Gebeliğe Hazırlık Baş belası beta hcg :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın canım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun :)
Amin canım. Sende içini ferah tut bende ilk dönemler senin gibi hem bulantıdan hem kese göreyim kalp atışı duyayım sıkıntısından nasıl geçecek bu zaman diyordum bak beş ayı devirdim çok şükür sen dışa kulaklarını tıka kendine bebeğine odaklan sitres yapmamaya çalış olumsu şeylere kapat kendini sitres daha kötü bak

Öyle canim ya benim bide kimyasal gebelik olmuştu 2 kaybim var oyuzden buda gidecek diye çok korkuyorum eşime söylemek daha zor geliyor bana onun yıkıldığını görmek parçalıyor beni .ınslalah bu sefer güzel haberlerini alırız. Cevremde çok şükür herkez olumlu düşünüyor bak bu sefer olacak gibi falan .bakalım artk rabbim neyi nasıl etmişse onu yasicaz ötesine geçemeyiz sonucda .keşke 9.ayimiza ışınlansak zor süreçler olmasa :)

Rabbim yaşatmasın bi daha canım. Zor ama evlat için herşeye katlanılıyor canım ilk dönemleri bi atlat sonrası çorap söküğü gibi geliyor benim bulantı ve sürekli bi kaşıntı hliyle bile bi şekilde geçtiyse herkesinde geçer çabucak canım :)

Öyle valla canım herkezin ki farklı oluyormuş kısmetse nasıl bi hamilelik geçiricem çok merak ediyorum

Öyle valla canım herkezin ki farklı oluyormuş kısmetse nasıl bi hamilelik geçiricem çok merak ediyorum
Evet canım her kadının gebeliği kendine has ben pupp oldum mesela bebek alarji yapıyormuş deli gibi kaşınıyor vücudum her tarafım yara bere oldu bulantım çok ama bizim bi komşu vardı ay kadın gebe ama tık yok işinde gücünde ne bulantı ne bi nefes darlığı ne bi sıkıntı hiç bişey yok doğurdu yeni dört kiloya yakın bebeği :)

Maşallah şanslı olanlarda varmış demekki :)

Süper ya mucize gibi değilmi :) bende sadece dua ediyorum. ALLAHım hayırlısı neyse onu nasip etsin diye. çarsmba gelmek bilmiyor bugunde bitse yarın öğlen molasında doktora gidcem hemen iş yerime çok yakın hastane. insan sabırsızlanıyor sizzde sağsalim kucagınıza alırsınız inşallah oğluşunuzu :)

Evet mucize canım sende bugünleri görürsün inşallah sabırsızlanman normal :) kese kalp atışı bunlarıda bi gör duy sonra az daha bi rahatlar için canım.. Amin cümlemizde sağ salim alalım kucağımıza inşallah

miyaz kaç kg la hamile kaldınız ve kaç kg aldınız acaba :)
Canım ben pko yüzünden kilo alıp veremiyordum bi dört sene falan önce sıkı diyet ve sporla zor olsada 18 kilo verdim 78 kiloya düştüm düpün dönemi daha bi zayıfladım bayağı bi korudum kilomuda sonra doktorun biri boş yere iki ay üç tane hormon kullandırdı kilo almaya başladım hormonlar insülin direnci yine tepe taklak oldu adetlerimin düzenleri bozuldu ilaçsız adet olamaz oldum yine ne yaptıysam veremedim kiloyu 88 ile hamile kaldım maalesef 7 kilo aldım ama ilk haftalardan bu yana ödemim çok benim normal değil bu ödem demişti ebe sanırım yürüyüş falan yapamadığımdan oluyor oda

olsun 7 kg cok değilki önemli olan bebiş sağlıklı olsun :))) evleneli ne kdr olduki. ben evleneli 6 ay oldu. bnde 3 ayda düğünden snra 15 kg aldm 85 olmuştm diyetisyene gittim 73 e düştüm şuan 73 üm işte aslnda hedefm 65 fln olup kalmaktı ama bakalım belkide hamişimdir

İşte kilolu başlamak sıkıntı oluyor bazı şeylerde canım benim çok şükür şekerdi tansiyondu yani bu tür sıkıntılarım yok inşallah olmazda ama mide ve kilo kaynaklı nefes daralmalarım var benimde işte. Kız senin gebelik var artışında var inşallah sağlıklı gebeliktir ki ben sağlıklı olduğunu düşünüyorum banada çok kimyasal dendi bsk 3.5 ayım kaldı keyfine bak sen takılma

canım inşallah öyled,ir yaaa :) bakalım yarn belli olcak :)

G gamzeli_bebis tesadüfen gördüm kan verdin mi sonuç ne
valla bu ara habire kan verdim kollarm morardı siz nerde kaldınız ilk defamı okudunuz bilmiyorum ama benm belli olmayan bir durumum var şuan boğazlarm için gittim test yaptlar 8.3 cıktı 4 gün snra 10.6 4 gün snra 44.5 yani cumartesiydi oda. çarsamba yine gel normalde olablr kmyasalda olablr dedi. ben yarını iple çekiyorm 10 ken ihtimal vermiyordum ama 44 az bi rakam değil dimi :) yarın öğlen doktora gidcem belli olcak inşallah

günün geçti mi ? benim adet olmama 2 gün kala 40larda çıkmıştı önemli olan katlanması zaten bol su iç pekmez ye kendini üşütme artar allahın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…