• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bas basa kalmak

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
133
Günaydin arkadaslar.
11bucuk aylik bi oglum var Allah bagislasin. Oglum cok hareketli geceleri uyumayan bir bebek. Dogdugundan beri. Bu aksam esim ya bas basa hic kalamiyoruz farkindamisin. Ben seni cok özledim senle el ele gezmeyi misir patlatip tv seyretmeyi cok özledim dedi. Bende ne yapabilirim bebegim durmuyor. Ztn uykusuzum yorgunum 1senedir bende özledim ama yapcak bsy yok dedim. Bilmiyorum biseyler yapmaliyiz nolurki 1günü kendimize ayirsak kötü anne baba mi oluyoruz hemen dedi. Ve yatti. Ne demek istedi anlamadim 1günü kendimize ayiralim ayirmasinada oglum nolcak.
Sizce esim ne ima etmis olabilir.

Bebeğiniz 1,5 aylık .Neden 1 senedir bu şikayet var.Bebekken hepimiz buna benzer sorunlar yaşadık.Daha bebeğiniz çok küçük.Elbette Onunla ilgilenmeniz normal ama bebeğe bir düzen oluşturmakta başarılı olursanız,mesela akşam saatlerinde 2 saat uyutsanız ,eşinizle vakit geçirebilirsiniz.Dikkat edin ,eşinizi lohusa avcılarına kaptırmayın.

Bebeğiniz 1,5 aylık .Neden 1 senedir bu şikayet var.Bebekken hepimiz buna benzer sorunlar yaşadık.Daha bebeğiniz çok küçük.Elbette Onunla ilgilenmeniz normal ama bebeğe bir düzen oluşturmakta başarılı olursanız,mesela akşam saatlerinde 2 saat uyutsanız ,eşinizle vakit geçirebilirsiniz.Dikkat edin ,eşinizi lohusa avcılarına kaptırmayın.

11,5 aylıkmış

11,5 aylıkmış
:oops:yanlış okumuşum.Bebeğim küçükken aynı şeyleri bende hissettim.Bebeğim kolikti,uyumazdı.1 bardak çayı bile tadıyla içemez,bırakırdım.Ama bunlar geçici sorunlar.Lohusalık depresyonuna siz değil ,eşiniz girmiş anlaşılan.1 yaşından sonra yavaş yavaş düzeliyor zaten uyku problemi.

11bucuk aylik yazdim yanlis okudunuz heralde

Ya kv annem yakinimda ama ana kuzusu daha nasil birakabilirim aklim orda kalir biraksamda. Bilmiyorum esimde hakli kendince yemegimi zor yiyorum masallah oglum cok hareketli 5dak durmuyor.

:oops:yanlış okumuşum.Bebeğim küçükken aynı şeyleri bende hissettim.Bebeğim kolikti,uyumazdı.1 bardak çayı bile tadıyla içemez,bırakırdım.Ama bunlar geçici sorunlar.Lohusalık depresyonuna siz değil ,eşiniz girmiş anlaşılan.1 yaşından sonra yavaş yavaş düzeliyor zaten uyku problemi.

Insallah düzelir benim oglumda kolikti inanin 7ay neler cektim simdi düzeldi. Kiyamiyorumki bebegime nsl birakayim kesin onu ima etti. Bide biraksam bile ne diyebilirimki biz yanliz kalcaz coguga siz bakin nasil derim utanirim.

Ya kv annem yakinimda ama ana kuzusu daha nasil birakabilirim aklim orda kalir biraksamda. Bilmiyorum esimde hakli kendince yemegimi zor yiyorum masallah oglum cok hareketli 5dak durmuyor.
Madem yakınında bırakabilirsin.1 yaşına gelmiş,bakımı çok ta zor olmaz.Biraz sevin bende işlerimi halledeyim de,eşinle takıl:KK66:

Bebeği anneye kayinvalideye birakmayla kötü anne bana olur musunuz bilemem ama eşiniz artık 3 kişi yaşadığınız gercegini kabul etmeli. Ya bi hayatta kimseniz olmasa yahut ailelerden uzakta olsaniz napacakti ? Sizinle keyif yapıp flörtlesemiyor olmaktan rahatsız olacaksa bu çocuk size gökten inmedi di mi? Onu düşünüp hareket etseydi o zaman

SORUNUNUZ BEBEĞİNİZ DEĞİL EŞİNİZ.
artık bu yeni düzeni kabul etmek durumunda..

