• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başa bela kayınço ve elti ....

bu eltilerde ne kiskaçmis yahu!!isleri güçleri yok habire birbirlerini kıskanıyorlar.size kıskandığı için çocuk mu doğuracak? bırakın dogursun size ne? boyle düşünerek sizde onu kıskanmış oluyorsunuz farkında mısınız? hekes doğurduğu çocuğa kendi bakacak size ne öbür çocuğundan.mesafe koyun mesafe yoksa böyle yaşanmaz.sizde bir garip geldiniz bana eltinizde.

Benim iyi niyetle konuştuğum şeyleri yalan yanlış şekilde anlatıp kulağıma gelmesi gibi eşimle azıcık samimi olduğumda konuşup güldüğümde bunu terbiyesizlikmiş gibi anlatması ewime kahwaltıya geldiğinde saat dokuz olmasına rağmen kahwaltı masada olmadığı için çekip gitmesi we bunu kayınwalideye farklı anlatması sürekli açığımı araması tüm bunları genelde kndisinden duyuyrm allah çıkarıyr bi şekilde önüme
Normalde çok takılmam ama alfabede w diye bir harfimiz yok. Mesajlaşır gibi değilde biraz daha dikkat ederek yazsanız.. konuya konsantre olamıyorum.

Benim bi tane çocuğum var yedi cihan bi araya gelse eltim hamile diye asla 2. Çocuk kararı almam..
ortada bişeyler var evet..
arayı açın yani özel konulardan çok geçici genel konular konuşun sebebini sorarsa hamileyim biraz ağır geçiyor falan dersiniz..
eşiniz Montu kardeşine kaptırmış sorun yüzsüz kaynınız ve rahat eşiniz.. belki kıyamamış da olabilir belki montu beğenmemiş o yüzden ses etmemiş de olabilir.. bu konuyu eşinizle konuşup onlara çok taviz vermemesini en azından rica edin..
yani eltinizle aranıza mesafeyi biz koyamayız bunu sizin yavaş yavaş arayı açarak yapmanız lazım..

Zaten çocuklarınız okula başlamadan ellerine werdiğiniz telefon we tabletler yüzünden okula başlamadan bu harfle tanışıyor her hatayı öğretmenin üzerine yıkıp kendi yaptığı hataları görmeyen tembel anneler yüzünden çocuklar bu halde
Ne diyo gı bu :işsiz:

Ne eltim var Ne kız kardeşim ne erkek kardeşim ne görümcem.. bazen üzülsem de yalnız hissediyorum diye en azından problem yaşayıp psikolojik kanser olmaktansa yalnızlığa üzülmek daha güzel:rapci::21::KK71:

Neden saygısızca yorum yapmak yerine susmayı tercih etmiyorsunuz
Nasil bir insan oldugugunuzu verdiginiz yanitla gosterdiniz zaten.buda beni hakli çıkarıyor. Karsinizdaki elti ve kayin hakkinda bir fikrim yok bisey diyemem ama sizin hakkinizda artik var.demekki insanlari kiskirtiyorsunuz bu sivri dilinizle.sonrada ayyyy ben mikemmelim beni kiskaniyollaaar cekemiyolllarr diyorsunuz.

Bizim burda eltiler arasında kıskançlık nedeniyle çocuk yaparlar ....kafa işte sanki o çocuğu kendi 9 ay karnında tasimayacak doğum sancısı çekmeyecek maddi masrafa kendi girmeyecek ....hiç anlamamisimdir bunu....konu Sahibi sen evinde o kendi evinde uzak dur ...mesafe iyidir ...

Konu sahibi neden banlandı anlamadım. Burada belli birkaç kişi tüm konulara kendileri imla ve yazıma çok uyumluymuş gibi her konuya yok bu harf yok şu yazım deyip sayfalarca eleştiri yağdırıyorlar. Sorsak telefondan imla hataları kabul ama başkalarının yazımı kabul değil. Ben de telefondan yazıyorum ama harf hatam olmuyor olsa da buradaki amaç derdimizi paylaşıp fikir almak herkes mükemmel klavye kullanmak zorunda değil. Artık her konuda aynı kişilerin aynı tarz yorumlarını görünce sinir bozucu bulduğumdan tekrar dile getirmek istedim.

