Yaaa kızlar ben çok terliyorm ve de çok pis kokuyo hrgün banyo yapsam bile kokuyo ayrica deodorantlar da fayda etmiyo ne yapabilirimmm ??
sıvı rolon uzerıne ben pudra dokuyorum !
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa kızlar ben çok terliyorm ve de çok pis kokuyo hrgün banyo yapsam bile kokuyo ayrica deodorantlar da fayda etmiyo ne yapabilirimmm ??
Dr.ibrahim Saraçoğlu söyledi koltuk altına yasemin yapı sürünce ter kokusunda. Eser kalmıyormuş
iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.
Roll on kullanıyorsanız kesin.. Bağımlılık yapıyor ve kullanılmadığında kötü koku yapıyor. Koltuk altına parfüm, roll on kullanmayı bıraktım ben ve vücut ancak bir yılda kendine geldi. Kulanmasamda kokmuyor şu an terim. (hatta vücut şampuanı da kullanmayı kestim. Beyaz sabun kullanıyorum şuanda ) tavsiye ederim.
Dr.ibrahim Saraçoğlu söyledi koltuk altına yasemin yapı sürünce ter kokusunda. Eser kalmıyormuş
Pişik kremini kol altına mı sürüyorsunuz ?Ben bebeklere sürülen pişik kremleri var onu sürüyorum.çok etkili
Yine ilk kez duyuyorum , gün boyu etkili mi ?Ben de bunu soyleyecektim. Dustan sonra 2 damla yasemin yagi suruyorum koltuk altima gun boyunca mis gibi geziyorum :)
yasemşn sapı nerden bulacağız , ben hayvanlar üzerinde deney yapmayan , alüminyumsuz etkili bir roll on bulamadım henüz . Etkili mi bu dediğiniz ?
Pişik kremini kol altına mı sürüyorsunuz ?
Yine ilk kez duyuyorum , gün boyu etkili mi ?
yasemşn sapı nerden bulacağız , ben hayvanlar üzerinde deney yapmayan , alüminyumsuz etkili bir roll on bulamadım henüz . Etkili mi bu dediğiniz ?
Pişik kremini kol altına mı sürüyorsunuz ?
Yine ilk kez duyuyorum , gün boyu etkili mi ?
Dr.ibrahim Saraçoğlu ertesi güne kadar kalıcı demişti ama bende sıkıldım biraz
Sıkıldım derken ?
Denediniz mi , faydasını gördünüz mü ?
Sıkıldım derken ?
Denediniz mi , faydasını gördünüz mü ?