Kac cikiyor bas anomalisi? Doktorunuz ne dedi?Lütfen yardımcı olurmusunuz ?
Ben, yüzde 96 baş anomalisi yüzde 1 normal morfolojiliLütfen yardımcı olurmusunuz ?
Kendiliğinden mı hamile kaldınız?Ben, yüzde 96 baş anomalisi yüzde 1 normal morfolojili
İnsallah kendiliginden olur ama boyle degerler yuksek oldugunda da skntili gebelik olabiliyo diye korktuyolarBizim morfoloji 4
Morfolojin cok dusuj deģil..Bizim morfoloji 4
Rabbim hayırlısını versin tek duamİnsallah kendiliginden olur ama boyle degerler yuksek oldugunda da skntili gebelik olabiliyo diye korktuyolar
Kese gelismiyo az gelisio flan diyolar
hersey allahin elinde ama ben doktorlarin tepkisini soyluyorum yanlis anlamayin..
allah isteyen herkese nasip etsin..
Sayin iyi ise olur insallah umitsiz olma.Toplam hareket %60
%4 unün deģilmiş ama canim..Sayıda 40 milyon bizim sıkıntı baş anomallisnin çok yüksek olması
Klomen verdiler eşime faydası olur mu baş anomalisi ne%4 unün deģilmiş ama canim..
Hepi topu saydiklari 100 tane sperm.. 40 milyondan.. bunu takma kafaya..
100 taneden 4 tanesi saglikliymiş..
Degerin normal kabul ediliyor.
Klomen bizede vurdular benm esim sevmedi kullanmadi.. bizim %2 mesela..Klomen verdiler eşime faydası olur mu baş anomalisi ne
Ben normal yolla kalamadim tup bebekle kaldm 2 tane düsuk yaptim canim.Sizin gebelik oldu mu hiç 3 ay kullanmamızı söyledi doktor
Evet %2 idi.. bende de hafif pco var ama sorun olusturmuyor..Morfoloji bozukluğu mu sadece sorununuz?
Aynen nasip kısmet rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyor dur ne kadarlık evlisiniz?Evet %2 idi.. bende de hafif pco var ama sorun olusturmuyor..
Yani bizde olmadi beklemedik.
Ama sayi filan hiz iyiydii nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?