Siz arayıp sormayın hiç. Hep o iletişim kursun. Aradığında da soğuk davranmayın ama. İş güç vesaire bahane edin aramak istiyorum ama vaktim olmuyor filan yapın. Zamanla o da vazgeçecektir bence.
hayır vazgeçmiyo bu sefer neden böyle soğuksun neden bana cevap vermedin diye daha çok üstüme geliyo yeter senle konuşmak istemiyorum desem bu sefer iyice bela olur başıma off
İşte mesele orda.. Soğuk davranmayın.
meraba kızlar
2 yıl önce tanıştığım bi arkdaşım var ne yapsam ne etsem kurtulamaz oldum.tam bir baş belası başlarda çok iyiydik erkek arkadaşımı falan biliyodu şimdi ona anlattığım herşey için çok pişmanım onunla tamamen konuşmayı kesmek istiyorum ama onunla düşman olmak o kadar kötüki onun hakkında en ufak bişey sölese biri öyle bir intikam alıyoki açıkçası onunla düşman olmayı hiç göze alamıyorum ama onunla konuşmak bana sıkıntı veriyor ne yapıcam bilemiyorum ondan uzaklaşmak istiyorum ama düşman gibi değil napıcam kızlarr
aklıma gelen tek şey onu arkadaşlığınla öyle bir bunalt öyle bir boğ ki seni bir daha görmek istemesin git evlerine misafir ol düşüncesiz misafir ama ye iç yardım etme sürekli konuş onun konuşmasına hiç fırsat verme sürekli dertlerini anlat bunalımda ol
ama onu da çok seviyormuş gibi yap gece gündüz olur olmadık saatlerde ara hiç boş bırakma bir plan yaptıysa öğren planına dahil ol davet etmesede git vurdumduymazlığın sınırlarını zorla elinden gelen herşeyi yap kızı bıktır bezdir bir daha seni görmek istemez senden fellik fellik kaçar...
aklıma gelen tek şey onu arkadaşlığınla öyle bir bunalt öyle bir boğ ki seni bir daha görmek istemesin git evlerine misafir ol düşüncesiz misafir ama ye iç yardım etme sürekli konuş onun konuşmasına hiç fırsat verme sürekli dertlerini anlat bunalımda ol
ama onu da çok seviyormuş gibi yap gece gündüz olur olmadık saatlerde ara hiç boş bırakma bir plan yaptıysa öğren planına dahil ol davet etmesede git vurdumduymazlığın sınırlarını zorla elinden gelen herşeyi yap kızı bıktır bezdir bir daha seni görmek istemez senden fellik fellik kaçar...
:)))) canım çok güldüm yaa :))) inanki bunları yapsam daha çok hoşuna gider
bir süre hoşuna gider ama bir süre sonra sıkılır insan herşeyden hevesi geçince sıkılır canım :)
meraba kızlar
2 yıl önce tanıştığım bi arkdaşım var ne yapsam ne etsem kurtulamaz oldum.tam bir baş belası başlarda çok iyiydik erkek arkadaşımı falan biliyodu şimdi ona anlattığım herşey için çok pişmanım onunla tamamen konuşmayı kesmek istiyorum ama onunla düşman olmak o kadar kötüki onun hakkında en ufak bişey sölese biri öyle bir intikam alıyoki açıkçası onunla düşman olmayı hiç göze alamıyorum ama onunla konuşmak bana sıkıntı veriyor ne yapıcam bilemiyorum ondan uzaklaşmak istiyorum ama düşman gibi değil napıcam kızlarr
Ne intikamı ayol?
Siz görüşmek istemeyince ne yapıyor yani?
Topuklarınıza mı sıktırıyor?
Görüşmek istemiyorsanız ya açıkça söyleyin ya da telefonlarını açmayın,onu görünce yolunuzu değiştirin!
böyle tiplere yumuşak davranırsan tepene çıkar. senin ondan çekindiğini bilmemeli. sen de cazgır ol :) o seni tehdit ederse sen de onu et. mutlaka sen de onun sırlarını biliyosundur. ben de senin sırlarını ifşa ederim de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?