Tanıdık mı geldi konuMErhaba sadece meraktan soruyorum, eşiniz nereli?
MErhaba sadece meraktan soruyorum, eşiniz nereli?
Benim babanemi anlatmışsınız resmen, off off gercekten cahillikten de öte aslnda iş kocanızda bitiyordaa.. benim babam gb anasına ailesine düşkünse ki öyle gözüküyor malesef olan size olur yıllardır olan anneme ve bize oldugu gb. Allah yardım etsin. Tüm kalbimle söylüyorum Allah yardım etsin çok çirkin şyler bunlar. Eminimm fazlasından fazlasi da vardir.
Peki eşiniz ne diyo bu durumlara.
Bir de kışın neden kızlarında değilde sizde kalıyorlar.
Hani bes ay sizde kalmaktansa bir ay birinde bir ay birinde kalabilir.
Ve tun bunlara rağmen kizlar neden trip atiyo
Evleri ayırmanız tabi daha iyi olmuş. Anneler babalar gelip kalabilir evinizde bu doğal ama 5 ay nedir çok fazla. Doğru düzgün bir evlilik hayatı yaşayamazsınız. Üstüne üstlük size teşekkür edeceklerine saçmasapan hareketlerde bulunmuşlar, hoş değil. Ben sadece neden bu kayınvalideyle yüzleşmediğinizi merak ettim. Hani "Neden bunları yapıyorsunuz, amacınız nedir?" diye sordunuz mu? Sorduysanız da ben gözden kaçırmış olabilirim, kusura bakmayın.
İnanın şuan anlattıklarım hiç birşey tüm samimiyetimle söylüyorum hiççç
Yoo şükür eşim yanımda hep destekçi iyi bile dayanıyosun sabrına hayranım gibi şeyler söyler hep
Evleri ayırmanız tabi daha iyi olmuş. Anneler babalar gelip kalabilir evinizde bu doğal ama 5 ay nedir çok fazla. Doğru düzgün bir evlilik hayatı yaşayamazsınız. Üstüne üstlük size teşekkür edeceklerine saçmasapan hareketlerde bulunmuşlar, hoş değil. Ben sadece neden bu kayınvalideyle yüzleşmediğinizi merak ettim. Hani "Neden bunları yapıyorsunuz, amacınız nedir?" diye sordunuz mu? Sorduysanız da ben gözden kaçırmış olabilirim, kusura bakmayın.
Eşiniz bunları söylemesi bile cok güzel cok sevindim adınıza.. umarım herşey daha güzel olur
Annemi istemedin nedir ki, çok istiyorlarsa kendileri alsınlar. Ay valla çok zor arkadaşım hiç çekilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?