Herkese merhaba hanımlar bu konuda muzdarip olanlar varsa lütfen bana yardımcı olabilir misiniz?
Öncelikle sorunumu anlatayım 10 gün önce vajina iç dudakta mercimek kadar bir şişlik oluştu doktora gittim. Çok küçük olduğu için işlem yapmaya gerek yok dedi. Ve krem verdi kremi kullanıyorum. Şişlik küçüldü ben biraz oynadım sıktım hafif şeffaf sıvı ve kan çıkışı oldu biraz sonra o şişlik tamamen küçüldü şu an dıştan hiçbir şey yok ama dokunduğumda altında pirinç tanesi kadar şişlik kaldı. Kafaya çok taktım tamamen geçmesini istiyorum. Bu sorunu yaşayıp deri altındaki şişliği de geçenler var mı? Benzer şeyler yaşayan kişilerden deneyimlerini duymaya ihtiyacım var lütfen yardımcı olur musunuz? Bakireyim ve 26 yaşındayım. Vajinamın şekli biraz değişti ve korkuyorum
Benim vajinanın bitiş yerinin orada pembe et beni şeklinde bir şişlik var. Bir hafta çıkıyorsa üç gün iniyor sonra tekrardan çıkıyor. Doktora gittiğim gün inesi tuttu doktor göremedi. Tekrar randevu aldım, umarım bu sefer ne olduğu tespit edilir. Çok rahatsız ediyor ve korkutuyor. Keşke ellemeseydiniz
Bazen mercimek bazen nohut tanesi kadar oluyor bazen görünmeyecek kadar küçük oluyor. Bi kayboluyor bi tekrar oluşuyor nedir bu anlamadım. İnternette skin tag yazıyor ona benziyor ama ben olsa kalıcı olurdu. İnip tekrar çıkmazdı. Bu sefer doktor görürse ne olduğunu söyler belki
Bazen mercimek bazen nohut tanesi kadar oluyor bazen görünmeyecek kadar küçük oluyor. Bi kayboluyor bi tekrar oluşuyor nedir bu anlamadım. İnternette skin tag yazıyor ona benziyor ama ben olsa kalıcı olurdu. İnip tekrar çıkmazdı. Bu sefer doktor görürse ne olduğunu söyler belki
Bende HPV mi diye düşündüm ama o olsaydı böyle çıkıp sönmezdi. Umarım önemli bir şey değildir. Neyin tetiklediğini gözlemleyin belki alerji tarzı bir şeydir
Bende HPV mi diye düşündüm ama o olsaydı böyle çıkıp sönmezdi. Umarım önemli bir şey değildir. Neyin tetiklediğini gözlemleyin belki alerji tarzı bir şeydir
Benim de sizin gibi şuanlık bir cinsel yaşantım yok hatta iki yıldır komple evdeyim. Evde oturduğum yerden hem vajinal mantar hem bu şişlik hem de vajinal enfeksiyon yaşadım çok zoruma gitti. Yine mantar ve enfeksiyon normaldir de bu şişliğin oluşması nedendir anlamadım. Umarım bu sefer doktora gittiğim gün belirgin olur da doktor ne olduğunun tespitini yapar
Benim de sizin gibi şuanlık bir cinsel yaşantım yok hatta iki yıldır komple evdeyim. Evde oturduğum yerden hem vajinal mantar hem bu şişlik hem de vajinal enfeksiyon yaşadım çok zoruma gitti. Yine mantar ve enfeksiyon normaldir de bu şişliğin oluşması nedendir anlamadım. Umarım bu sefer doktora gittiğim gün belirgin olur da doktor ne olduğunun tespitini yapar
Ay umarım görünür olur. Sizin için de dua edicem. Cinsel yaşantımız olmadığı için korkutucu şeylerin çoğu değildir zaten. Muhtemelen mantar gibi enfeksiyonlardan kaynaklı şeylerdir. Saraçoğlu’nun dut kürünü deneyeceğim. Enfeksiyonlar için de çok iyiymiş siz de bir bakın bence
Ben geçer geçer diye bekledim belki de üç ay olmuştur ama geçmiyor. Doktora gittiğim gün inesi tuttu doktor göremedi. Bu sefer doktor tespit ederse ne olduğunu yazarım
Kafaya takılmayacak gibi değil zaten taharetlenirken bile hissediliyor çok sıkıntı. Siz de mutlaka randevu alın
Ben geçer geçer diye bekledim belki de üç ay olmuştur ama geçmiyor. Doktora gittiğim gün inesi tuttu doktor göremedi. Bu sefer doktor tespit ederse ne olduğunu yazarım
Kafaya takılmayacak gibi değil zaten taharetlenirken bile hissediliyor çok sıkıntı. Siz de mutlaka randevu alın