- Konu Sahibi Fatmanurirfan
Seriye bağlayip kombo yapsin az gelir :) Çekemiyorsa sende onu çekip kafana dert etme mesafeli ol gerekirse lafini ver hayat kurtarir 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden saygısızca yorum yapmak yerine susmayı tercih etmiyorsunuzInsan karşısındakini kendi gibi zannedermiş...
Evet çok yazık daha ilk çocuğu küçük hiç düşünmüyorlar yazık olur ilgilenemem diye. Ağzına sağlık vala bıktım şu yazı olayından burası bunun yeri mi sankiYazmayayım dedim ama tutamadım kendimi. Sınıf öğretmeni doğru yazılan şeklidir. " sinif ogretmeni" diye birşey de yoktur. Ay iç bayıyor şu dil konusundaki gereksiz yorumlar artık yeter gerçekten.
F Fatmanurirfan sırf eltisine olan kıskançlık uğruna doğuran kuzenim var ne yazık ki. Yarış haline getiriyor bebek işini. Yazık böylelerine aslında.
Haha kombo güzelmişSeriye bağlayip kombo yapsin az gelir :) Çekemiyorsa sende onu çekip kafana dert etme mesafeli ol gerekirse lafini ver hayat kurtarir![]()
Herkes sizn gibi kafasına takmıyor çocuğunu umursamaz insanlar 1 tane de doğurur kıskançlıktan 5 tanedeCome on man
Şimdi Sakin ol ve elindeki bebişi yavaşça yere bırak.
Yahu nispet olsun diye çocuk mı yapılır çocuk yapmak bir marifet mi?
18 aylık kızım var kafam bir milyon uykusuzluktan
Güzelliği de bana, çilesi de bana
Kimsenin çocuk doğurdum diye beni kıskanacağını da düşünmüyorum
Siz kafanızda kurmuşsunuz.
Ya size ne benim yazımdan uyarmak zorunda değilsiniz yanlışta yazıyorsam kendime doğruda yazıyorsam kendime size neVe bunu yapan da bir sinif ogretmeni![]()
Hastalık haline getiyorlar ne yazık ki kıskançlığıSizi az çok anlamaya çalışıyorum , en büyük ablam 5 yıldır evli , bir eltisi var evleri ayrı da olsa birbirlerine çok yakın gece gündüz burnunun dibinde . Kovsan anlamaz iyilikle konuşsan anlamaz , hani böyle haşin , arsız bir tip gibi de durmaz , saf sakin , o yüzden kimseler de inanmaz içindeki asıl niyetin kötü olduğuna . Eşinin yiğenine aldığı yani ablamın çocuğuna aldığı tek bir çikolataya bile , eve geçince ben sana sorcam bakışları ile kocasına odaklanan bir kadın kendisi . Sizin eltinize benzeyen yani ne derseniz , ablam ilk çocuğunu doğurdu , asla bir daha doğurmam derken ikincisini yaptı . Ablam ikinciyi doğurdu henüz iki ay oldu , ilgiler ona odaklanınca tabi üçüncüyü beklemeye başladı , hamile![]()
Neresinden okuduğunu anlamadığım insanlar alıntı yapıyo tatlım yhaaCok ilgimc ablasi niye kiskansin ki bunu
Canı sıkılmış sanırım ondan kıskanıyorNeresinden okuduğunu anlamadığım insanlar alıntı yapıyo tatlım yhaa![]()
Soruyu ben sormadım fatma.Canı sıkılmış sanırım ondan kıskanıyor![]()
Biliyorum canımSoruyu ben sormadım fatma.
Ya size ne benim yazımdan uyarmak zorunda değilsiniz yanlışta yazıyorsam kendime doğruda yazıyorsam kendime size ne
Zaten çocuklarınız okula başlamadan ellerine werdiğiniz telefon we tabletler yüzünden okula başlamadan bu harfle tanışıyor her hatayı öğretmenin üzerine yıkıp kendi yaptığı hataları görmeyen tembel anneler yüzünden çocuklar bu haldeKıskanıyor mu kiskanmiyor mu bilemem ama w bu harfi görmekten konuya odaklanamadim.
Bizim alfabede w diye bir harf yok o v olsa gerek.
Şimdi bir iki kişi buna mı takıldın der evet buna takıldım.bence herkes takılmali ve uyarmali.yazım yanlışını imla hatasını vs... anlarım da w nedir?
Konuya gelince baktın anlasamiyorsun koy mesafeni az görüş öz görüş.
Ne demek bize ne. Mesela sizin cocuklarimizin ogretmeni olmaniz ihtimali bizi korkutuyor olabilir mi acaba? Turkce uzerine bir meslegi olup bu sekilde yazan birine meslegi hic bir sey katmamis demektir. Burada ilkokul mezunu hanimlar dikkat ediyorken bir ogretmenin v yerine w yazmasi korkunc.
Ayrica bu bir forum kurali.
Çok iyi anlıyorum sizi çekilmiyorlarBu takımdan bende de var![]()
Kuma gemisi yururmuste elti gemisi yurumezmis demiş atalarımızSlm arkadaşlar eşimin küçük kardeşi we eşi nişanlandığımzdan beri bizi çekemiyorlar sürekli bi kıskançlık bu kıskançlık bazen hoşuma gitsede bazen çekilmez oluyor we benim iyi niyetimi kötü yerlere çekiyorlar ne zaman bi araya gelsek bi tatsızlık oluyor bugün eşime abisi mont hediye etti onu bile sahiplenmeyi başardı kayınwalidemle iyi geçinmemi bile kıskanıyor ve araya laf sokmaya çalışıyor bunun gibi neler neler nasıl dawranacağımı şaşırdm ister istemez aynı ortamlara girmek zorunda kalıyorz hatta bn hamileyim dye ikinci çocuğu düşünmeye başlamşlar sırf ilgi bnm üzerimde olmasın dye iyi geçnsem olmuyor kötü geçinsem olmuyor ne yapsam ki