- 21 Nisan 2016
- 4
- 0
- 6
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn 2 ay oturmada sıkıntı yaşamıştım uzun süre ayakta durunca ağrı yapıyodu ama benim dikişim atmıştı ondan biraz iyileşmem zaman aldı.ama yinede 1 aydan erken spor yapamazsın sanırım.Ben sporcuyum da normal spor yapan halime en erken donmem gerek ne kadar sürer dönmem
Şu anda bnm hiç yeri bile belli değil tamamen izi geçti ama kaç dikiş oluyo bilmiyorum.benim içeriden dikilmisti sormadımda.Teşekkür ederim peki kac dikis oluyor iz kaliyormu
canım merhaba bendede var doğumdan sonra oldu 3 senedir çok şükür ağrım filan yok bu cuma doktora gidicem bakalım ne diyecekbartholin kistini bilen varmı?ben oglum 4aylıkken vajina dudak kısmında şişlik ve şiddetli agrıyla ögrendim.cok kotu bişey.portakal buyuklune kadar buyuyor.tabi abseli hali.ve anestezi altında bosalttılar ve uyanır uyanmaz rahatlamıstım.sebebi ise vajına dudaklarında bulunan ilişki sırasında salgılanan bezler varmış ve benim orada kist olusmus buna bartholin kisti deniyor her kadında olabilirmiş.nezaman oldunu hiç bilmiyorum.kistimin alınması gerekiyor.ama elime gelmesi gerekiyormus ALLAH a sukur henuz oyle bişey yok insallahta olmaz.nerdeyse 2sene olacak.benden oneri kontrol edin!!!!
Kür nasıl uygulanıyorArkadaşlar bende bartolin kisti geçirdim. Sol tarafımda çıkmıştı oturamıyor yürüyemiyordum doktora gittim bana ameliyatın da pek çözüm olmadığını söyleyip antibiyotik vermişti iki kutu antibiyotik bitirdim fakat geçmedi. Artık geçeceğinden ümidimi kaybetmiştim ki İbrahim Saraçoğlu nun dut kürünü uygulamaya karar verdim, açıkcası geçeceğinden hiç ümidim de yoktu ama denemekten ne çıkar dedim tam 21 gün ara vermeden uyguladım ve 19. gününde etkisini gösterip tam 21. gün de hiç birşey kalmadı. Bu siteye sırf bunları yazmak için kaydoldum çünkü Bartolin kistinin ne kadar acı bir şey olduğunu biliyorum ve sizlere de bu kürü uygulamanızı tavsiye ediyorum. Geçmiş Olsun...
Pahalı derken ne kadar ödeme yaptınız acaba?Benimde 6 yıl önce 2 kez gümüş nitrat operasyonu oldu sağ tarafımda ,bu kez de sol tarafımda aynı problem var ve çok üzülüyorum.Word katater yaptırmayı düşünüyorum ama onunda çıkma ihtimali falan varmisBeni biraz bilgilendirin lütfenmerhaba arkdslar bende yaklaşık 10 senedir bartholin kisti var 10 senedr bu konuyla alakalı araştırma yapıyorum.malum özel bölge oldugu için muayene olmak istemedm ve bu kadar zaman bekledim gecıcı yontemlere basvurdum eczaneden enjektor alıp içini bosalttım her defasında tabı 10 senedir belki 100 e yakın bu işlemi yaptım ama artık iğne sokmaktan bıktıgım için artık pes ettim ve en son tedavi olmaya karar verdim medikal park hastanesine gittim ve doktora bartholın kistim oldugunu soyledm word kateter olmak istedığimi belirttim. muayene oldm ve evet bartholn kıstı var dedi fakat gumus nıtrat tedvısı uyguladıklarını benim bahsettgm tedvı yontemını hıc duymadıgını soyledı anladm kı bu konuda doktordan daha bılgılıyım neysekı word katetr yapan özel bir muayenehaneye gittim ve bu opersynu oldum daha once bosalttırma işlemi yaptırdın mı dedi içimden güldüm ve evet kendim yaptım dedim doktorda şaşırdı iyi cesaret dedi neyse word kateter takıldı iyileştikten snra kateteri çıkarttım ve benm her iki taraftada oldugu için (cok pahalı oldugu için)diğer tarafada kendim taktım bu konularda fazlaca cesaretliyim sanırım bartholın beni pskopat bir insan haline getirdisuan bir sıkıntım yok cok şükür bu anlattıklarımı siz denemeyın tabıkıde allah korusun daha kötü sonuclarda olabılır ben sadce paylaşmak ıstedım ne kadar cektiğimi....sormak ıstedıgınz bir soru varsa seve seve cevp veririm herkese gecms olsun
