Başa Dönmek İstesem?

Silemezsin o sayfadakileri.
Ama hayat sana limon verdiyss limonata yapicaksin.
O kagida bi nokta leke bulasmizsa yanina bi nokta daha koyucaksin ve bide bi ) sekli.
Al sana bi :) gulucuk.
Karamsar olma, sevin.

Unutma, o yasadiklarin sama tecrube kazandirdi.
O tecrubelerin seni ilerki hayatinda en ileriye goturucek.
Ve cabasi, bu tecrubeleri tercume etmeyi becerirsen evladinda bundan yararlanicak.

Çok güzel yazmışsınız teşekkürler..

Kendi tecrübelerimden oğlum yararlanmalı en azından bu işe yaramalı dpğru söylüyorsunuz.

bence bu kadar umutsuz olmayın çok gençsiniz ve önünüzde oğlunuzla geçireceğiniz uzun seneler var...
meslek olarak olmasa da hobi olarak sanatla ilgilenirsiniz
eşinizle aranızda buzları eritmeyi deneyin en azından oğlunuz için...

"sen mutluluğun resmini yapabilir misin? cundagg."
Hayır.Buna ne tual yeter ne boya.
resmi yok mutluluğun o senin içinde.

Kendime yakin hissettigim biri oldugunuzu itiraf edeyim oncelikle konulara yorumlarınızdan, gercek hayatta sizinle dost olabilmeyi isterdim. Bence de cok guclusunuz. Bazen fazla bilgi ve fazla guc insani tatminsiz yapabiliyor. Bazen hayatta yanlis kararlar verilebiliyor, ama herseyin bir geri donusu var. Degistiremeyeceginiz, hayatinizdan cikaramayacaginiz tek sey oglunuzun varligi.. Gerisi temiz sayfa verilmese de silgiyle silinebilir. Izlerin üstüne yenilerini yazarsiniz hepsi bu.

teşekkür ederim çok güzel bir yorumdu.

Terapiye ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum, kronikleşmiş bir ruh haliniz var. Sizin aslında yeni kağıda ihtiyacınız yok, ki böyle bir şey olamayacağına göre, ki olsa da onu da berbat ederim dediğinize göre... (yeni bir algıya ihtiyacınız var)... Kendi kendinizi karamsarlığa çekip duruyorsunuz sanki. İnsanların en büyük sıkıntısı bu bence hiçbir şeyden memnun ve tatmin olamama.

evet bende aynı şeyi düşüyorum psikoloğa gidiyordum zaten ama bırakmak orunda kaldım yeni kredi çocuğun kreşi vs zorladı beni. şu ara eşimle yaşadıklarım beni sorgulamaya itti daha çok. sonra bi başladım ağlaya ağlaya yazdım hepsini şimdide bir kere dillendirdiğim için görmemezlikten geldiklerim ete kemiğe büründü bir değişik ruh haline girdim.

Olur böyle şeyler zaman zaman, dilerim feraha çıkarsınız tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…