- Konu Sahibi delimelek2170
-
Kizlar acil cevaplariniza ihtiyacim var.Bir hafta sonra bartolin kisti ameliyyatim var,yalnis anlamadiysam doktor bezi alicak.Iki tane bartolimim var hemde.Sormak istediyim suki,ameliyyatdan kac gun sonra tam iyilesdiniz,ben Amerikaya gidiyorum da,onun icin soruyorum.Erken bilet alip da,sonra yolda aci cekmek istemiyorum.Lutfen cevap verin.
bende bartolin kisti ameliyatı oldum.bir kaç günde iyileştim işime döndüm.hiçbir problemde yok çok şükür.3-4 sene oldu ameliyat olalı.geçmiş olsun..
geçmiş olsun. ben 19 yasındayım bekarım ve bahtıolin ameliyatı oldum evde pansuman yapıyorum o bölgeye bu ameliyat kızlık zarına zarar verirmi kızlar merak ediyorum
bende bartolin kisti ameliyatı oldum.bir kaç günde iyileştim işime döndüm.hiçbir problemde yok çok şükür.3-4 sene oldu ameliyat olalı.geçmiş olsun..
Merhaba, siz bezi tamamen mi aldırmıştınız yoksa farklı bir işlem mi yapılmıştı? Bahsettiğiniz 5 aylık ağrı ne kadar daha sürdü? Bir yerde geçmiş olmasını umuyorumMerhaba,
ben 5 ay oldu operasyon olalı ancak halen ilişkiye giremiyorum. Çok ciddi ağrılarım ouyor. Ameliyatınızı nerede olduğunuzu öğrenebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?