• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bas sagligi dilemelimiyim

Avid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
268
209
53
Kizlar dogru yere yaziyorum mu emin degilim.

Ben 8 ay önce dogum yaptim ve görümcem bana ne yazdi nede aradi bir hayirli olsun demedi. Bu arada uzagiz yani gidip gelme zaten yok. Ama aramizda bir tartisma falan gecmedi hic. Beni en basindan sevmedi nedenini bilmiyorum sanirim kardesini benden kiskaniyor. Bu arada benden yaklasik 15 yas büyük.

Zamanla haliyle bende gicik kaptim. En son cocugumun dogumundan sonra da bir hayirli olsun dahi demedigi icin sildim onu artik.

Dün kayinpederim vefat etti. Simdi ben bu görümceme bas sagligi dilemelimiyim? Acikcasi icimden gelmiyor. Evet bir insan öldü, ama 8 ay öncede benim cocugum dünyaya geldi. Aramayi gectim bi hayirli olsun diye mesaj dahi atmamasi beni cok soguttu ondan. Ne yapayim simdi bu durumda siz söyleyin

Şu aşamada gorumcenizin umurunda degilsinizdir zaten, kadinin babasi ölmüş.
Size kiymet verse zamaninda kendisi arardi, sizin arayip aramamaniz birşey katmayacagi gibi, birşey de eksiltmez muhtemelen.
O yuzden kafaniza gore takilin gitsin.

hic bu acidan bakmamistim olaya. haklisiniz

Olen kisi sizin de akrabaniz. Zaten cenazede mevlitte karsilasirsiniz. Ben olsam soguk davranirdim. Sonucta yegeni dogmus bi gecmis olsun der insan
belirttigim gibi uzaktayiz cenazeye gidemiyorum, malum virüs var... daha en az bir kac ay yüzyüze gelecegimizi düsünmüyorum

Hiç gerek yok
Eşinize ve kayınvalidenize destek olun yeter

Kendi kıymetinizi bilin. Yarın öbürgün beni bebeğim için tebrik etmeyene neden baş sağlığı diledim diye pişman olursunuz.
bende ayni böyle düsündüm ama böyle düsünen birtek benmiyim bende mi bir hata var diye düsündügüm icin actim bu konuyu. cok tesekkürler

Arayıp da özel olarak söylemenin bir anlamı yok ama görürseniz başı sagolsun demelisin bence bellki sizden hazlanmıyor ama ikii gün sonra bana baş saglıgı bile demedi diye kötüleme ihtimali bile olabilir

Ne olursa olsun bas sagligi dilemen gerek. Arayarak bile soylesen ki zaten konusacak hali yoktur bas sagligi diler kapatirsin. Icinden gelmezse de mesaj atarsin ama bi sekilde dile

Maksat esinizin gönlü hoş olsun bence dileyin. Ölüm de ona destek olduğunuzu ve araniz bozuk olsa bile kardesine de iyi davrandiginizi görsün. Kısa ve öz çok üzüldüm başın sağolsun demeniz bir mesaj atmanız yeterlidir.

Anneannem vefat ettıgınde teyzemlerden bırıne kendimce haklı sebeplerle bas sagligi dilemedim. Pısman degılım. Ortak yakınımız vefat etmıstı o da dıleyebılırdı dilemedi.
Öyle yani.
Bence dileme. Otur duanı et ölenin arkasından, gorevlerını yap kafi.

Peki eşiniz de abla niye hayırlamadın çocuğumu diye sormadı mı? Eşinide mi tebrik etmedi, fotoğrafını istemedi ya da kaynanan gelmedi mi torunu görmeye ona sorsaydınız nedeni yani arada bir sorun yokken ilginç..ben yine de başsağlığı diler geçerdim

Aman boşver dileme iyilikden anlacak insan değil belli birde kalkar bir laf söyler sinirini bozar

Back
X