• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baş ağrısı

ebrucdnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Merhaba 1 yıldır her saniye kafamda bir ağrı var birsuru doktora gittm emar EEG cektrdim temiz çıktı ama her saniye ağrıyor kafamın arkasi yara gibi hassas dokundugumda morarmış gibi yaraya basar gibi ağrıyo çok zor durumdayım hayat kalitem 0 oldu ne yapicam bilmiyorum en son ki gittigim psikiyatri doktoru duxet 60mg verdi şuan onu kullanıyorum benim gibi bu durumda olan var mı ve bu ilacı kullanıp işe yarayan oldu mu lütfen 🙏

Böyle bir şey olması mümkün mü bir yıl geçmeyen baş ağrısından bir şey çıkmaması. Farklı farklı hastanelere git üzerine düş bana hiç normal gelmedi bu durum Allah korusun kötü hastalık olmasın.

Böyle bir şey olması mümkün mü bir yıl geçmeyen baş ağrısından bir şey çıkmaması. Farklı farklı hastanelere git üzerine düş bana hiç normal gelmedi bu durum Allah korusun kötü hastalık olmasın.
Birsuru hastaneye gittim tüm tetkiklerim yapildi temiz çıkıyor hep farklı doktorlara gittim bende anlamıyorum gerilim baş ağrısı diyolar doktorlar

Her baş ağrılı, alerjili konuya aynı şeyi yazıyorum ama glutensiz beslenmeyi denediniz mi hiç?
Glutensiz beslenmek de sağlıklı olmayabilir ama en azından cok cok azaltmayı deneyebilirsiniz birsüre, belki bir şey fark eder.

Benim bir sene süren baş ağrısı hassasiyetimin sebebi boyun fıtığı çıktı
Fibromiyalji dendi troidlerden dendi
Artık tansiyorum 18 i buluyordu
Birinin aklına gelmiyordu bir emar çekmek çünkü kollarda güçsüzlük yoktu
son dahiliye fizik tedaviye bir görün dedi
Fiziktedavi emar istedi
4. Evre boyun fıtığı
Biyerden mi düştün trafik kazası mı geçirdin
Sen bu hale gelinceye kadar hiç mi hissetmedin diyor doktor
Tabi fizik tedavi bizlik işin yok beyin sinir cerahi
DOktor baktı ortada bir yerde omuriliğe bası yapıyor dendi hissetmemenin nedeni kollara giden sinirlere bası yapmamış mış
Teşhis konana kadar dünyanın ilacını yedim
Hele fibromiyalji ilaçları aman yarabbi!!!
Neyse işte böyle basit bir mesele aslında gözden kaçabiliyor
Sizinde belki böyle bişeydir
Çok geçmiş olsun

Birsuru hastaneye gittim tüm tetkiklerim yapildi temiz çıkıyor hep farklı doktorlara gittim bende anlamıyorum gerilim baş ağrısı diyolar doktorlar
Doktor üyeler size daha çok yardımcı olur hiç anlam veremedim acil şifalar diliyorum. Ben de migrenden çok çektim 3 günüm iptal olurdu gözlükle gezerdim kusmaktan kendime gelemezdim sizi anlayabiliyorum bütün hayat kaliteniz yerle bir olmuştur. Psikiyatrist ne diyor bu duruma.

Fiziktedavi emar istedi
4. Evre boyun fıtığı
DOktor baktı ortada bir yerde omuriliğe bası yapıyor dendi hissetmemenin nedeni kollara giden sinirlere bası yapmamış mış
Çok geçmiş olsun
Evet boyun emari da çektim sadece hafif boyun düzleşmesi çıktı o da baş ağrısı yapmaz dedi doktor

Doktor üyeler size daha çok yardımcı olur hiç anlam veremedim acil şifalar diliyorum. Ben de migrenden çok çektim 3 günüm iptal olurdu gözlükle gezerdim kusmaktan kendime gelemezdim sizi anlayabiliyorum bütün hayat kaliteniz yerle bir olmuştur. Psikiyatrist ne diyor bu duruma.
Onlarada gittim gerçekten yani gitmedik bölüm kalmadı nerdeyse

