- 25 Mart 2015
- 640
- 337
- 103
- Konu Sahibi Gul receli
-
Hangi spor o??Ben spora bir ay gitmiştim,kiloda hiç bir değişiklik yoktu,çünkü amacım vücudum sıkılaşsındı.kilom aynı kaldı ama belim 13 cm bacaklarım 3 er cm incelmişti...yani eğer kilo da vermek istiyorsun kalori diyeti öneririm.
pilatestir bende 2 ayda karından 8 cm inceldim.tartı oynamadı ama.Hangi spor o??
Neler yaptın??
Allah aşkına söyleeeeee
bak öncelikle 64 kiloyum diye konu açarsan sonrasını okumama imkan yok 98 kiloykenMerhaba kizlar..Oncelikle 64 kiloyum.Haftada 3 gun fitnessa gidiyorum ve size inanamadigim bir sey anlatmak istiyorum spora baslamadan once ve sonra tartiliyorum kac keredir.Bir de ne goregim spora baslamadan once 64,200 gr cikti.Spor yapip tartildim 64,900 gr cikti.Bu nasil aciklanabilir ayrica 1bucuk aydir haftanin 3gunu de spor yapiyorum inmem lazimken cikiyorum deliricem artik yardim edin kizlar napicam..Kilo veremiyorum ......!!!!!
NOT:Lutfen konumu tasimayin bu benim icin şuan büyük bir dert.Buna da şükür tabi Allah daha kötülerini gostermesin insallah hicbirimize.
fitness bildiğim kadarıyla kas yapıyor zayıflamaktan çok. bi ara bi kaç arkadaş fitness gitti biz step aerobiğe gittik arkadaşlar zayıflayamadı ama biz kilo vermiştikMerhaba kizlar..Oncelikle 64 kiloyum.Haftada 3 gun fitnessa gidiyorum ve size inanamadigim bir sey anlatmak istiyorum spora baslamadan once ve sonra tartiliyorum kac keredir.Bir de ne goregim spora baslamadan once 64,200 gr cikti.Spor yapip tartildim 64,900 gr cikti.Bu nasil aciklanabilir ayrica 1bucuk aydir haftanin 3gunu de spor yapiyorum inmem lazimken cikiyorum deliricem artik yardim edin kizlar napicam..Kilo veremiyorum ......!!!!!
NOT:Lutfen konumu tasimayin bu benim icin şuan büyük bir dert.Buna da şükür tabi Allah daha kötülerini gostermesin insallah hicbirimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?