Baş belası

Gulemm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2016
11
0
1
30
Iyi akşamlar arkadaşlar
Ben ve 3 tane kuzenim adına sürekli facebookta resimlerimiz kullanılarak sahte hesap açılıyor. Isim farkli oluyor ama tesadüfen farkettik her defasinda sikayet edip kapattiriyoruz ama ısrarla ayni isimle açmaya devam ediyor. Ben bıktım artik gidip savcılığa şikayet etmeyi düşünüyorum ama biraz arastirdim hem cok uzun sürüyormuş hem de savcilik kim olduğunu bulmuyormus ip adresini facebook gizlediği için bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olun ne yapmaliyiz. kim bilir resimlerimizle neler yapiyor.

Bence öncelikle kim olabileceğine dair fikir yürütmeye çalışın. Belli ki size takmış veya kıskanıyor. Hepİnizi birden tanıyan bi arkadaşınız var mı? Resimler ilk alındığında resimlerinizin gizliliği herkese açık mıydı?

Evet resimlerimiz acitk
Evet resimlerimiz açıktı. Ortak arkadaşımız yok ama akraba olabilecegini düşündük ama sulale de kalabalik olunca bi turlu birini netlestiremiyoruz kafamızda savciliktan bulabilir miyiz acaba

Evet resimlerimiz acitk

Evet resimlerimiz açıktı. Ortak arkadaşımız yok ama akraba olabilecegini düşündük ama sulale de kalabalik olunca bi turlu birini netlestiremiyoruz kafamızda savciliktan bulabilir miyiz acaba
Suç duyurusunda bulunabilir misiniz bu konuda hiç bilmiyorum. Belki Kedilipatili bilebilir

Napmalisiniz. Facebook kullanmamalisiniz. Veya fotograflarinizi gizlemelisiniz.

senin resimlerini kullanan profile mesaj at. bilişim suçları bilmem neye şikayet ettim felan bir yazı uydur. en kısa zamanda onu tespit edileceğini söyle. korkudan bir daha yapamaz.

Emin ol ennn ummadığın kişidir
Emin ol en ummadığın kişidir

sizin kimliginizi kullanıyor, tacize ve sahtecilige girer, savcılık ip üzerinden adres bulabilir. çok uzun sürmez önce emniyete gidip durumu bildirin siber suçlar için birimler var yardımcı olurlar.

sizin kimliginizi kullanıyor, tacize ve sahtecilige girer, savcılık ip üzerinden adres bulabilir. çok uzun sürmez önce emniyete gidip durumu bildirin siber suçlar için birimler var yardımcı olurlar.
Inşallah ya çok canımı sıkıyor bu durum

Sizi tanıyan ve size gicik olan biri olabilir savcılık şikayeti malesef ise yaramiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…