Benim babam düzelmez. Sapık adamın teki herkesin karısına kızına yan gözle bakan adam abdest alıp namaz kılmayı bilmez ağızlı küfürlü boş konuşan adi bi adam!bende babamı pek haz etmem eskiden daha kötüydü yaşlandıkça duruluyorlarçekilir adam değildir ama öyle boğazına saldırmak falan artık mümkün değil
Babam 51 yaşında ve hiç düzelmedi
Hep eziyet etti bizlere. Sınav olduğunu biliyorum ama ben böyle giderse Baba katili olacam.insallah eceli benden olmaz ondan nefret ediyorum!
Boşanmak istiyor ama cesaret yok.babama muhtaç değil evi parası var.babam öldürmekle tehdit ediyorBen de babasından nefret edengillerdenim
Sinir hastası bir manyak
El falan kaldıramaz anneme yemez bir tarafı ama
Çektirdikleri gına getirdi hepimize
Yazık, annem ve kardeşim hala onla yaşıyor
Annen boşanmaz mı
Boşanmak istiyor ama cesaret yok.babama muhtaç değil evi parası var.babam öldürmekle tehdit ediyor
idare etmek istemiyorum artık. Sürekli evden kovuyor gerci başımda kocam var anneme üzülüyorum..
benimki de 50 yaşında ama eskiden daha sinirliydi
onu biraz da biz düzelttik aslnda. gerci cok düzelmiş değil ama eskiye göre iyi.
ne zaman huzursuzluk cıkarsa biz ondan cok sinirlendik kızdık
öyle öyle derken işte suan idare eder
Eşimde bende dedik boşan vur g..tane tekmeyi arkasında biz varız seni yanlız bırakmayız diye ama korkuyorYok ya dağ başı mı burası
Ne sanıyor kendini
Belki kötü bir fikir ama ben olsam bu tehditlerini kanıt olarak sunarım
Annene de cesaret verebilirsin sen konuşarak
Sonra çeksin cezasını
zaten arada anne olmasa..idare etmek istemiyorum artık. Sürekli evden kovuyor gerci başımda kocam var anneme üzülüyorum..
Annemi aldattı kaç defa 1.50 boyu var türlü türlü huyu var
zaten arada anne olmasa..
bence tehditleri korkusundan.
evi bile annen gecindiriyorsa tabi bosanmak istemez.
böyleleri delirtir insanı işte hem iyi gecinmiyor hem bosanmıyor
Babamdan bahsediyorum;
Adi şizofren pislik!
Annemin evinde annemin parasıyla
Geçinip annemin hayatını mahvetti!
Bugün eşimin yanında anneme el kaldırdı boğazını sıktı
Eşimde bende anneme siper olduk!
Alış verişe gittik geldik kavga çıkardı!
Annemin aldığı eşyaları ben aldım diyor
Hergün sudan sebeplerle anneme küfür ediyor ana avrat
Bıktım bu adamdan öldüresim var gebersede kurtulsak!
Boşanmak istiyor ama cesaret yok.babama muhtaç değil evi parası var.babam öldürmekle tehdit ediyor
Erkek kardeşim in okulunu bitirmesini bekliyor sanırım. Üniversitesi bitsin zaman işler değişecek!Neden boşanmıyor diyecektim alttaki mesajını gördüm.
Tehdit etmek, hele ki öldürmekle tehdit etmek suçtur..Savcılığa ceza davası için suç duyurusunda bulunabilirsiniz.
Daha sonra aile mahkemesine de başvurup koruma kararı çıkarabilirsiniz.
Annenizi bu konuda ikna edin, böyle nereye kadar sürdürecek ki hayatını?
Neden boşanmıyor diyecektim alttaki mesajını gördüm.
Tehdit etmek, hele ki öldürmekle tehdit etmek suçtur..Savcılığa ceza davası için suç duyurusunda bulunabilirsiniz.
Daha sonra aile mahkemesine de başvurup koruma kararı çıkarabilirsiniz.
Annenizi bu konuda ikna edin, böyle nereye kadar sürdürecek ki hayatını?
Doğru dedin.ben bakarken kaç defa koydum evden gitmiyor yüzsüz çok ona hakaret ettim onca şey dedimama hiççç fayda etmedi sanki adama havadan sudan konusuyorsun. Ar damarı kalmamış.Belli ki boşanma konusu pek açılmıyor. Böyle bir şeye kimse hazır değil. Kardeşinin okulu bahane ediliyor falan. Etraftan da çekiniyodur annen. Hiçbir şey yapamaz öyle konuşan adamlar merak etme. Korkar. Annen çok pasif kalmış anladığım kadarıyla kovucak evden kalsın sokakta görsün gününü. Adama bak ya. İyi ezmiş kadıncağızı. Ne boşancak uğraşmaya bile değmez adamı gönder gitsin. Çok ciddiyim kovun adamı evden. Kapatın evi. Anneni de yanına al bir süreliğine.
Annene sun teklifini yok kabul etmiyor mu? O zaman babanı evine almayacaksın. Görüşmeyeceksin, anne sen istediğini yap ben görüşmüyorum diyeceksin.
Benim babam da bipolar. ( ben de öyleyim. genetik malesef. ) Çok çektirir anneme. Çekmek istiyosan al uğraş. Ben yokum dedim çekildim yanlarından. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz artık. annem öyle istedi. Ben daha fazla ezilmiyim diye aldı babamı götürdü. kıyamadı bırakmaya hasta diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?