Barışmalıyız...

Merbaba kızlarr :16:
Konuma yorum yapan arkadaşlaraıma çok teşekkür ediyorumm..
Sizlere güzel haberler getirmedim maleseff :5:
Ve daha kötü haberlerle burdayım tekrardann ..
Artık annemlerde biliyorr ve kesin bir dille belirtti istemiyorum ayrılıcaksın! dedi..
Zaten ayrıyız bile diyemedimm :43:
O beni affetse, Bu durum hiç umrumda bile olmayacak ama iştee..
Bu akşamda kuzenimdeyim bakalım bir mucize olursa konuşmak çok istiyorummm..
İçim dolup taşıyor ama ortam müsait değil yazamıyorum daha fazlaa..
İnş konuşup barışabilirizz.. ŞŞuanlık tek isteğim bu :43:

Merbaba kızlarr :16:
Konuma yorum yapan arkadaşlaraıma çok teşekkür ediyorumm..
Sizlere güzel haberler getirmedim maleseff :5:
Ve daha kötü haberlerle burdayım tekrardann ..
Artık annemlerde biliyorr ve kesin bir dille belirtti istemiyorum ayrılıcaksın! dedi..
Zaten ayrıyız bile diyemedimm :43:
O beni affetse, Bu durum hiç umrumda bile olmayacak ama iştee..
Bu akşamda kuzenimdeyim bakalım bir mucize olursa konuşmak çok istiyorummm..
İçim dolup taşıyor ama ortam müsait değil yazamıyorum daha fazlaa..
İnş konuşup barışabilirizz.. ŞŞuanlık tek isteğim bu :43:

Hoşgeldin canım..ben merak etmiştim..Sen ümidini kesme inşaALLAH ortam müsait olurda konuşursunuz..

Hoşgeldin canım..ben merak etmiştim..Sen ümidini kesme inşaALLAH ortam müsait olurda konuşursunuz..

Hoşbuldum canım :16:
Tek istediğim şey ortamın müsait olması ve konuşmamaızz.. Sarılmayı o kadar çok özledim kiii ...
Anlatacak kelime yokk..
Yanımda olduğun için çok tşk ediyorum cnmm..

ee noldu doum gününde canım gelmedimi annenler nasıl örendi:26:

Ben doğum gününde kuzene geldim ama onu göremedimm.. Misafirleri geldi malesef inemedi bizee.. Bende bir yolunu bulup çıkamadım bir türlüü..
Annemde dayımın gelini dedikodu yapmış o nedenle öğrendi ! Güvenmekle hata yapmışım arkadaşım sanmışıtım oysaki yanılmışım maleseff. .

kızlarr bi yardım edin napcam benn ?? Konuşmak istiyorum yaaa !!! :43:

canım ya direkt arasan konuşmak istiyorum desen affetmek erdemdir inşallah o da seni dinler tekrar barışırsınız,olmasa da kalbini ferah tut demekki hayırlısı böyleymiş dersin,eğer olmazsa barışamazsanız da allah kalbine ferahlık versin inş. başka ne diim bilemedim ama bu konuyu takipyeyim inş güzel haberlerini alıcaz:13:

canım ya direkt arasan konuşmak istiyorum desen affetmek erdemdir inşallah o da seni dinler tekrar barışırsınız,olmasa da kalbini ferah tut demekki hayırlısı böyleymiş dersin,eğer olmazsa barışamazsanız da allah kalbine ferahlık versin inş. başka ne diim bilemedim ama bu konuyu takipyeyim inş güzel haberlerini alıcaz:13:

Telefonum bile yok ! Bozuk..
O yukarda ben aşşağıda o kadar zor kii delirmek üzereyim şurdaa...
Bi gitsem hiç konuşmadan sarılcamm !
Konuşmaktan daha çok şu içinde olduğum durum beni kahrediyorrrr...

Telefonum bile yok ! Bozuk..
O yukarda ben aşşağıda o kadar zor kii delirmek üzereyim şurdaa...
Bi gitsem hiç konuşmadan sarılcamm !
Konuşmaktan daha çok şu içinde olduğum durum beni kahrediyorrrr...

Hıımmm canım bir yolunu bulup yukarı çıkmayı denesen olmaz mı?

Bana kalsa çoktan gidip konuşmuştum canım ama annemler burda engell çok warr !
Gidemiyorum, malesef konuşamıcazzz...