Genişletmek için tıkla...
Zaten çocuklarınız okula başlamadan ellerine werdiğiniz telefon we tabletler yüzünden okula başlamadan bu harfle tanışıyor her hatayı öğretmenin üzerine yıkıp kendi yaptığı hataları görmeyen tembel anneler yüzünden çocuklar bu halde

Şair burada ne demek istemiş :110:

Öff buradaki herkesi elti ve görümcesi kıskanıyor zaten, ne tesadüfse.

Milletin hiç başka derdi yok, sırf sizi kıskandıkları için çocuk yapıyorlar, sizle uyuyup sizle uyanıyorlar, çünkü dünya sizin etrafınızda dönüyor. Allah aşkına, beni kıskanıyor demeden önce biraz mantık filtrenizi kullansanız? Eltiyi kıskanıp her hareketi üzerinize alınan siz gibi görünüyorsunuz buradan bakınca. Kendinize eltiden başka uğraşlar bulun. Hayır çoluk çocuğunuz da varmış, nasıl bu kadar boş kalıp da işsizlikten millete sararsınız anlamam.
Yok biraz kıskanınca hoşmuş ama fazla kıskanılınca kızıyormuş. Bari söyleyin de dozunda kıskansın. Ne de olsa eltiniz kıskançlığınızdan ölüyor, başka hayatı yok. Şaka gibisiniz.
Öff buradaki herkesi elti ve görümcesi kıskanıyor zaten, ne tesadüfse.

Milletin hiç başka derdi yok, sırf sizi kıskandıkları için çocuk yapıyorlar, sizle uyuyup sizle uyanıyorlar, çünkü dünya sizin etrafınızda dönüyor. Allah aşkına, beni kıskanıyor demeden önce biraz mantık filtrenizi kullansanız? Eltiyi kıskanıp her hareketi üzerinize alınan siz gibi görünüyorsunuz buradan bakınca. Kendinize eltiden başka uğraşlar bulun. Hayır çoluk çocuğunuz da varmış, nasıl bu kadar boş kalıp da işsizlikten millete sararsınız anlamam.
Yok biraz kıskanınca hoşmuş ama fazla kıskanılınca kızıyormuş. Bari söyleyin de dozunda kıskansın. Ne de olsa eltiniz kıskançlığınızdan ölüyor, başka hayatı yok. Şaka gibisiniz.
Keşke şaka olsa. Benzer durum bendede var. Elti iş güç bilmez. Annesiyle karşı karşıya oturuyor.Ev hanımı.Kıskançlık diğer adı.Herşeyi anne yapıyor.Ama ben tedbirlerimi aldım. Akıllı olmak lazım. Yılan derisini değiştirir miş ama huyunu asla. Görüşmüyorum kesinlikle. Kıskanç insanın huzuru olmaz. Huzuru yok zaten. Nerden biliyorsun dersen, görümce ve K. Valide illaki söylüyor. Bi şekilde duyuyor insan. Şaka değil. Hayatta herşey biz insanlar için. İmtihan gibi birşey. Farkındayım çok şükür. Allah ıslah etsin tüm kıskançları ❤️

bu eltilerde ne kiskaçmis yahu!!isleri güçleri yok habire birbirlerini kıskanıyorlar.size kıskandığı için çocuk mu doğuracak? bırakın dogursun size ne? boyle düşünerek sizde onu kıskanmış oluyorsunuz farkında mısınız? hekes doğurduğu çocuğa kendi bakacak size ne öbür çocuğundan.mesafe koyun mesafe yoksa böyle yaşanmaz.sizde bir garip geldiniz bana eltinizde.
Başa gelmeyen bilemez. İkiz hamileyim diye 3 aylık bebeği olan eltim çocuk yapma çalışmasına başladı. Bebeği 3 aylıkken hamileyim diye ortalığa düştü kaza oldu diyerek olmadı. İkinci ayda öyle yaptı.üçüncü ayda hamileyim kaza oldu dedi. Bebeği 6 aylıktı.Beni ilgilendirmez her koyun kendi bacağından asılır. Sonuç çok pişman :) Malesef var böyle insanlar ama inanın huzurları yok. Duyuyoruz ister istemez k.Valide ,görümceden falan. Allah akıl fikir versin kıskançlara. Rabbim ıslah etsin

