Baş belası TER KOKUSUUUU !!!!!

Peki bu yöntemlerden hangisi gogus arasi icin kullanılabilir? Vucudum cok az terler, terlese de koktugunu sanmıyorum. Ama bugun dus alayim, ertesi gun goguslerim terleyip kokuyor günlük dusumu aliyorum ama bunu hissettigimde cok rahatsiz oluyorum.sutyenin icinde havasiz kalmaktan oluyor tabi.biraz da büyükler:/

Beyaz sabun daha cok ter yapiyor ve cildi kurutuyor.

Ben yazın genelde duştan sonra koltuk altıma falan bebek pudrası sürüyorum hem o bölge kuru kalıyo terletmiyo hem de çok güzel kokuyo :)

Yaaa kızlar ben çok terliyorm ve de çok pis kokuyo hrgün banyo yapsam bile kokuyo ayrica deodorantlar da fayda etmiyo ne yapabilirimmm ??

Mineral taş roll-onlar var, kokusuz parabensiz. Onlardan kullanıyorum ben, gratis'te satılanlardan almıştım hem uygun fiyatlı hem de uzun ömürlü. Tavsiye ederim ter kokusunu kesinlikle engelliyor, terliyorum ama kokmuyorum.

benim gibi biri daha varmiş oley diyesim geldi

geçmiş olsun öncelikle benimde aynı sorunum var... yazın terleyince aynı zamanda stres yapınca bir an kızarıyor ve kabarıyor işin içinde ter durumu daha az ve kıpkırmızı oluyor o an yanıyor kaşınıyor dışarda oluyorum bir şey yapamıyorum. sonrasında yıkıyorum ama iş içten geçmiş oluyor ...

o yara yapıyor o yüzden kalıyor biraz.... şu an ilk çıkanları geçmek üzere ama üstü üstüne olunca leke bırakıyor göğsüsün ortasında kenarında pembe pembe lekeler var...

doktora gittim deodorant sür dedi betandan ilaç verdi lekeleri biraz geçirdi ama onuda sürekli sürmeyi unutuyorum....

Yaaa kızlar ben çok terliyorm ve de çok pis kokuyo hrgün banyo yapsam bile kokuyo ayrica deodorantlar da fayda etmiyo ne yapabilirimmm ??

TV de dinlemiştim İbrahim saracogluydu sanirim kan tasi denen bi tas varmis beyaz sanirim tuz gibi bisey onu kullanabilirsiniz dedi bide hakiki yasemin yagi surun güzelde kokarsiniz demişti bnm bulunduğum yerde yok ama hazin arasirip kesinlikle deneyecegim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım banyodan sonra koltukaltına dove (mavi kapaklı olanı) stık kullanırsan sabun şeklınde çok ıyı gelir.
Sen benı görsen var ya yağmur yağıyor dersin o derece terliyorum.veee bu stık olmasaydı napardım bılmıyorum.

deodorant sürmek sağlıksız olmaz mı sanki:26:
benim de sürtünmekten yara gibi oluyor, kırmızı bir çizgi var göğüslerimin ortasında zaten,kışın düzeliyor biraz ama yazın hep mevcut.
hiç boşluk yok ortada, nerden hava alacak tabi doğal olarak böyle şeyler geliyor işte başıma.
karbonat sürmeyi denedim ben ama üstüme başıma bulaştı hep rahatsız oldum süremedim.
bu göğüs denen şeyin küçüğü ayrı dert büyüğü ayrı dert

öyle büyük göğsüm yoktur ya sorun bence ondan değil....

doktorun dediğini uygulayamadım zaten ama pudra iyi geliyor denemdim birde duş almasam bile akşamları yazın göğsümü yıkadım buda iyi geldi

benim önceden böyle bir problemim yoktu.
hamilelik ve emzirme sürecinde zaten büyük olan göğüslerim biraz daha büyüdü ve sarktılar.
ondan sonra başladı bu problem.o yüzden büyük olduğu için diyorum:/
pudra falan da denedim.o da karbonat gibi üstümü başımı batırdı.
günlük duş alıyorum ,kışın yeterli geliyor ama yazın ı ıh:26:

Canım birde tüylerini neyle alıyorsun o da önmli kıl kökü içerde kaldıkça kötğ koku ve sarı lekeler yapar camasırında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…