ben 2 hafta önce miyomlarım için özel bir hastaneye gitmiştim orada doktor hanıma sol genital bölgede elime bir sertlik geldiğini de söylemiştim pelvik muayene yapıldı ve smear testi alındı test sonucu negatif çıktı miyomlar da küçük,
Ancak sertlik için bişey yok ben fark etmedim dedi, ilaç da verilmedi eve geldim ve o sertlik her gün büyüdü, şuan oturup kalkamıyor ve aşırı sancı içinde dolaşıyorum, nette araştırdım ve bunun bartholin kisti olduğunu öğrendim, ve forumlarda başına gelenlerin yaptığını denemeye başladım;
oturma banyosu, ihtiyol krem, bitkisel kür gibi ama şuana kadar bir çözüm olmadı, gerçi bunlara henüz yeni başladım dut kurusu kürüne 2 gün önce başladım arada soğanda içiyorum enfeksiyonu atsın diye propolis damla aldım onu suyuna damlatıyorum, sarmısak çiğniyorum, çörek otu yağı içiyorum filan,
şuan sanıyorum bu kist apse yaptı enfekte oldu, tekrar doktora gitmek de istemiyorum çünkü alt muayene yapacak da o aleti tekrar sokacaklar diye aklım çıkıyor çünkü af edersiniz WC de bile dokunmaya korkuyorum gözümü kıstıra kıstıra yıkıyorum, ameliyat filan olanlar olmuş ancak ben istemiyorum, çare değil deniliyor çünkü.
Oturma banyosu biraz biraz iyi geliyor ama anlık rahatlatıyor, sabah akşam günde 2 defa yapıyorum, gece yatarken ihtiyol krem sürdüğüm pamuğu üstüne koyup yatıyorum, ped yerine n kadar doğru bilmiyorum ama emici külot alıp plastik kısımları kestim onu koydum sanki biraz daha rahat oldu gibi . ağrı kesici kullanıyorum sürekli çünkü durulmuyor ama ağrı kesici yanmayı geçirmiyor en son çaresiz kalıp rahmetli anneciğim tedavisinden kalan narkotik ağrı kesicilerden içtim ama hala yanıyor ki benim ağrı eşiğim yüksektir.
Kendi kendine patlamasını umuyorum bir iki gün daha sabredip bakmak istiyorum ama dayanabilirsem bilmiyorum drene ettitmek de sanırım farklı bişey değil zaten, korkuyorum da ben dokunmaya korkuyorum ama doktorlar çatır çatır acımadan bastırıyor.
merak ettiğim patladığında n oluyor çok kanama mı oluyor, ağrı acı oluyor mu, dışarda fln patlar dye korkudan eve hapsoldum.
Deneyimi kimsenin olmamasını ummakla beraber olanlar bilgi verebilirmi.