Merhaba 1 yıldır her saniye kafamda bir ağrı var birsuru doktora gittm emar EEG cektrdim temiz çıktı ama her saniye ağrıyor kafamın arkasi yara gibi hassas dokundugumda morarmış gibi yaraya basar gibi ağrıyo çok zor durumdayım hayat kalitem 0 oldu ne yapicam bilmiyorum en son ki gittigim psikiyatri doktoru duxet 60mg verdi şuan onu kullanıyorum benim gibi bu durumda olan var mı ve bu ilacı kullanıp işe yarayan oldu mu lütfen 🙏
Algoloji polikliniği var sebebi bilinmeyen ağrılar üzerine çalışılıyor .
Bir de diş sıkma probleminiz var mı?
Diş sıkma; Baş ağrısı dahil, vücutta farklı eklemlerde, bölgelerde ağrıya yol açabiliyormuş

Fiziktedavi emar istedi
4. Evre boyun fıtığı
Çok geçmiş olsun
Nasıl bir tedavi gördünüz ve geçti mi şuanda?

Nasıl bir tedavi gördünüz ve geçti mi şuanda?
Şuan duruyor
Ama fıtık olduğunu bildiğim için ona göre davranıyorum
Ağrılarım azaldı
Mikro cerahhi yöntemi yoluyla antalyada ameliyat olmayı planlıyorum bu yaz ama daha da araştırıyorum
Doktorlar uzman ellerde kormaya gerek olmadığını söylüyor korkuyorum yalan değil

Kafanın arkası ağrıyorsa kolesterol olabilir. Dahiliyeye gittiniz mi hiç

Şuan duruyor
Ama fıtık olduğunu bildiğim için ona göre davranıyorum
Ağrılarım azaldı
Mikro cerahhi yöntemi yoluyla antalyada ameliyat olmayı planlıyorum bu yaz ama daha da araştırıyorum
Doktorlar uzman ellerde kormaya gerek olmadığını söylüyor korkuyorum yalan değil
Bende de fitik var düzleşme artı kireçlenme
Sizde ki şikayetler nelerdir

Bende de fitik var düzleşme artı kireçlenme
Sizde ki şikayetler nelerdir
Aynısı fıtık düzleşme var ama
Omuriliğe bası varmış
Son uzun bir araba yolculuğu yaptım
ACısı ağrısı tarifsiz
Ondan sonra tanı kondu

Siz ne yapmayı planlıyorsunuz
Hangi tedavi seçeneği sunuldu size

Aynısı fıtık düzleşme var ama
Omuriliğe bası varmış
Son uzun bir araba yolculuğu yaptım
ACısı ağrısı tarifsiz
Ondan sonra tanı kondu

Siz ne yapmayı planlıyorsunuz
Hangi tedavi seçeneği sunuldu size
Omuriliğe baskı yok bende en azından son MR sonuçlarım da bundan bahsedilmiyor
Şu anda manuel terapiye ve fizik tedaviye gidiyorum egzersiz yapıyorum duruşna dikkat ediyorum vitaminler arada ağrı kesici kas gevşetici bu şekilde şikayetlerimi azaltmaya çalışıyorum
Ameliyat ya da operasyon kesinlikle düşünmüyorum
Ama boyun kaslarım çok gergin o kadar gergin ki bazen gözlerime dahi vuruyor gözlerim karıncalııyor hızlı sağa sola çevirdiğimde gözlerimi bulantı bile yapabiliyor kronik bir gerginlik var omuz sırt ve boyun kaslarımda

Omuriliğe baskı yok bende en azından son MR sonuçlarım da bundan bahsedilmiyor
Şu anda manuel terapiye ve fizik tedaviye gidiyorum egzersiz yapıyorum duruşna dikkat ediyorum vitaminler arada ağrı kesici kas gevşetici bu şekilde şikayetlerimi azaltmaya çalışıyorum
Ameliyat ya da operasyon kesinlikle düşünmüyorum
Ama boyun kaslarım çok gergin o kadar gergin ki bazen gözlerime dahi vuruyor gözlerim karıncalııyor hızlı sağa sola çevirdiğimde gözlerimi bulantı bile yapabiliyor kronik bir gerginlik var omuz sırt ve boyun kaslarımda
Peki baş ağrınız var mı

Back
X