- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi siderolites
merhabalar ben 35+0 gebeyim , bugün doktorum da randevum vardı , bugüne kadar gebeliğimde hiç sorun yoktu kilo boy önce gidiyordu bugün kafa ölçümü 34+1, karın çevresi 35+3, boy ölçümü ise 39+0 çıktı, doktorum hiçbir sorun olmadığını söyledi, ben ise kafa çevresinin geride olmasına mı yanayım, boyunun 4 hafta ileride mi olmasına şaşayım anlamadım gitti, suyum çok iyiymiş bir sıkıntım yok ayrıca ayrıntılı ultrasona da girmiştim o Zaman gittiğim Prof kafasında beyninde herşeye bakmış ve oluşmuş demişti, kafam o kadar karıştı ki böyle bir durum yaşayan var mı???
Güncelleme; arkadaşlar aynı sorunu yaşayan olur diye yasıyorum bugün doktor kontrolüm vardı 37+0 ım bugün , baş çevresi 37+1 karın ve bacak 37+5 çıktı çok şükür yani son haftalar şaşırtabiliyor , Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin Allah'a emanet olun..,,
Güncelleme; arkadaşlar aynı sorunu yaşayan olur diye yasıyorum bugün doktor kontrolüm vardı 37+0 ım bugün , baş çevresi 37+1 karın ve bacak 37+5 çıktı çok şükür yani son haftalar şaşırtabiliyor , Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin Allah'a emanet olun..,,
Son düzenleme: