Baş belası Kv ve cahil akrabalarııııııı

İstediğim oldu tşk ederim pis insanlar şimdi nasıl burnundan getiririz diye uğraşıolar

Çünkü cahillik dz boyu anne babaya oğlab evlat bakar.

Neden mi trip atıyor çünkü neden bakmamışım ayrı evde neymişşşş
Hem annesine babasina bakmayacak hemde siz bakmiyorsunuz diye trip atacak.
Ben olsam bunların hepsini cat cat soylerdim yüzlerine.
Bir ay falan neyse de beş ay kalmak nedir ya

Hem annesine babasina bakmayacak hemde siz bakmiyorsunuz diye trip atacak.
Ben olsam bunların hepsini cat cat soylerdim yüzlerine.
Bir ay falan neyse de beş ay kalmak nedir ya

İşin en ilginç tarafıda ne biliyormusunuz ortanca görümcemde böle yapmış bi sene yani kv si ve kp si yazları köyde kışları onda kalcakmış en baştanda öle konuşmuşlar
Ama 1 sene katlanmış sonra ya bana ayrı bir daire yada boşanırm demil nitekim dediğini yapmış o da.

Benim kv m hep onu söylerdi benim kızım şöyle ezdirmedi yok böyle ezdirmedi kendini diyre

Onlara marifet bana kabahat anliycagınız

Allah günah yazmasın da hangi devirde yaşıyoruz ya? kıştan kışa da olsa ev ev üstüne olacak şey mi? tamam saygıysa saygı ama oğullarıyla evleniyoruz diye onlara da nikah kıymıyoruz ya. herkesin bir düzeni bir hürriyeti var. ebeveyn olarak herkesin aman uzak olsunlar yeter ki huzurlu olsunlar diye düşünmesi gerekir. il ya da yöre fark etmez en önce insanın merkezinin iyi niyet ve vicdan olması gerekir. siz en doğrusunu yapmışsınız zaten bundan sonra bir Allah ın selamı verilir bir ihtiyaç sorma olur onun dışında herkes konuşsun siz gerisini umursamayın.

Gözünüz aydın kurtulmussunuz. Görümceleride boş verin asıl siz mesafeli durun onlara karsı.

Tavrınız doğru ama şimdi herkes zaten sizi kötü gelin olarak damgalıyacak gibi geldi bana :) Yani anlattığınız gibi sizi kötüleyip 5 ayı size zindan ediyorsa gelmeyiversin.

Cahil insana laf anlatmasi da zordur yaranmasi da. Cahil insan kendi dusundugune inanir, baskasi umrunda olmaz. O yuzden en guzeli he he de gec, en azindan evleri ayirmissin. Cok buyuk bir basari inan ki. Onlar mesafe koyuyorsa sen de koy ve yaptiklarini sagda solda anlat, bana boyle eziyet ettiler, sunu sunu dediler, bir de utanmadan arkamdan iftira atiyorlarmis falan seklinde. Yani bir nevi onlari yaptigini sen de yap, aradaki fark sen yapilanlari anlat. Ha yok yapamam diyorsan, bosver. Kurtulmussun, akrabalara cevreye vs de gozlerini kulaklarini kapat gitsin. Bir gun konusulur, iki gun konusulur, ucuncu gun unutulur nasilsa.

çok iyi yapmışsın
ben olsam ev adresimi bile vermezdim o akrabalara
otursunlar arkanızdan bol bol dedikodu yapsınlar
bu insanlar senle konuşmasın görümesin daha iyi

Bir insan nasıl istenmediği bir yerde 5 ay yatılı kalabilir bu ne yüzsüzlük böyle ayıp insanların hayatını alt- üst et birde saygıda kusur olmasın ,
diye beklentisi olsun kv kp vs ...

Eger mesafe koymuslarsa bence ekmeginize yag sürmüşler sizde mesafe koyun herkes hakkettigini bulsun hic neden uzaklastilar die araştırma icersine girmeyin bence

Ekmeginize yağ sürmüşler haberiniz yok.yatin kalkin şükür edin.kurtuldunuz.aramasinlar sormasinlar gelmesinler.hic üzülmeyin eşinize yuvaniza sarilin.asalaklardan kurtulmussunuz daha ne

Peki bunlari soylemediniz mi

Ne yapsan yaranamazsın aynısını bende yaşıyorum resmen gidip tüm akrabalara kv beni köyülemiş eşimin kardeşleri desen ayrı hava evime gelip yiyip içip kalan insanlar yolda beni görünce yolunu değiştirir oldu... çok meraklılarsa kızları alsın yanlarına hiç alttan alma sende tavır takın hamileymişsin hayırlı olsun kendini ve bebeğini düşün bide benim için dua et(bebek için)

Ne mi yapicaksin yok sayicaksinnn hicccc umursamayacksin amannn kendi degerini kendin belirle.. Hic muhatap olma yoksay

İnş canım Rabbim nasip etsin ..

Cahillik bencillik heryerde desenize

Annelerini cok seviyolarsa alsin baksinlar.
Valla kendi kizi anasina bakmiyo el kizi nekadar bakar.
Benzer seyler bende yasadim.
Öylede kotuyum böylede dedim yaktim gemileri.

Benim evime gelip kaldiginda da kotuydum ben
Herseyim olaydi.
Naparsam olay.

Cek restini ezdirme kendini.

Yaptigin iyilige aferin demiyolar emin ol enayi diyo bu tipler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…