Haybeden sallamiyorum. Cocugu 2 yaşına kadar gecede 5 kez emmeye uyanan en son sinemaya 5 aylık hamileyken gitmiş biri olarak yaziyorum

Bebeği anneye kayinvalideye birakmayla kötü anne bana olur musunuz bilemem ama eşiniz artık 3 kişi yaşadığınız gercegini kabul etmeli. Ya bi hayatta kimseniz olmasa yahut ailelerden uzakta olsaniz napacakti ? Sizinle keyif yapıp flörtlesemiyor olmaktan rahatsız olacaksa bu çocuk size gökten inmedi di mi? Onu düşünüp hareket etseydi o zaman

Haybeden sallamiyorum. Cocugu 2 yaşına kadar gecede 5 kez emmeye uyanan en son sinemaya 5 aylık hamileyken gitmiş biri olarak yaziyorum

Bende sizin gibi düsünüyorum. Birakmak istemiyorum. Neden böyle bsy dedi onuda anlamadim. Birkeresinde alisveris yapmamiz gerekiyordu kv geldi bebegime bakmaya. 5dakikada bir arasana ne yapiyorlarmis arasana duruyormuymus dikkat etsinler düsürmesinler. Böylede bi adam. Flört edesi geldi galiba.

Siz kadın olarak hiç rahat rahat tv izlemeyi,çay keyfi yapmayı,temizlik yapmayı,arkadaş ortamlarına girmeyi özlemediniz mi?Belki eşi sosyal değildir.Fazla arkadaşı yoktur.Eşiyle vakit geçirmek istiyordur,canı sıkılıyordur.Yardımcı olsun eşine desem ,her erkek beceremiyor .Yorgunluğu bahane ediyor.Eşiniz dile getirmemiş olsa da eminim ki onun için de sorun olmuştur.Hiçbir şeyden olmadıysa haliyle cinsellik bebekken kısıtlamalı oluyor,o yüzden yine şikayet etmiştir

Ayni problemleri bende yaşadım canim...gece gunduz hic uyumaz ve sürekli aglardi oglum... Esinede hak vermelisin senden ilgi bekliyo sanirim ikinci plana dusmek onu biraz etkilemiş... Bende arkadaşlarıma katılıyorum bebegini annene yada kv birak ve guzel bi gun geçir esinle inan bu sanada cok iyi gelecek haa birde gebruinde aklim kalmasın diyosan Annene birak Hoppa

Ayni problemleri bende yaşadım canim...gece gunduz hic uyumaz ve sürekli aglardi oglum... Esinede hak vermelisin senden ilgi bekliyo sanirim ikinci plana dusmek onu biraz etkilemiş... Bende arkadaşlarıma katılıyorum bebegini annene yada kv birak ve guzel bi gun geçir esinle inan bu sanada cok iyi gelecek haa birde gebruinde aklim kalmasın diyosan Annene birak Hoppa

Yaa kiskandimi ne yapti :-)
Bilmiyorum kendimi suclu hissederim birakirsam öyle düsünüyorum sanki. Kendi zevkim icin oglumu baskasina birakirsam

Bende sizin gibi düsünüyorum. Birakmak istemiyorum. Neden böyle bsy dedi onuda anlamadim. Birkeresinde alisveris yapmamiz gerekiyordu kv geldi bebegime bakmaya. 5dakikada bir arasana ne yapiyorlarmis arasana duruyormuymus dikkat etsinler düsürmesinler. Böylede bi adam. Flört edesi geldi galiba.

Anladım arkadaşım. O zaman bebeğe rahat uyuması için bitki cayi icirebilirsiniz 2-3 saat deliksiz uyusa ikinize de iyi gelir ben hala kv me zaruri durum olmadikca birakmiyorum bu da beni çok iyi anne yapmıyor tabi. Ama biraz daha büyüyünce kendi ruh sağlığınız için elbette kendinizi ve tabi eşinizi de ihmal etmeyin. Çıkın yalnız gezin. Sadece biraz daha sabır

O sizin sevgiliniz ve çocuğunuzu bırakacağınız kisiler de yabancı değil. Birbirinize zaman ayırmalısınız ki heyecanı bitirmeyin.
Esiniz cok haklı ve cok nazik dile getirmis istegini. Annelik yapmak baska bir sey esj ihmal etmek baska bir sey.
Bence en yakın zamanda cocugu annelerden birine bırakın esinizle doya doya flört edin. Hatta bunu ayda1 bikac saatligine yapabilirsiniz bile. Siz kötü bir anne olmazsnz, aksine mutlu bir yuvanız olacagı icin iyi bir anne bile sayılabilirsiniz

Back
X