Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yapmadım. 14 gün öncesi yapılan test ler yanıltıyor gördüğüm çoğu kişide o yüzden 14.gunu bekleyeceğimBoyle anlamak imkansiz gibi bisey test yaptinizmi
Evet beklemeniz en iyisiHayır yapmadım. 14 gün öncesi yapılan test ler yanıltıyor gördüğüm çoğu kişide o yüzden 14.gunu bekleyeceğim
Evet malesef o yüzden ayırt edemedim. Ama baş ağrısı yasamazdim hiç o değişik geldi.insallah teşekkür ederimEvet beklemeniz en iyisi
Adet belirtileri ve hamilelik belirtileri birebir ayni o yuzden test sart insallah hamilesindir
Uc gun kalmis az daha gayret insallah sonu pozitif olurEvet malesef o yüzden ayırt edemedim. Ama baş ağrısı yasamazdim hiç o değişik geldi.insallah teşekkür ederim
Evet de en başından beri bekleyince uzun geldiUc gun kalmis az daha gayret insallah sonu pozitif olur![]()
Cok iyi anliyorum sizi beklemek cok zor ama sonu guzel bitsinde beklemek olsun tekEvet de en başından beri bekleyince uzun geldi![]()
Aynen kesinlikle katılıyorumCok iyi anliyorum sizi beklemek cok zor ama sonu guzel bitsinde beklemek olsun tek
Canm biraz geç oldu ama baz agrisi da gebelik belirtisi oluyo yükselen hormonlar nedeniyle baş ağrısı olurmuş doktorum demişti. Ama tabii insanın vücudunu tanıması önemli günün geçince bir test yap bakalmAşılama 11.gun de bitti. Adet olacakmışım gibi kasik ve bel ağrısı var. Ha geldi ha gelecek şeklinde. Akşam da şiddetli baş ağrısı başladı. Gebelik belirtisi baş ağrısı yaşayan var mı aranızda?
İşte gebelik bekleyince insan vücudunu taniyamiyor bile malesef. Nerdeyse bütün belirtileri yaşadım ama bugün adet oldumCanm biraz geç oldu ama baz agrisi da gebelik belirtisi oluyo yükselen hormonlar nedeniyle baş ağrısı olurmuş doktorum demişti. Ama tabii insanın vücudunu tanıması önemli günün geçince bir test yap bakalm
İlk gebeliğim mi olcak. Doğru haklısın bazen psikolojik belirtilerde yaşayabiliyosun. Hayırlısı olsun hakkında inşallah bır dahakine kalirsinİşte gebelik bekleyince insan vücudunu taniyamiyor bile malesef. Nerdeyse bütün belirtileri yaşadım ama bugün adet oldum![]()
Yok benim 8 yaşında kızım var. O tedavisiz hemen olmuştu ama 2. Olmuyor 3 yıldır. Amin inşallahİlk gebeliğim mi olcak. Doğru haklısın bazen psikolojik belirtilerde yaşayabiliyosun. Hayırlısı olsun hakkında inşallah bır dahakine kalirsin![]()