Konu sahibi neden banlandı anlamadım. Burada belli birkaç kişi tüm konulara kendileri imla ve yazıma çok uyumluymuş gibi her konuya yok bu harf yok şu yazım deyip sayfalarca eleştiri yağdırıyorlar. Sorsak telefondan imla hataları kabul ama başkalarının yazımı kabul değil. Ben de telefondan yazıyorum ama harf hatam olmuyor olsa da buradaki amaç derdimizi paylaşıp fikir almak herkes mükemmel klavye kullanmak zorunda değil. Artık her konuda aynı kişilerin aynı tarz yorumlarını görünce sinir bozucu bulduğumdan tekrar dile getirmek istedim.
Burada bahsedilen hata değil ısrarla yapılan v harfi yerine w harfinin yazılması hususudur.
Evet yazım hataları ısrarla söylenmelidir. Neredeyse sesli harfleri yazmayan, v yerine w, g yerine q harfi yazan insanlara dönüşüyoruz.
Dilimize sahip çıkmalı ve şu yabancı harf seviciliğinden vazgeçmeliyiz.

Bu arada ş harfi yerine s, ı harfi yerine i yazıp gelip konuya yorum yapmayıp üstüne yazım şeklini eleştirmek de bir garip doğrusu :KK70:
En azindan dilimizde olmayan harfleri kullanmiyorum. Neyse sizin caniniz satasmak istemis belli ancak benden size is cikmaz. Keske beni etiketleyip yazsaydiniz daha cabuk cevap verirdim ama gormedim.

Geriye dönüp bakarsanız bu konuda yorum yapan tek ben değilim yazım düzeltmelerini yapan birçok arkadaş oldu burada onları da okuyabilirsiniz. Burada gelip herkese haddini bildirircesine bir konuyu uzattıkça uzatıp yorum yapıp çekilenlere yorum yazdım; konuya da yardımcı olmak için fikrimi yazdım. Size göre sizin yazımınız doğru görünüyor ise eğer w harfi yazana göre de onun yazımı doğrudur. Bana göre de "dolayi, dogru ,sinif vs." kelimelerinin yazımı hatalıdır. Siz de bunları düzeltip yazın o vakit. Türkçe'yi düzgün kullanacaksak herşeyiyle noktalamasına kadar düzgün yazacaksınız ki eleştirme noktasında da haklı görülebilesiniz.

Telefon klavyesini bahane gosterenleri de hic anlamam. Sanirsin klavyede v yerine w var ;) ı yerine i yaziyoruz da v yerine w da sacmalik

Bu arada ben konu sahibini pek kuruntulu buldum. 6 haftalik hamile olunca dunyadaki tek hamile siz olmuyorsunuz ve her yeni hamile kalan da size ozenmis olmuyor.

Şu beni kıskanıp hamile kaldı diyecek özgüveni nereden buluyorsunuz? Kaynağı nedir yani merak ettim.

Nereden çıkarıyorsunuz sizi kıskanıp çocuk yapmak istediğini?

Düpedüz siz kafayı bozmuşsunuz eltiyle. Ne yapsa negatif algılayıp yorumluyorsunuz belli ki.

Yazım konusunda da hassasiyete kızmışsınız ama insan beyni yanlış harflerin kullanımı gibi çarpık görüntüleri rahatsız edici bulur ve odaklanamaz. Abartılan bir durum yok yani.

çok dogru haklısınız .Zaten hep bu eltiler kıskanc hep cekemez.demezlermi adama hanım hanım sende eltisin diye.onlara göre de biz eltiyiz bazen kendimize de bakmak lazım bizde de olabiliyor hata

Back
X