- 19 Haziran 2015
- 116
- 34
- 13
Resim ne zaman koyacaksinŞuanki görünüm kötü ama morluk var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resim ne zaman koyacaksinŞuanki görünüm kötü ama morluk var
Senin sorunun ne ne yaptıracam sin yönlendirebilirimResim ne zaman koyacaksin
Alt ve ust hoz kapagi endo yuz kaldirma burun ve cene ucu implantiSenin sorunun ne ne yaptıracam sin yönlendirebilirim
Çökmüş ya yaş kaç mahsuru yoksa aslında bi göz bile bayagi değiştiriyor hangi ildesin doktorum çok iyi ve uygun fiyatiAlt ve ust hoz kapagi endo yuz kaldirma burun ve cene ucu implanti
Özelden resim attım sanaAlt ve ust hoz kapagi endo yuz kaldirma burun ve cene ucu implanti
zaten ameliyat oluyordum, göbek altından az bir yağ alınıp gözaltlarıma kondu. sağ gözüm çok iyi durumda,ama sol gözümde birazcık eksik kaldı gibi,yinede eski çökük halinden bin kat iyi.o nasıl oluyor ya? kendi yağınızla? memnun kaldınız yani?
mümkünse bi öncesi sonrası fotoğrafınız varsa seviniriz paylaşırsanız
çeneden çok memnunum ,gittikçe daha oturup güzel gözüküyor.Ceneden memnunmusunuz resim koyarmisiniz.ben de dusunuyorum.şimdilik dolgi yaptirdim coj hafif bir degisiklik oldu.ama dolgu yeterli olmuyor
seher0607 benim göz altı ve üstü komple problem. nerde yaptırdınız? merak ettim burnumu yaptırayım inşallah gözlere de sıra gelecekÖzelden resim attım sana
Denizlide yaptirdim memnunum doktorum iyiseher0607 benim göz altı ve üstü komple problem. nerde yaptırdınız? merak ettim burnumu yaptırayım inşallah gözlere de sıra gelecek![]()
nasil oldun son hali iyimi goz kapaklarınınDenizlide yaptirdim memnunum doktorum iyi
hmmm ben istanbuldayım artı konyalıyım ya burdan bakmam lazım ya da konya ankara yakın oradan araştırıcam inşallahhDenizlide yaptirdim memnunum doktorum iyi
Evet ya çok iyi 15 gün oldu sen hangi ildesinSeher nasi
nasil oldun son hali iyimi goz kapaklarının
Izmir.suan istanbuldayim.Evet ya çok iyi 15 gün oldu sen hangi ildesin