• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bas sagligi dilemelimiyim

Ben yıllarca aman bayramdır ayıp olur aman anneler günüdür ayip olur buyukluk bende kalsın diyerek her yaptigina ragmen kayinvaldemi aradim.Ne oldu bu nasilsa ne yaparsam yapayim barışır oldu.Buyukluk sizde kalmasin.sık sık kayinvaldenizi arayın yeterli.

Ölen kişi ortak yakın. Hani Allah korusun eşi ya da dsha yakını(dilim varmadı) vefat etse araman gerekirdi. Şimdi bence gereksiz. Tabi sen bilirsin.

Not: Allah korusun derken eşin daha genç olacağı düşüncesi taşıyorum. Yoksa baba daha önemsiz değil tabii ki

Son düzenleme:
Ben olsam aramaZdım. Aramam için bir tek sebep olur, o da eşim isterse, gönlünü kırmamak için. Yoksa hiç gerek yok. O sizin çocuğunuz için aramadıysa, demek ki birbiriniz için hatır kıymetiniz yok. Böyle mevzularda alttan almak hiçbir Zaman kıymetli olmuyor.

Merhaba,
Herkes kendine yakıştırdığını yapar. Arada kavga dövüş yok, laf söylenmemiş. Ölüm gibi bir gerçek var ortada. Arayıp başımız sağ olsun abla demek 2 dakikanızı almaz. Belki o da kendi yaptığından utanır. Hiç bir şey yoksa aranızda eşinizin hatırı var. Bu kadar katı olmamanızı tavsiye ediyorum.

Hiiiiç ölüm bu klişelerine giremiycem. Yeğeni doğmuş bi telefon açmamak nedir ya? Eşinize kv nize varsa başka kardeşler onlara baş sağlığı diler geçerdim

"Kötü kötülük etmekte ısrarcıysa iyiler de iyilikte ısrarcı olmalılar" dusturu gereği bence arayıp başsağlığı dilemelisiniz. Bu sizi küçük düşürmez.

Back
X