Pahalı derken ne kadar ödeme yaptınız acaba?Benimde 6 yıl önce 2 kez gümüş nitrat operasyonu oldu sağ tarafımda ,bu kez de sol tarafımda aynı problem var ve çok üzülüyorum.Word katater yaptırmayı düşünüyorum ama onunda çıkma ihtimali falan varmisBeni biraz bilgilendirin lütfenmerhaba arkdslar bende yaklaşık 10 senedir bartholin kisti var 10 senedr bu konuyla alakalı araştırma yapıyorum.malum özel bölge oldugu için muayene olmak istemedm ve bu kadar zaman bekledim gecıcı yontemlere basvurdum eczaneden enjektor alıp içini bosalttım her defasında tabı 10 senedir belki 100 e yakın bu işlemi yaptım ama artık iğne sokmaktan bıktıgım için artık pes ettim ve en son tedavi olmaya karar verdim medikal park hastanesine gittim ve doktora bartholın kistim oldugunu soyledm word kateter olmak istedığimi belirttim. muayene oldm ve evet bartholn kıstı var dedi fakat gumus nıtrat tedvısı uyguladıklarını benim bahsettgm tedvı yontemını hıc duymadıgını soyledı anladm kı bu konuda doktordan daha bılgılıyım neysekı word katetr yapan özel bir muayenehaneye gittim ve bu opersynu oldum daha once bosalttırma işlemi yaptırdın mı dedi içimden güldüm ve evet kendim yaptım dedim doktorda şaşırdı iyi cesaret dedi neyse word kateter takıldı iyileştikten snra kateteri çıkarttım ve benm her iki taraftada oldugu için (cok pahalı oldugu için)diğer tarafada kendim taktım bu konularda fazlaca cesaretliyim sanırım bartholın beni pskopat bir insan haline getirdisuan bir sıkıntım yok cok şükür bu anlattıklarımı siz denemeyın tabıkıde allah korusun daha kötü sonuclarda olabılır ben sadce paylaşmak ıstedım ne kadar cektiğimi....sormak ıstedıgınz bir soru varsa seve seve cevp veririm herkese gecms olsun
Bir de son bir şey sormak istiyorum nerde yaptırdınız siz operasyonu?Doktorunuz kimdi?Başarılı oldu mu?Çünkü çok canım sıkılıyormerhaba arkdslar bende yaklaşık 10 senedir bartholin kisti var 10 senedr bu konuyla alakalı araştırma yapıyorum.malum özel bölge oldugu için muayene olmak istemedm ve bu kadar zaman bekledim gecıcı yontemlere basvurdum eczaneden enjektor alıp içini bosalttım her defasında tabı 10 senedir belki 100 e yakın bu işlemi yaptım ama artık iğne sokmaktan bıktıgım için artık pes ettim ve en son tedavi olmaya karar verdim medikal park hastanesine gittim ve doktora bartholın kistim oldugunu soyledm word kateter olmak istedığimi belirttim. muayene oldm ve evet bartholn kıstı var dedi fakat gumus nıtrat tedvısı uyguladıklarını benim bahsettgm tedvı yontemını hıc duymadıgını soyledı anladm kı bu konuda doktordan daha bılgılıyım neysekı word katetr yapan özel bir muayenehaneye gittim ve bu opersynu oldum daha once bosalttırma işlemi yaptırdın mı dedi içimden güldüm ve evet kendim yaptım dedim doktorda şaşırdı iyi cesaret dedi neyse word kateter takıldı iyileştikten snra kateteri çıkarttım ve benm her iki taraftada oldugu için (cok pahalı oldugu için)diğer tarafada kendim taktım bu konularda fazlaca cesaretliyim sanırım bartholın beni pskopat bir insan haline getirdisuan bir sıkıntım yok cok şükür bu anlattıklarımı siz denemeyın tabıkıde allah korusun daha kötü sonuclarda olabılır ben sadce paylaşmak ıstedım ne kadar cektiğimi....sormak ıstedıgınz bir soru varsa seve seve cevp veririm herkese gecms olsun
