• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başa çıkamıyorum...

Bak demekki hala sevgi var eger sevmese seni dusunmese sarılır mi eve gelir mi canim herkesin evliligi lay lay lum degil birbirinize ilgili davranin biraz güler yüz oda sana tabiki diğer seylerde düzelir ınş çok dua et sevindim barismaniza
Hep böyle olacak diye korkuyorum

Öncelikle şükürsüzlükle vs .yle suçlamadan samimi ve içten ,yardımcı olacak nitelikte yorumlar yazarsanız sevinirim.6 yıllık evliliğimin son 3 senesinde yasadığımız onca sorundan ötürü eşimle aramızda sanki bir duvar oluştu ,o duvar bazen kayboluyor bazense dikiliyor karşıma...ben iyice bıraktım kendimi dışarı çıkmayan ,konuşmayan ,asık suratlı ,mutsuz ve tembel bi kadın oldum...O derece ki bazen günlerce hatta haftlarca ütü yapmıyorum.Temizlik,yemek vs .yi de iyice bıraktım en son ne zaman detaylı bi temizlik yaptım hatırlamıyorum anca oglumla ilgileniyorum başkada bişey yaptıgım yok bi yere bi şey dökülse kalkıp silmiyorum bile ...acayip yorgun ,bıkmış ve hasta hissediyorum ki öyleyim romatizmam var ve ayakta duramıyorum bacaklarım vucudüm zangırtıyor ilaçlar fayda etmiyor fayda dan çok zararı var...evimi ,eşyalarımı hiç sevmiyorum zaten baştan beri sevmemiştim hepsi 15 20 yıllık eski temizlesende temiz görünmeyen eşyalar değiştiremedik de bir türlü oysa eskiden parmakla gösterilirdim aynı anda 3 4 işe yetişirdim evimiz 2+1 yatak odası ve salon hiç ısınmadıgından kullanışsız oldugundan kullanamıyorum .Aynı odada yemek yiyor ,yatıyor ve oturuyoruz .eşim ve oglum geç uyanıyor malesef tek odada bi düzen saglamak oldukça zor ...yatak odam adım atılmayacak derecede dagınık gardolabım da yok bi fikir bir öneri verir misiniz ne yapsam da bi düzen oturtsam ev çatı katı ve öylesine yapılmış gibi plansız ve düzensiz ...yardım alacak ve isteyecek kimsemde yok malesef sadece akıl verip eleştiriyorlar ...
Ben sadece şu konuda bilgi vereyim sana kardeşim , halsizlik uyuşukluk sürekli moral bozukluğu birden sinir basması ve uyku hali b12 b6 eksikliğinden olur o yüzden ilk önce ufak ufak sağlığını tekrar kazan bu artı vitaminler var benoxil kullanabilirsin ama başından geçen travmalar için bi uzman şart yada bi sosyal aktivite sağlam bi arkadaş

En baştan beri mutsuzum hevesim hep kursagımda kaldı 21 22 yasına kadar başım bile agrımazken nişanlandım sıkıntıdan hasta oldum eşimin ailesi binbir oyunla yalanla hiçbirşey yapmadılar 2 ay evin içinde oturdum burnumdan getirdiler 6 yıl bitti yakamdan düşmediler eşimle aramızı açmak için herşeyi yaptılar ayrılamadım da babam annemde bi yere ardımda durabildiler benden başka 4 çocuk borç hayat telaşeleri var
Benim annem bi oda bi salon kötü gecekondumuzda beni ve iki karşdeşim i büyüttü okuttu evlendirdi şükür şimdi evi var arabası var halloldu da yeni yeni yüzü gülüyor herkes cefa çekmeden Sefa çekemiyor hayatın Kanunu bu kolay değil şimdi ben de evliyim ve çok şükür çocuklukta çektiğim sıkıntıları çekmiyorjm dişimle tırnağımla geldim bi yerlere sabret sabırlı ol çirkini güzel etmek de senin elinde eşyalarına eve herşeyi Ada'm edecek olan sensin gücü Ceren Allah dua et kalk şöyle dimdik ayağa bi smacın olsun disiplinin hedefin olsun ...

Hep tartışma küslük sonra yine barış vs vs bide kp der emir buyurdu artık 15 günde 1 orda olacakmışız
Bak ben simdi tartismasam eşimle o kadar hakli sebeblerim varki ama bosanmiyorsam hergun surat asmak yerine güler yuz gosteriyorum kv gorumce eltinin soykediklerine hic onem vermiyorum bir kulagimdan giriyor diger kulagimdan cikiyor hic umursamiyorum kv 15 gunde git boşver gidersin esinle gayet mutlu birsekilde git ilk basta senin mutluluğun onde gitsin sonra diger şeyleri haledersin

