Yaaa kızlar ben çok terliyorm ve de çok pis kokuyo hrgün banyo yapsam bile kokuyo ayrica deodorantlar da fayda etmiyo ne yapabilirimmm ??
Banyo yaptıkdan sonra koltuk altınıza biraz karbonat sürün. Terlediğinizi ama kokmadığınızı farkediceksiniz.
Roll on kullanıyorsanız kesin.. Bağımlılık yapıyor ve kullanılmadığında kötü koku yapıyor. Koltuk altına parfüm, roll on kullanmayı bıraktım ben ve vücut ancak bir yılda kendine geldi. Kulanmasamda kokmuyor şu an terim. (hatta vücut şampuanı da kullanmayı kestim. Beyaz sabun kullanıyorum şuanda ) tavsiye ederim.
Ben de bunu soyleyecektim. Dustan sonra 2 damla yasemin yagi suruyorum koltuk altima gun boyunca mis gibi geziyorum :)
Yaaa kızlar ben çok terliyorm ve de çok pis kokuyo hrgün banyo yapsam bile kokuyo ayrica deodorantlar da fayda etmiyo ne yapabilirimmm ??
Beyaz sabun daha cok ter yapiyor ve cildi kurutuyor.
Bunu ilk kez duydum ve çok şaşırdım
Peki bu yöntemlerden hangisi gogus arasi icin kullanılabilir? Vucudum cok az terler, terlese de koktugunu sanmıyorum. Ama bugun dus alayim, ertesi gun goguslerim terleyip kokuyor günlük dusumu aliyorum ama bunu hissettigimde cok rahatsiz oluyorum.sutyenin icinde havasiz kalmaktan oluyor tabi.biraz da büyükler:/
benim gibi biri daha varmiş oley diyesim geldi
geçmiş olsun öncelikle benimde aynı sorunum var... yazın terleyince aynı zamanda stres yapınca bir an kızarıyor ve kabarıyor işin içinde ter durumu daha az ve kıpkırmızı oluyor o an yanıyor kaşınıyor dışarda oluyorum bir şey yapamıyorum. sonrasında yıkıyorum ama iş içten geçmiş oluyor ...
o yara yapıyor o yüzden kalıyor biraz.... şu an ilk çıkanları geçmek üzere ama üstü üstüne olunca leke bırakıyor göğsüsün ortasında kenarında pembe pembe lekeler var...
doktora gittim deodorant sür dedi betandan ilaç verdi lekeleri biraz geçirdi ama onuda sürekli sürmeyi unutuyorum....
deodorant sürmek sağlıksız olmaz mı sanki:26:
benim de sürtünmekten yara gibi oluyor, kırmızı bir çizgi var göğüslerimin ortasında zaten,kışın düzeliyor biraz ama yazın hep mevcut.
hiç boşluk yok ortada, nerden hava alacak tabi doğal olarak böyle şeyler geliyor işte başıma.
karbonat sürmeyi denedim ben ama üstüme başıma bulaştı hep rahatsız oldum süremedim.
bu göğüs denen şeyin küçüğü ayrı dert büyüğü ayrı dert
öyle büyük göğsüm yoktur ya sorun bence ondan değil....
doktorun dediğini uygulayamadım zaten ama pudra iyi geliyor denemdim birde duş almasam bile akşamları yazın göğsümü yıkadım buda iyi geldi
evet kesinlikle....su içmek önemli.....Az su içmek de kokuyu keskinleştiriyormuş.
Bol su içmek lazımmış.
Canım birde tüylerini neyle alıyorsun o da önmli kıl kökü içerde kaldıkça kötğ koku ve sarı lekeler yapar camasırındaYaaa kızlar ben çok terliyorm ve de çok pis kokuyo hrgün banyo yapsam bile kokuyo ayrica deodorantlar da fayda etmiyo ne yapabilirimmm ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?