Ben 2011 yılında 2 kez gümüş nitrat operasyonu oldum ama bu kez aynı problem sol tarafımda var ve word katater takılmasını istiyorum.Bugun başkent üniversitesinde bir profa gittim o da gümüş nitrat yapalım dedi daha önce hiç katater uygulamamış ama istersen bulup yaparım dedi.Simdilik antibiyotikle devam edip bu konuda Ankarada tecrübeli bir doktor aramaya devam edeceğim.Siz ne zaman oldunuz sibel hnm
Word kateteri hangi muayenehane de yaptrdiniz ben de ankarada yasiyorum ve ucreti ne kadar acaba ?merhaba arkdslar bende yaklaşık 10 senedir bartholin kisti var 10 senedr bu konuyla alakalı araştırma yapıyorum.malum özel bölge oldugu için muayene olmak istemedm ve bu kadar zaman bekledim gecıcı yontemlere basvurdum eczaneden enjektor alıp içini bosalttım her defasında tabı 10 senedir belki 100 e yakın bu işlemi yaptım ama artık iğne sokmaktan bıktıgım için artık pes ettim ve en son tedavi olmaya karar verdim medikal park hastanesine gittim ve doktora bartholın kistim oldugunu soyledm word kateter olmak istedığimi belirttim. muayene oldm ve evet bartholn kıstı var dedi fakat gumus nıtrat tedvısı uyguladıklarını benim bahsettgm tedvı yontemını hıc duymadıgını soyledı anladm kı bu konuda doktordan daha bılgılıyım neysekı word katetr yapan özel bir muayenehaneye gittim ve bu opersynu oldum daha once bosalttırma işlemi yaptırdın mı dedi içimden güldüm ve evet kendim yaptım dedim doktorda şaşırdı iyi cesaret dedi neyse word kateter takıldı iyileştikten snra kateteri çıkarttım ve benm her iki taraftada oldugu için (cok pahalı oldugu için)diğer tarafada kendim taktım bu konularda fazlaca cesaretliyim sanırım bartholın beni pskopat bir insan haline getirdisuan bir sıkıntım yok cok şükür bu anlattıklarımı siz denemeyın tabıkıde allah korusun daha kötü sonuclarda olabılır ben sadce paylaşmak ıstedım ne kadar cektiğimi....sormak ıstedıgınz bir soru varsa seve seve cevp veririm herkese gecms olsun
Bu sizin kararınız ama bezi tamamen aldıran arkadaşların anlattıkları hiç iç acıcı değil bence o ihtimali düşünmeyin bile...Eger agizlastirma yöntemi yapılırken gümüş nitrat koydularsa onu tekrar yaptırmaktan başka şansınız kalmıyor sanırım,benim öyle olmuştu.Iyi bir doktor yaparsa ve keseyi 3 gün sonra düzgün bir şekilde çıkarırsa tekrar etmiyor.Ankara da yaşayanlar word katater yapan bilen bir doktor önersin lütfen.Nette hep Istanbul da çıkıyor uygulama yapan doktorlarBen geçen hafta ve 2ay once apse drenaji yaptirdim bezeyi disari dogru diktiler tekrarlayip duruyor hamile olduğum için bartholin bezimi almadilar kesin çözüm bezi tamamen aldirip iliski sirasinda da eczane urunleri kullanmak bence. Çünkü oyle boyle degil acisi icinden o kadar cok iltihap cikiyo ki anlatamamaldirip kurtulmak istiyorum
![]()
Ben bezi aldirmanin kesin cozum oldugunu okumustum da her yerde ama dediginiz gibiyse aldirmamak lazim o zaman. Gumus nitrat koymadi hamilelikte riskli dedi 5ay daha sabredicem gumus nitrat icin teşekkür ederim çok Allah kurtarsin bu dertten hepimiziiBu sizin kararınız ama bezi tamamen aldıran arkadaşların anlattıkları hiç iç acıcı değil bence o ihtimali düşünmeyin bile...Eger agizlastirma yöntemi yapılırken gümüş nitrat koydularsa onu tekrar yaptırmaktan başka şansınız kalmıyor sanırım,benim öyle olmuştu.Iyi bir doktor yaparsa ve keseyi 3 gün sonra düzgün bir şekilde çıkarırsa tekrar etmiyor.Ankara da yaşayanlar word katater yapan bilen bir doktor önersin lütfen.Nette hep Istanbul da çıkıyor uygulama yapan doktorlar