Hep tartışma küslük sonra yine barış vs vs bide kp der emir buyurdu artık 15 günde 1 orda olacakmışız
Bence senı asıl yıpratanda bu zorunluluklar ..
Benım kayınvalidemde bana dediki hergun evime uğrayacaksın ..
Ben ne dedin öyle bı dunya yok ! Tabi hemen bağrış çağrış sustum !
Eşim konuştu.. Ve sonuç ben konuşmuyorum 6 aydır falan onlarla..
İlk önce eşinin gözünü bir korkut . Git ailenin evine kal orda 1 ay !
Anlasın sensızlık nasıl bişey .. üşüyorum dedi diye hemen sarılma..
Şuan depresyondasın yazık sanada o çocuğunada eşinede.
Kendıne gel . Kilolarını ver.
İnsanlar e durumda çalışıyor. Ayakta duramıyorum deme..
Sürekli evde olduğun için , sürekli düşündüğün için hastalık üretiyorsun belkıde kendıne ..
Sana söyle bir örnek vereyım.
Kayınvalidemle yaşarken yemın derım hergun bir hastalığım olurdu her gu hastaneydım . Uyanmak ıstemezdım , konuşmak ıstemezdim , hep suratım asıktı ..
Ama bi ayrıldım onlardan işe girdim resmen yenıden doğdum.
Lütfen dedklerimize kulak as.
Sürekli konu açıyordun , insanlar sürekli sana fikir verıyor ama sen hep bi bahane uyduruyorsun..
Lütfen kendıne gel haymeana..

Eltim le kaynanam geldiler ev dagınıkken geldi kocam surat astı tabi eltim hemen fırsattan istifade mutfaga geçti vs vs

evinizi sevmemenizden kaynaklanıyor bence.
benim de sizin gibi bir tanıdığım var evinde çok mutsuz ve haliyle temizliğe bilmem neye önem vermiyor.
çünkü ona orası kötü bir yer olarak görünüyor.
imkanınız varsa size taşınmayı ya da evinizde eşyalarınızda dekoratif olarak değişiklikler yapmanızı öneririm.
tabi biraz psikolojik destek almak belki sizi de rahatlatır.

evinizi sevmemenizden kaynaklanıyor bence.
benim de sizin gibi bir tanıdığım var evinde çok mutsuz ve haliyle temizliğe bilmem neye önem vermiyor.
çünkü ona orası kötü bir yer olarak görünüyor.
imkanınız varsa size taşınmayı ya da evinizde eşyalarınızda dekoratif olarak değişiklikler yapmanızı öneririm.
tabi biraz psikolojik destek almak belki sizi de rahatlatır.
Evet sevmiyorum evi mi

Sizi bu duruma getirenlere yaziklar olsun.destek alin hem esiniz hem kendiniz.

Bazı konularını az çok biliyorum.
Profil fotoğrafında bile aynı karamsarlık aynı dibe çöküş...
İnan üzülüyorum.
Belli ki çekip gidemiyorsun.
Bol bol dua et, Allaha sığın,elbet bir kapı açılır inşallah.
Ama evde olmak seni daha çok yıpratacak,madem kayınvaliden hep dibinde ver bebeni,o baksın,sen de mutlaka çalış.
İnan çalışmak hayata daha farklı bağlıyor.
Sen bu sıkıntıların içindeyken eşinin de bebenin de huzurlu olmasını bekleyemezsin.

Ailen destek oluyor mu sana konusabilecegin derdini anlatabilecegin sana guc verebilecek birileri var mi ? Ayrica cocugun 1 tane mi 2 tane mi anlayamadim ? Romatizmal agrilarin soguktan olabilir ama depresyonunda etkisi vardir diye düşünüyorum.

Madem kiradasiniz tekrar kiraya cikin yeni bir başlangıç olur esine tatli dille soylesen sende arasan internetten

Seni anlıyorum cok zor durumun belki kolunu kaldiracak ya da birseyleri degistirebilecek gücü icinde bulamiyorsun ama guzel ferah bir eve ciksan ruh halin duzelir eminim.

Ailen destek oluyor mu sana konusabilecegin derdini anlatabilecegin sana guc verebilecek birileri var mi ? Ayrica cocugun 1 tane mi 2 tane mi anlayamadim ? Romatizmal agrilarin soguktan olabilir ama depresyonunda etkisi vardir diye düşünüyorum.

Madem kiradasiniz tekrar kiraya cikin yeni bir başlangıç olur esine tatli dille soylesen sende arasan internetten

Seni anlıyorum cok zor durumun belki kolunu kaldiracak ya da birseyleri degistirebilecek gücü icinde bulamiyorsun ama guzel ferah bir eve ciksan ruh halin duzelir eminim.
Ailem den isteyecek yüzüm kalmadı 2 ydi bebegimin biri vefat etti

Sizin asıl probleminiz para. Paranız olursa her derdiniz çözülecek o yüzden

1) eşiniz daha çok para kazanacağı bir işe girecek
2) ek iş yapacak
3) siz para kazanacaksınız
4) ailelerden borç alacaksınız
5) sayısal loto filan oynayıp kazanmayı hayal edeceksiniz...

Başka çözüm gelmiyor aklıma...

Back
X