ah.. Atsan atılmaz satsan satılmaz
Allah ıslah etsin
Size de sabır versin
Sen dik başlılık et bence
Senden korkarsa annene zulmetmeyebilir
Annemi ezdirmiyorum üstüne yürüdüğü zaman annemin bende onun üzerine yürüyorum
İttiriyorum gücü yetmiyor bana.
babanın şizofren teshisi varsa neden evde duruyor doktor neden hastaneye yatırmadı yada ilaç vermediki.bence cok agır bir durumu yok belkide önceden sızofren tedavısı görduyse hastalıgı arkasına sıgınıyordur.yanı bunları bilinçli yapıyordur ilgi görmek için olamaz mı
hep böyle ben kendimi bildim bileliHep mi boyleydi sonradan mi boyle oldu? Benim babamin da kendisinden illallah dedirttigi bir donem oldu daha evvel. O da by pass olduktan sonraki donemdi. Huy degistirmisti, taniyamiyorduk onu. Kendini delikanli saniyordu, bizim yanimizda bile anneme sarkiyordu falan. :)
Ve by pass olan birkac kisiden daha duydum ben ayni seyi. Kimisininki kalici oluyormus hatta.
Var mi oyle bir durum sizinkinde?
Allah yardimciniz olsun ama. O gunleri hatirladim da, gercekten cok zor...
Anneme ben sahip çıkıyorum ama beni dinlemiyor dinlemediği içinelimden geldiği kadar yardımcı oluyorumiyi ediyosun iyi ki annenin yaninda sen varsin
esin de insan evladiymis
Allah ıslah etsin dua etmekten baska elimden bir sey gelmiyor
Evet gençken balıklı rum hastanesinde bi dönem tedavi olmuş bırakmış kendisi. Annemin dr una anlattık getirin dedi ama götüremedik sürekli yalan söylüyor babam mesela annem kardeşimle babamı yemeğe götürmüş hesabı anneme kendi cebinden ödemiş annem söylemişti bana. Babam da geldi derili bana annenleri yemeğe götürdüm 70 lira para harcadım..... Buna benzer bi çok konu...
canım senin baban hastaymış ama bak bunu bilmeden yorum yaptım:26:
Uykularım kaçtı elim ayağım titriyor benim evliliğimi etkiliyor bu adam kocaslan beni kıskanıyor
Ben eşimden bişi istedim zaman alma diyor. Karı koca arasına giriyor.gitmedi çok. Bugün eşim ihtar almış uyarı işine kadar yansıdı adamcağızın oda çok üzülüyor
Bir insan kendinde farklı şeyler hissediyorsa yardım Alır... Şeytan bu adamın arkadaşı olmuş...
şizofreni zor bir hastalıkmış Allah kimsenin basına vermesin.
demek ki bilinçli yapmıyor ama ben en başta bilinçli sandım
senı anlarım hemde cok ıyı anlarım benım bababmda asagı yukarı boyle yapacak bısey yok dua dua dua. ımtıhanımız bu.
bir evlatin babası için söylediği en ağır kelime "Geberir inşallah"Erkek kardeşim in okulunu bitirmesini bekliyor sanırım. Üniversitesi bitsin zaman işler değişecek!
Erkek kardeşimden korkuyor. Dilerim allahtan babam yaptığı bütün pislikleri'nin cezasını çeksin
Geberir inşallah
Sen yine de beddua etme derdine, rabbine havale et. zamanında bizimde çok sorunlarımız oldu çok beddua ettim babama şimdi pişmanım açıkcası. çünkü çok hasta doktorlar kansere çevirebilir diyor. insanlar hata yapıyor gerçeği göremiyor evet, rabbimiz görüyor herşeyi. o bile kulunu affederken bizler gaflete düşüyoruz. sen gereken yere havale et yeter. şuan sinirinden ona acıma duygunun asla olmayacağını düşünüyorsun. sen onun yaptığını yapma, canı verende o alanda...
Bir insan kendinde farklı şeyler hissediyorsa yardım Alır... Şeytan bu adamın arkadaşı olmuş...
Herşeyin farkında o bu hayatı seciyor. Çok konuştuk yalvardı ben böyle olmayı seviyorum diyor!
beni evden kovuyor sürekli 1 hafta yanında kaldık gözüne baattık.... O bizi küçük görüyor aşşağılıyor
Cebinden para çıkacak diye aklı çıkıyor ve çok inat. Babama göre bize yapılan herşey fuzuli
O yüzden bidaha annemin evine gitmem o adamı görmem evime sokmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?