Evet resimlerimiz acitkBence öncelikle kim olabileceğine dair fikir yürütmeye çalışın. Belli ki size takmış veya kıskanıyor. Hepİnizi birden tanıyan bi arkadaşınız var mı? Resimler ilk alındığında resimlerinizin gizliliği herkese açık mıydı?
Evet resimlerimiz açıktı. Ortak arkadaşımız yok ama akraba olabilecegini düşündük ama sulale de kalabalik olunca bi turlu birini netlestiremiyoruz kafamızda savciliktan bulabilir miyiz acabaBence öncelikle kim olabileceğine dair fikir yürütmeye çalışın. Belli ki size takmış veya kıskanıyor. Hepİnizi birden tanıyan bi arkadaşınız var mı? Resimler ilk alındığında resimlerinizin gizliliği herkese açık mıydı?
Baya takmış hemde kac defa kapattik çünkü israrla ayni isimle bizim resimlerimizi kullanıyor sanki bilerek gozumuze sokuyorBence size takmış biri var
Suç duyurusunda bulunabilir misiniz bu konuda hiç bilmiyorum. BelkiEvet resimlerimiz acitk
Evet resimlerimiz açıktı. Ortak arkadaşımız yok ama akraba olabilecegini düşündük ama sulale de kalabalik olunca bi turlu birini netlestiremiyoruz kafamızda savciliktan bulabilir miyiz acaba
Napmalisiniz. Facebook kullanmamalisiniz. Veya fotograflarinizi gizlemelisiniz.Iyi akşamlar arkadaşlar
Ben ve 3 tane kuzenim adına sürekli facebookta resimlerimiz kullanılarak sahte hesap açılıyor. Isim farkli oluyor ama tesadüfen farkettik her defasinda sikayet edip kapattiriyoruz ama ısrarla ayni isimle açmaya devam ediyor. Ben bıktım artik gidip savcılığa şikayet etmeyi düşünüyorum ama biraz arastirdim hem cok uzun sürüyormuş hem de savcilik kim olduğunu bulmuyormus ip adresini facebook gizlediği için bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olun ne yapmaliyiz. kim bilir resimlerimizle neler yapiyor.
Emin ol ennn ummadığın kişidirIyi akşamlar arkadaşlar
Ben ve 3 tane kuzenim adına sürekli facebookta resimlerimiz kullanılarak sahte hesap açılıyor. Isim farkli oluyor ama tesadüfen farkettik her defasinda sikayet edip kapattiriyoruz ama ısrarla ayni isimle açmaya devam ediyor. Ben bıktım artik gidip savcılığa şikayet etmeyi düşünüyorum ama biraz arastirdim hem cok uzun sürüyormuş hem de savcilik kim olduğunu bulmuyormus ip adresini facebook gizlediği için bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olun ne yapmaliyiz. kim bilir resimlerimizle neler yapiyor.
Emin ol en ummadığın kişidirIyi akşamlar arkadaşlar
Facebook kullanmıyorum resimlerimi de instagramdan almışNapmalisiniz. Facebook kullanmamalisiniz. Veya fotograflarinizi gizlemelisiniz.
Bulurlar tabi ki.Savcılığa gidicem son çare umarim bulurlar kim olduğunu
Mesaj attım ama görmedi sanırım korkacagini da sanmıyorumsenin resimlerini kullanan profile mesaj at. bilişim suçları bilmem neye şikayet ettim felan bir yazı uydur. en kısa zamanda onu tespit edileceğini söyle. korkudan bir daha yapamaz.
Inşallah ya çok canımı sıkıyor bu durumsizin kimliginizi kullanıyor, tacize ve sahtecilige girer, savcılık ip üzerinden adres bulabilir. çok uzun sürmez önce emniyete gidip durumu bildirin siber suçlar için birimler var yardımcı olurlar.
Biz akrabalardan biri diye dusunuyoruz ama kim olabilir hic bi fikrim yok savcılık ise yaramıyormuş bende oyle duydumSizi tanıyan ve size gicik olan biri olabilir savcılık şikayeti malesef ise yaramiyor
Aynen yaramıyor bizde şikayette bulunduk ama sonuç 0 umarm kim olduğu bulunur çok sinir bozucuBiz akrabalardan biri diye dusunuyoruz ama kim olabilir hic bi fikrim yok savcılık ise yaramıyormuş bende oyle duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?