Annenin duyması kötü olmuş..belki de o da görüşmek istiyordur ama o da öğrendiyse annenlerin duyduğunu falan..sen fırsatları gözle inşaALLAH konuşabilirsiniz..

Annenin duyması kötü olmuş..belki de o da görüşmek istiyordur ama o da öğrendiyse annenlerin duyduğunu falan..sen fırsatları gözle inşaALLAH konuşabilirsiniz..

Yok annemlerin bildiğini o bilmiyorr..
Sanmıyorum konuşmak istediğini, istese fırsat bulur gelirr biliyorumm..
Söylesem mi acaba annemlerin öğrendiğini ??? :44:

Yok annemlerin bildiğini o bilmiyorr..
Sanmıyorum konuşmak istediğini, istese fırsat bulur gelirr biliyorumm..
Söylesem mi acaba annemlerin öğrendiğini ??? :44:

Hım şu an görüşemiyorsunuz nasıl söyleyeceksin?:S Kalabalık bir ortamsa daha rahat sıyrılabilirsin aslında senin yokluğunu aratmayacak birileri olsa seni idare edecek falan iyi olurdu..:(

Selam kızlar kusura bakmayın geç cevap veriyorumm..
Gelelim gelişmelere;
Hiçbirşey olmadı ve ben eve döndümm..
Bu kadar net işte herşey..
Sabah msj attım kardeşimin telefonundan konuşmamız lazım önemli diyee dönmedi, yine msj attım dönmedi.. Aradım açmadı meşgule atıyorr... Boşuna uğraşıyorum sanırımmmmmm :43:
Bana bi akıl verin napayım yaa ?????

Şimdi yine msj attım herkez herşeyi öğrenmiş.. Zor durumdayım.. İnat yapma zamanı değil.. Aç şu telefonunu dedimmm :5:
Aradım tekrar açmıyor açmıyorr :43:
Çıldırcam sonunda..
Sevmiyor benii, bu kadar çabuk unutabildiğine inanamıyorummmmmmmmmmmm :43:
ALLAH belasını versinnnnn..

Son düzenleme:
Şimdi yine msj attım herkez herşeyi öğrenmiş.. Zor durumdayım.. İnat yapma zamanı değil.. Aç şu telefonunu dedimmm :5:
Aradım tekrar açmıyor açmıyorr :43:
Çıldırcam sonunda..
Sevmiyor benii, bu kadar çabuk unutabildiğine inanamıyorummmmmmmmmmmm :43:
ALLAH belasını versinnnnn..

:(Dur canım hemen kötü düşünme,seni sevmediğini falan..belki o da zor durumda o yüzden açamıyordur. Herkes her şeyi öğrendiğinden konunun kapanması için uğraşıyor olabilir..Bak bu sevmediği ya da seni unuttuğu konularına kendin cevap verme,sen ondan öğrenmeye bak böyle yaparak kendini üzmekten başka bir şey eline geçmez. Hem açmaması ya da mesajlarına cevap vermemesi;seni unuttuğu ya da sevmediği için bunları yaptığına işaret değildir..Müsait bir zaman bulup sana ulaşacaktır diye düşünüyorum.

bunlar nasıl erkek yahu..!!! kızları bu kadar yalvartmak peşinden kosturmak mı erkeklik?? açmıosa bırak canım, bi daha da arama, sen böyle yazdıkça o daha da havalanıcak çnkü. kendini bulunmaz hint kumaşı sanıor bunlar, bıktım sahiden.

bunlar nasıl erkek yahu..!!! kızları bu kadar yalvartmak peşinden kosturmak mı erkeklik?? açmıosa bırak canım, bi daha da arama, sen böyle yazdıkça o daha da havalanıcak çnkü. kendini bulunmaz hint kumaşı sanıor bunlar, bıktım sahiden.

Bunların yaptığı biraz da şeye kaçıyor;nasıl olsa elimde,cebimde,beni seviyor,peşimde,hep o arasın,hep o düşünsün,nasıl olsa benden vazgeçemez.. Bunları düşünerek hoyratça hareket ediyorlar..İyi bir ders vermek lazım aslında ama hep yara alan taraf bizler oluyoruz..

Bunların yaptığı biraz da şeye kaçıyor;nasıl olsa elimde,cebimde,beni seviyor,peşimde,hep o arasın,hep o düşünsün,nasıl olsa benden vazgeçemez.. Bunları düşünerek hoyratça hareket ediyorlar..İyi bir ders vermek lazım aslında ama hep yara alan taraf bizler oluyoruz..

ne güzel dedin :(((

Back
X