• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bartholin apse sonrasi delik

aysegul2525

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2025
3
0
1
39
Merhaba
5 senedir bartholin denilen şeyle uğraşıyorum ilk 5 sene evvel apse oldu.Ağrı ateş hastaneye gittik iğneyle acilde boşaltmaya çalıştılar.Dr tam boşalmak eve gidince sık iyice boşalsın dedi.Eve geldim canım burnumda dedigininyaptim.simsiyah irin aktı.Cok rahatladım.Sonra diğer taraftaki bartholin bezi tıkandı aynısı oldu.Ve sonra o delikler dışarı doğru siğil gibi nohuttan kucuk kırmızı yer kaldı ordan arada iltihap geliyor bartholin sismiyor ama orası sürekli aktif. Bu şekilde başına gelen varmi.

Benim vajina bitişi makat kısmının orada bir şişlik var. Tam doktora gideceğim gün şişliğin inesi tuttu. Sürekli çıkıp kayboluyor. Antibiyotik tedavisi gördüm ama hala devam ediyor. Mantar kremleri de yazmış onlar da bitince hala devam ederse gideceğim. Doktora göstereceğim gün inmese ne olduğunun tanısını koyar. Daha koyamadı
Et benine benzer şiş pembe kabarık bir doku

Benim vajina bitişi makat kısmının orada bir şişlik var. Tam doktora gideceğim gün şişliğin inesi tuttu. Sürekli çıkıp kayboluyor. Antibiyotik tedavisi gördüm ama hala devam ediyor. Mantar kremleri de yazmış onlar da bitince hala devam ederse gideceğim. Doktora göstereceğim gün inmese ne olduğunun tanısını koyar. Daha koyamadı
Et benine benzer şiş pembe kabarık bir doku
Benim durumla bi alakası yok sanırım bir akıntı varmi o sislikten benimki kaybolmuyor sürekli var

Benim durumla bi alakası yok sanırım bir akıntı varmi o sislikten benimki kaybolmuyor sürekli var
Yoğun bir akıntı yok nadiren bir akıntı var. Farklı bir kadın doğum uzmanı daha görsün bence. Benim geçmezse ben tekrar gideceğim

Back
X