• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baş dönmesi adet geçikmesi psikolojik sorunlar!!

kubradnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
321
4
48
31
Ankara
Arkdaşlar 2 aydır adet göremiyorum normal durduk yere başım dönüyür hatta aniden kalkınca değil otururken böyle şok etkisyle başım dönüyor arada gögüs uçlarımda beyaz sıvı akıntı oluyor.. sizce bu normal mi zaten şu sıra çok halsiz ve hassasım 4 gündür cıvan perçemi içiyorum ama faydası olmadı daha ..

Arkdaşlar 2 aydır adet göremiyorum normal durduk yere başım dönüyür hatta aniden kalkınca değil otururken böyle şok etkisyle başım dönüyor arada gögüs uçlarımda beyaz sıvı akıntı oluyor.. sizce bu normal mi zaten şu sıra çok halsiz ve hassasım 4 gündür cıvan perçemi içiyorum ama faydası olmadı daha ..

Bu belirtiler biraz hormon dengesinde sorun oldğunu düşündürdü bana

hatta biraz değil epeyce sorun var sanırım..

prolaktin yüksek sanırım..

neden doktora gitmiyosunuzki.. baş dönmesi bende çok oluyor

demir eksikliğinden...

birşeye canın mı sıkıldı? stres adeti çok etkiler. doktora görünsen iyi olur:40:

Evet eski sevgilimle ilgili sorunlar yaşadım yeni sevgilisini filan duydum çok üzükmüştüm ama atlattım ayrıca üiniversite kazandım ama başka üniversitede kaydım oldugu için stres yaptım çok işim var bu sıra..

Bu belirtiler biraz hormon dengesinde sorun oldğunu düşündürdü bana

hatta biraz değil epeyce sorun var sanırım..

prolaktin yüksek sanırım..

neden doktora gitmiyosunuzki.. baş dönmesi bende çok oluyor

demir eksikliğinden...

bende hormon bozukluğu olrak düşünüyorum ama 6 kere doktora gittim normal çıktı gerçi en son ocakta doktora göründüm değişmiş olabilir işte bu sıra doktora gitcek vaktim yok..

ayni bende 3 haftaya yakin adet olamiyorum bi iki defa sogan ictim ama duzensiz dunde civan percemi ictim ama bi bardak suya biraz fazla civanpercemi koydum 15 20 dal bugunde midem bulandi ellerim falan titredi soguk ter attim bnde hamile degilm bekarim stres cok yaptim kafaya taktim ondan olamiyoruz heralde . bugun sogan kabugu kurunu denicem kekik suyu da iyiyms yapcam artik hepsini

ayni bende 3 haftaya yakin adet olamiyorum bi iki defa sogan ictim ama duzensiz dunde civan percemi ictim ama bi bardak suya biraz fazla civanpercemi koydum 15 20 dal bugunde midem bulandi ellerim falan titredi soguk ter attim bnde hamile degilm bekarim stres cok yaptim kafaya taktim ondan olamiyoruz heralde . bugun sogan kabugu kurunu denicem kekik suyu da iyiyms yapcam artik hepsini

Şuan çok ağrım var rengim soldu cıvan percemide bıraktım ya :(

Back
X