- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 40
- Konu Sahibi cicikizsinem
-
Lise zamanında benimde çok sık başım ağrıyordu
Doktora gitmekten korkuyordum (Allah Korusun ) kötü bir şey çıkar diye
Ailemin ısrarıyla doktora gittim ve migrenim olduğunu öğrenmiştim
Antidepresan hapı vermişti doktor fakat ben hiç bir zaman o hapı içmedim
Yediklerime içtiklerime dikkat ettim bir süre sonra çok şükür bişeyim kalmadı
Geçmiş olsun doktora görünmekte fayda var
bir kaç haftadır ama son üçgündür geçmiyor . başka bir belirtim yok dün biraz sıcak havlu koydum belki üşüttüm diye biraz geçti bugün yine var(
Canim su aralar hava biraz soguk ya kulagini usutmus olabilrsn. Mesela kisin benim kulaklarm cok agrir kulaklik takmadgm zamanlar . . Belki kulagndandr canm . . Bisey yoktur korkma :) sicak tut kulagini ama . .
kızlar başımın sağ arka tarafı ağrıyor zaman zaman ve 3 gündür ağrıyor ağrı geliyor gidiyor kulağıma yakın bir yer daha önce böyle bir ağrı yaşıyan varmı?
Arkada ağrının olmadı bana tansiyonu hatırlattı , tansiyonunu takip et bi kac gun yükseliyor olabilir.
Kulakları ilgili bir sey olur.
Gerçi gecti diyorsunuz ama sıcak koymak cok mantıklı degil aslında aksine soğuk kompress yapılmalı. Çünkü soğuk ordaki damarların daralmasını saglar ağrıyı azaltır.
Gecmisolsun
geçmiş olsun öncelikle üşütmeden de meydana gelebilr yada kulak rahatsızlıgınız varsa ondan da olabilir birde kolestrol hastalarının genelde başının arka kısımı agrır böyle bir şikayetiniz var mı acaba kolestrol yada kandaki yağ oranınız yüksek mi acaba ozamanda başın arka kısmından başlar agrı.birde tansiyon sorunu var mı onda da başın arka kısmı agrı yapar
tansiyonumla kolestrolüm var ben de kolestrol diye düşündüm bakalım gidince ne çıkıcak
teşekkür ederim herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?