• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başa bela kayınço ve elti ....

dolayi değil dolayı..
dogru değil doğru..
yanlıs değil yanlış..
vs..

konu sahibesi otele mi gelmiş de kahvaltı hazır değil diye çekip gitmiş..
sık görüşmeyin gidip gelmeyin..

Telefonun Klavyesindendir o. Sen yine de düzgün yaz valla göz yoruyor. Diğer konu için de buna dikkat et hatta serzenişte bulun , mağdur göster kayınvalidene kendini. Eltinin Seni zor durumda bıraktığını diğerlerinin gözüne sok bence.
Tamam olur yazmamaya dikkat ederim kndimi acındırmam gerekiyor sanırım biraz :-)

dolayi değil dolayı..
dogru değil doğru..
yanlıs değil yanlış..
vs..

konu sahibesi otele mi gelmiş de kahvaltı hazır değil diye çekip gitmiş..
sık görüşmeyin gidip gelmeyin..
Sanırım şubat tatili ve özel durumlar yüzünden biraz sık görüştük umarım eski seviyeyi koyabilirim ve uzun bi süre görmem onları. yani bi yere yemeğe bile gitsek yemek geç kaldığı için utanıp kalkamıyoruz nasıl bi düşünce yapısı çözemedim

Yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi. Sınıf öğretmeni doğru yazılan şeklidir. " sinif ogretmeni" diye birşey de yoktur. Ay iç bayıyor şu dil konusundaki gereksiz yorumlar artık yeter gerçekten.
F Fatmanurirfan sırf eltisine olan kıskançlık uğruna doğuran kuzenim var ne yazık ki. Yarış haline getiriyor bebek işini. Yazık böylelerine aslında.

Sizi az çok anlamaya çalışıyorum , en büyük ablam 5 yıldır evli , bir eltisi var evleri ayrı da olsa birbirlerine çok yakın gece gündüz burnunun dibinde . Kovsan anlamaz iyilikle konuşsan anlamaz , hani böyle haşin , arsız bir tip gibi de durmaz , saf sakin , o yüzden kimseler de inanmaz içindeki asıl niyetin kötü olduğuna . Eşinin yiğenine aldığı yani ablamın çocuğuna aldığı tek bir çikolataya bile , eve geçince ben sana sorcam bakışları ile kocasına odaklanan bir kadın kendisi . Sizin eltinize benzeyen yani ne derseniz , ablam ilk çocuğunu doğurdu , asla bir daha doğurmam derken ikincisini yaptı . Ablam ikinciyi doğurdu henüz iki ay oldu , ilgiler ona odaklanınca tabi üçüncüyü beklemeye başladı , hamile :nazar::KK48:

Nasıl bu kadar çirkin olabiliyor insanlar.
Evinize dahi almayın.
Kıskançlık için çocuk yapmak da çok komik.
Nedir bu eltilerin hasetliği.

Ben eltimle söz yüzüğünü taktigimdan bu yana konusmuyorum. Hatta ondan öncesi de dahil. Kafam çok rahat. Konuşsak eminim ki gene zarar göreceğim.Kaç söz dedikodu. En iyisi gorursmemek Mumkunse.

Öff buradaki herkesi elti ve görümcesi kıskanıyor zaten, ne tesadüfse.

Milletin hiç başka derdi yok, sırf sizi kıskandıkları için çocuk yapıyorlar, sizle uyuyup sizle uyanıyorlar, çünkü dünya sizin etrafınızda dönüyor. Allah aşkına, beni kıskanıyor demeden önce biraz mantık filtrenizi kullansanız? Eltiyi kıskanıp her hareketi üzerinize alınan siz gibi görünüyorsunuz buradan bakınca. Kendinize eltiden başka uğraşlar bulun. Hayır çoluk çocuğunuz da varmış, nasıl bu kadar boş kalıp da işsizlikten millete sararsınız anlamam.
Yok biraz kıskanınca hoşmuş ama fazla kıskanılınca kızıyormuş. Bari söyleyin de dozunda kıskansın. Ne de olsa eltiniz kıskançlığınızdan ölüyor, başka hayatı yok. Şaka gibisiniz.

Slm arkadaşlar eşimin küçük kardeşi we eşi nişanlandığımzdan beri bizi çekemiyorlar sürekli bi kıskançlık bu kıskançlık bazen hoşuma gitsede bazen çekilmez oluyor we benim iyi niyetimi kötü yerlere çekiyorlar ne zaman bi araya gelsek bi tatsızlık oluyor bugün eşime abisi mont hediye etti onu bile sahiplenmeyi başardı kayınwalidemle iyi geçinmemi bile kıskanıyor ve araya laf sokmaya çalışıyor bunun gibi neler neler nasıl dawranacağımı şaşırdm ister istemez aynı ortamlara girmek zorunda kalıyorz hatta bn hamileyim dye ikinci çocuğu düşünmeye başlamşlar sırf ilgi bnm üzerimde olmasın dye iyi geçnsem olmuyor kötü geçinsem olmuyor ne yapsam ki
Benim kaynım iyidir ama eltim iyi görünüp alttan kuyu kazanlardan. Kumanin sandığı sigarda eltinin sığmaz derler

Nedense eltiler görümceler hep kıskanır. Lanet olsun bu eltilere. Yahu senin kaynının eltinin işi gücü yok mu da seni kıskansın.
Neyini kıskanıyor olabilir?
Paranı mı? Güzelliğini mi? Herkesin sana bayılmasını mı? Eşinin seni çok sevmesini mi? Hamileliğini mi?

Biz de 2 eltiyiz. Aramız da gayet iyi

Back
X