Öncelikle şükürsüzlükle vs .yle suçlamadan samimi ve içten ,yardımcı olacak nitelikte yorumlar yazarsanız sevinirim.6 yıllık evliliğimin son 3 senesinde yasadığımız onca sorundan ötürü eşimle aramızda sanki bir duvar oluştu ,o duvar bazen kayboluyor bazense dikiliyor karşıma...ben iyice bıraktım kendimi dışarı çıkmayan ,konuşmayan ,asık suratlı ,mutsuz ve tembel bi kadın oldum...O derece ki bazen günlerce hatta haftlarca ütü yapmıyorum.Temizlik,yemek vs .yi de iyice bıraktım en son ne zaman detaylı bi temizlik yaptım hatırlamıyorum anca oglumla ilgileniyorum başkada bişey yaptıgım yok bi yere bi şey dökülse kalkıp silmiyorum bile ...acayip yorgun ,bıkmış ve hasta hissediyorum ki öyleyim romatizmam var ve ayakta duramıyorum bacaklarım vucudüm zangırtıyor ilaçlar fayda etmiyor fayda dan çok zararı var...evimi ,eşyalarımı hiç sevmiyorum zaten baştan beri sevmemiştim hepsi 15 20 yıllık eski temizlesende temiz görünmeyen eşyalar değiştiremedik de bir türlü oysa eskiden parmakla gösterilirdim aynı anda 3 4 işe yetişirdim evimiz 2+1 yatak odası ve salon hiç ısınmadıgından kullanışsız oldugundan kullanamıyorum .Aynı odada yemek yiyor ,yatıyor ve oturuyoruz .eşim ve oglum geç uyanıyor malesef tek odada bi düzen saglamak oldukça zor ...yatak odam adım atılmayacak derecede dagınık gardolabım da yok bi fikir bir öneri verir misiniz ne yapsam da bi düzen oturtsam ev çatı katı ve öylesine yapılmış gibi plansız ve düzensiz ...yardım alacak ve isteyecek kimsemde yok malesef sadece akıl verip eleştiriyorlar ...