Benimde var bu problemim maalesef
Hergün duş alıyorum ona rağmen 1 saat giydiğim birşey bile leş gibi kokuyo
Giydiklerimede dikkat ederim ayrıca hep pamuklu kıyafetler seçerim
Doktora gidicem en sonunda
Eki Görüntüle 1147629
canım banyodan sonra koltukaltına dove (mavi kapaklı olanı) stık kullanırsan sabun şeklınde çok ıyı gelir.
Sen benı görsen var ya yağmur yağıyor dersin o derece terliyorum.veee bu stık olmasaydı napardım bılmıyorum.
Mineral taş roll-onlar var, kokusuz parabensiz. Onlardan kullanıyorum ben, gratis'te satılanlardan almıştım hem uygun fiyatlı hem de uzun ömürlü. Tavsiye ederim ter kokusunu kesinlikle engelliyor, terliyorum ama kokmuyorum.
canım yıne terliyorsun ama kokmuyor kötü kötü.
tertemız sabun kokusu oluyor.
terlemeyı değil kötü kokuyu engelliyor.
Ben bununla kurtuldum kötü kokudan.
canım yıne terliyorsun ama kokmuyor kötü kötü.
tertemız sabun kokusu oluyor.
terlemeyı değil kötü kokuyu engelliyor.
Ben bununla kurtuldum kötü kokudan.
Peki bu yöntemlerden hangisi gogus arasi icin kullanılabilir? Vucudum cok az terler, terlese de koktugunu sanmıyorum. Ama bugun dus alayim, ertesi gun goguslerim terleyip kokuyor günlük dusumu aliyorum ama bunu hissettigimde cok rahatsiz oluyorum.sutyenin icinde havasiz kalmaktan oluyor tabi.biraz da büyükler:/
Yok emzirme isi uc sene once bitti.ama koca gogusler yadigar kaldi:))
Ortasi biraz bosluk olsa böyle olmaz da tamamen kapalı malesef.
deodorant sıkmak da istemiyorum sağlıksız olur diye.
evde olunca günlük dus alıyorum ama ailem sehir disinda olunca bazen her gun alamıyorum. O zaman igreniyorum:/
sabun gibi deo lar iyi..jel olanlar iyi degil.ben hic ter kokmam.sirf koltul altim uzun coj sicajlarda falan kokar.vence yrdiklerine dijkat et deterjanini eb iyi kalitelisini al..yumusatici iyisinden kullan.gunde bir kere dus al eb azindan.ve doktora git.. bol su ic..sucuk gibi seyler cok kokutuyo teni haberin olsun..ois bogazli insanlar daha cok kokuyorlar:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.