Baş belası TER KOKUSUUUU !!!!!

Koltuk altın temizse, temizlikten kastım yıkanmak rolon sürüp parfüm sıkmak değil. kıl tüy olmaması gerekir. eger az bile varsa bu koku yapar. vucutdan vücuda tabiki değişir. ama Önce temizlik sonra kokuyu engellicek rolonlar parfümler kullanmalısın. :34:

deotak kullanmanı öneririm. kullanmadan önce kılavuzunu oku tabi önce. eşim askerdeyken kullanmıştı çok faydasını görmüştü.

Dr.ibrahim Saraçoğlu söyledi koltuk altına yasemin yapı sürünce ter kokusunda. Eser kalmıyormuş

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.

Çok terlerim ama asla kokmaz terim.
Nazi durumlarda terlemek korkunç gelebiyor.
Kiyafette ter izi hele ki :95::95:
Koltuk altima talk pudra duruyorumterleme cciddi oranda azaliyor:32:

Dr.ibrahim Saraçoğlu söyledi koltuk altına yasemin yapı sürünce ter kokusunda. Eser kalmıyormuş

Ben de bunu soyleyecektim. Dustan sonra 2 damla yasemin yagi suruyorum koltuk altima gun boyunca mis gibi geziyorum :)

Yaaa kızlar ben çok terliyorm ve de çok pis kokuyo hrgün banyo yapsam bile kokuyo ayrica deodorantlar da fayda etmiyo ne yapabilirimmm ??

Bende cok terleyen bir insanim ama asiri terleme bir rahatsizlik eger kimsenin terlemedigi ortamda terliyorsan benim gbi doktora gideeksin bende bu aralar gidicem :) ben terliyirum ama terim.kokmuyor onuda parfumeriden aldigim kremle halletim onume gelenede oneriyorum kimse bana.kokmasin diye cnki bnde fazla fazla nefret ediyirum kokudan kremin resmini ceker koyarim inan bana ter kokusu sifir

İste canim kremde bu ben cok memnunum ve benim terleme hastalik boyutunda bu yuzden.endokrinolojiye gidicem

Eklentiler

• $1402008170166.webp
    $1402008170166.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 78
Roll on kullanıyorsanız kesin.. Bağımlılık yapıyor ve kullanılmadığında kötü koku yapıyor. Koltuk altına parfüm, roll on kullanmayı bıraktım ben ve vücut ancak bir yılda kendine geldi. Kulanmasamda kokmuyor şu an terim. (hatta vücut şampuanı da kullanmayı kestim. Beyaz sabun kullanıyorum şuanda ) tavsiye ederim.

Bunu ilk kez duydum ve çok şaşırdım :53:

yasemşn sapı nerden bulacağız , ben hayvanlar üzerinde deney yapmayan , alüminyumsuz etkili bir roll on bulamadım henüz . Etkili mi bu dediğiniz ?

Ben bebeklere sürülen pişik kremleri var onu sürüyorum.çok etkili
Pişik kremini kol altına mı sürüyorsunuz ?
Ben de bunu soyleyecektim. Dustan sonra 2 damla yasemin yagi suruyorum koltuk altima gun boyunca mis gibi geziyorum :)
Yine ilk kez duyuyorum , gün boyu etkili mi ?

yasemşn sapı nerden bulacağız , ben hayvanlar üzerinde deney yapmayan , alüminyumsuz etkili bir roll on bulamadım henüz . Etkili mi bu dediğiniz ?

yasemin sapı değil yağı

Dr.ibrahim Saraçoğlu ertesi güne kadar kalıcı demişti ama bende sıkıldım biraz

Dr.ibrahim Saraçoğlu ertesi güne kadar kalıcı demişti ama bende sıkıldım biraz

Sıkıldım derken ?
Denediniz mi , faydasını gördünüz mü ?

Sıkıldım derken ?
Denediniz mi , faydasını gördünüz mü ?

Mantar kremi kullan ter bir zaman sonra o bölgelerde bakteri oluşturduğu için koku sizi ve etraflarınızı rahatsız ediyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Terlemeni onlememen gerekiyor diye biliyorum. Koku icinse normal gunlerde dustan cikinca karbonat suruyorum terliyorum ama kokmuyor. Cok sicak gunlerde ise cay agaci yagindan islak pamuga 1 damla damlatiyorum suruyorum kuramadan yine karbonat suruyorum. Cay agaci yaginin o bastaki keskin kokusu 2 dk sonra ucuo ve ferahlatiyor.

Ben kısın niveanın katı roll-onlarından kullanıyorum, yazın da lady speed stickin jel roll-onunu. Jel roll-on gözenekleri kapatmıyor, rahatsız hissetmiyorsun yazın.

Karbonatı ilk kez duydum. İşe yarıyorsa roll-on kullanmayı bırakabilirim. Onun yerine karbonatla vanilya yagını denerim belki. İçimiz dısımız kimyasal oldu zaten.

Yaaa kızlar ben çok terliyorm ve de çok pis kokuyo hrgün banyo yapsam bile kokuyo ayrica deodorantlar da fayda etmiyo ne yapabilirimmm ??

canikom seni anlıyorum,sana tavsiyem hani sabun gibi stick antiperspirantlar var ya onlardan al(ter kokusun önleyici)banyodan sonra koltuk altlarına sür.kurutuyor.sonra da dilersen güzel bi parfüm sık.işe yarar.terleme doğaldır.ben de çok terleyen bi tipim mesela:17:

Back
X