merhaba oglum 4 aylık ve bas çevresı 39.5 cm.saglık ocagına asıya goturdugumuzde hemsıre bılngıldagında yarım cm lık acık kalmıs dedı.dr a sorduk herhangı bır sey olmaz yavas yavas kendı kapanır d vıtamınını bırakalım dedı ama genede benım ıcım rahat etmedı.acaba sızde boyle endıseler yasayan oldu mu?yanı herhalde kafası buyur daha dımı?
Şimdi nasıl bebeğiniz bende aynı dertten muzdaribim bu aralarmerhaba benımde bas cevresıyle basım dertte drlar ınsanı bazen mahvedıyor doktor doktor gezıyorum bıngıldagı 0,5 acıklık kalmıs bebegım su anda 7 ay 6 gunluk bas cevresı dogumda 34tu sımdı ıse 42.5 dr kucuk dedı çok korkuyorum bu kotu gunler bıtsın ıstıyorum çok yoruldum
Şimdi nasıl bebeğiniz bende aynı durumdayım çok korkuyorumbenımkı 38 haftalıkken dogdu suan 4 aylık 39.5 cm bas cevresı.saglık ocagındakı dr 0.5cm lık acık var daha dedı ama genede tedırgın oldum.kendı ozel cocuk dr.hıc bırsey solemedı
Merhaba simdi durumu ne acaba bebeginizin.benim oglum 5 aylık bas cevresi 41.5 doktor biraz ufak dedi.korkuyorumŞimdi nasıl bebeğiniz bende aynı durumdayım çok korkuyorum