Başa sardı...

Kusura bakmayın ama siz her yoruma bir kulp buluyorsunuz.
Bence boşanmayı siz düşünmüyorsunuz . Nereden mi anladım?
Kendimden.
Vallahi kişi ne çektiğini ancak kendisi bilir. Ailenize ne yapabilirler ki?
laf söz olursa da aileniz arkanızda durmalı. Ha durmuyorsa siz başınızın çaresine bakmalısınız.

Neden yalvarıyor biliyor musunuz, çünkü böyle bir adamı çeken başka bir kadın daha bulamaz. Siz canınızı yolda mı buldunuz, bi kere geldiğimiz dünyada kendinize bu eziyeti çektiriyorsunuz? Hayatınızın en aktif, en güzel geçmesi gereken yılları böyle harcamayın ya. Yarın öbür gün çocuk olur bir de... İster ağlasın ister yalvarsın kendinizi birinci plana koyun o zaman ne yapmanız gerektiğini bilirsiniz zaten.

Ilk cumle herseyin ozeti :KK9:

Kendimden.
laf söz olursa da aileniz arkanızda durmalı. Ha durmuyorsa siz başınızın çaresine bakmalısınız.
katılıyorum ne dense illa bir bahane bulmuşsunuz
ironi ile yaklaşana ise ne güzel derdimize derman oluyosunuz ya diyerek çıkışmışsınız
siz ne dememizi istiyorsanız söyleyin madem onu yazalım
burdakilerin yazdığı yorumların tamamına yakını hep tecrübeden kaynaklı :kahve:

Adam bencil kendisinin önceliği sadece kendisi önce onun istekleri cani isterse siz.. hareketleri oldukca kaba duyarsiz bu adami çekmeye degmez ..
Degisir diye umut ediyorsaniz degismiyor bunu nerden mi biliyorum hepimizin tecrubeleri var..
Ama hayat sizin.

Toplayın tası tarağı çekin gidin. Zaten böyle bir insan her türlü kavga çıkarıp işleri çirkinleştirecek. Başınıza bişey gelmeden çıkın o evden. Belki cesaretsizliğinizin sebebi size böyle davranıyor olmasıdır, psikolojiniz ne hale gelmiştir kim bilir.

Eski kocamın alt sürümü gibi kocan.
Böyle adamdan boşanmak bile zor ve inan kendini biliyor o yüzden sana yalvarıyor, ben de acıdım diye 6 ay sabrettim. Aileme bile rest çektim. Şimdi keyfim yerinde. Aşık olup sevince de yeniden evleneceğim. Evlenmesem bile beni sevmeyen adamla niye yıllarım geçsin diye düşünüp ayrıldım. Çünkü bir yerden sonra katlanamıyorsun. Kolaylıklar diliyorum hakkında hayirlisi

Neden yalvarıyor biliyor musunuz, çünkü böyle bir adamı çeken başka bir kadın daha bulamaz. Siz canınızı yolda mı buldunuz, bi kere geldiğimiz dünyada kendinize bu eziyeti çektiriyorsunuz? Hayatınızın en aktif, en güzel geçmesi gereken yılları böyle harcamayın ya. Yarın öbür gün çocuk olur bir de... İster ağlasın ister yalvarsın kendinizi birinci plana koyun o zaman ne yapmanız gerektiğini bilirsiniz zaten.

+155645362355

boşan demek kolay ama önce konuşun ,gerekirse ikiniz birlikte destek alın. son bi şansı olduğunu söyleyin ,belli kurallar koyun ,ayrı yatmak yok gibi,yemeği yap ama sofrayı birlikte kurun, telefona bakmasına pek fırsat verme ,bağımlı olmuştur belki eşimde sürekli oynardı ama uzun uğraşlar sonunda çok çok azalttı ...emek ister biraz evlilik....Ama seni SEVDİĞİNE eminsen uğraş.

Kendimden.
Ben zaten boşanmaya cesaretim olmadığından bişeylerin arkasına sığınıyorum diye bir yoruma cevap vermiştim. Bu boşanmayı düşünmediğim anlamına gelmez ki. Baş çaresine bakmak kolay mı ben çok ileri düzeyde eğitimim yok ve okuduğum bölümle alakalı iş deneyimim de yok tek başıma asgari ücretle nasıl geçineceğim benim ailem istanbulda boşanmak öyle kolay olmuyor işte. Aynı köyden olunca bin kat daha zorlaşıyor.

katılıyorum ne dense illa bir bahane bulmuşsunuz
ironi ile yaklaşana ise ne güzel derdimize derman oluyosunuz ya diyerek çıkışmışsınız
siz ne dememizi istiyorsanız söyleyin madem onu yazalım
burdakilerin yazdığı yorumların tamamına yakını hep tecrübeden kaynaklı :kahve:
Boşan demek kolay herşeyi okumuşsunuz ama boşanmaya cesaretim yok dediğimi okumamışsınız. Bence sizde sadece görmek istediğinizi görmüşsünüz konuda. Boşan diye her konuya yorum yapan bi takım var. Şu da var boşanınca peşleri bırakmayan eşler var daha nasıl anlatayım ben boşansamda o boşanmayacak benden rahatsız edilicem. Bu yüzden de pasif kalıyorum bahanelerin ardına sığınıyorum.

Eski kocamın alt sürümü gibi kocan.
Böyle adamdan boşanmak bile zor ve inan kendini biliyor o yüzden sana yalvarıyor, ben de acıdım diye 6 ay sabrettim. Aileme bile rest çektim. Şimdi keyfim yerinde. Aşık olup sevince de yeniden evleneceğim. Evlenmesem bile beni sevmeyen adamla niye yıllarım geçsin diye düşünüp ayrıldım. Çünkü bir yerden sonra katlanamıyorsun. Kolaylıklar diliyorum hakkında hayirlisi
İnşallah gönlüne göre olur. Boşanamıyorum resmen hayır zaten baktı iyilikle ikna edemiyorsa tehtid ediyor artık sıkıldım midem bulanıyor

Boşan demek kolay herşeyi okumuşsunuz ama boşanmaya cesaretim yok dediğimi okumamışsınız. Bence sizde sadece görmek istediğinizi görmüşsünüz konuda. Boşan diye her konuya yorum yapan bi takım var. Şu da var boşanınca peşleri bırakmayan eşler var daha nasıl anlatayım ben boşansamda o boşanmayacak benden rahatsız edilicem. Bu yüzden de pasif kalıyorum bahanelerin ardına sığınıyorum.
Peki ne yapmayi dusunuyorsunuz ?

boşan demek kolay ama önce konuşun ,gerekirse ikiniz birlikte destek alın. son bi şansı olduğunu söyleyin ,belli kurallar koyun ,ayrı yatmak yok gibi,yemeği yap ama sofrayı birlikte kurun, telefona bakmasına pek fırsat verme ,bağımlı olmuştur belki eşimde sürekli oynardı ama uzun uğraşlar sonunda çok çok azalttı ...emek ister biraz evlilik....Ama seni SEVDİĞİNE eminsen uğraş.
Ben çok çaba gösterdim her yolu denedim kadının işi yrmek yapmak kocasına spfra kurmak diye bi zihniyeti var şuan yedi içti yattı ben bulaşıklara bulaşıklar bana bakıyor. Ben dokunmasam bir ay masada kalır o bulaşık. Destek almayı kabul etmiyor çümkü kendi ailesinde böyle gördüğü için ona göre anormal bi durum yok.

Back
X