merhaba herkse
bilenler bilir bir kaç hafta önce psikologa gitmeye başladım ve devam ediyorum hala bırakmadım bırakmamda
mesela eskiden geceleri uyuyamaz sürekli düşünürdüm şimdi rahat rahat uyuyorum üstelik antidepresan filan kullanmıyorum
ne bileyim sürekli içim sıkılırdı sevgilim şimdi nerde napıyo diye düşünürdüm deli gibi bunların hepsi yok oldu şu an çok rahatım,barıştık bu arada.ama gecen gün bşy oldu nişanlımın doğumgünüydü ve kardeşinin eşi doğumgünü mesajı attı..
bu beni çok rahatsız etti oysa umrumda olmamalıydı,canım çok sıkıldı yine başa mı dönüyorum diye
ama hakılılık payım da var çok gereksizdi msj atması,kardeşi bile atmadı yani,bu kızın sürekli nişanlıma yaranma çabası beni sinir ediyo,aklıma asla yanlışbirşey gelmez kimse yanlış anlamasın ama sanki nişanlımı kendi tarafına çekmek ister gibi bi hali var.bu olaydn snra bozulduğumu belli etmedim kavga da etmedik ama içten içe nasıl sinir olduğumu ben bilirim..
henüz 5 kez gittim psikologa yani erken daha dğl mi tamamen değişmem için
merhaba herkse
bilenler bilir bir kaç hafta önce psikologa gitmeye başladım ve devam ediyorum hala bırakmadım bırakmamda
mesela eskiden geceleri uyuyamaz sürekli düşünürdüm şimdi rahat rahat uyuyorum üstelik antidepresan filan kullanmıyorum
ne bileyim sürekli içim sıkılırdı sevgilim şimdi nerde napıyo diye düşünürdüm deli gibi bunların hepsi yok oldu şu an çok rahatım,barıştık bu arada.ama gecen gün bşy oldu nişanlımın doğumgünüydü ve kardeşinin eşi doğumgünü mesajı attı..
bu beni çok rahatsız etti oysa umrumda olmamalıydı,canım çok sıkıldı yine başa mı dönüyorum diye
ama hakılılık payım da var çok gereksizdi msj atması,kardeşi bile atmadı yani,bu kızın sürekli nişanlıma yaranma çabası beni sinir ediyo,aklıma asla yanlışbirşey gelmez kimse yanlış anlamasın ama sanki nişanlımı kendi tarafına çekmek ister gibi bi hali var.bu olaydn snra bozulduğumu belli etmedim kavga da etmedik ama içten içe nasıl sinir olduğumu ben bilirim..
henüz 5 kez gittim psikologa yani erken daha dğl mi tamamen değişmem için
Eğer önceden olsa bu olay, kavga olurdu kesin diyorsan.. Şuanda kavga etmediyseniz demek ki gelişme var.. Daha yeni başlamışsın hem umarım zamanla daha da iyiye gidersin.. Bir de psikologtan ziyade kendi kendini de telkin etme yoluna git bence.. Mesela ben kendime sinir geldiğini anladığım zamanlarda içimden kendimle konuşuyorum, sinirimin beni ele almaması için.. O anki duruma göre sinirlenmemem gerektiğini, bunun yersiz olduğunu.. vs bu tür şeyler konuşurum.. Belki sana da fayda eder.. Çünkü beni de sinirimin esir aldığı çooook zamanlar olmuştu ama şimdi daha sakin bir hayat sürüyorum çok şükür..
bende eşimin kardeşlerine kuzenlerine dçgünü ması atarım bizde tam tersi kutlamazsak ayıp karşılanırhelede şimdi face var o herşeyi hatırlatıyor bize ayrıca eşimde kuzenime yakın arkadaşıma msj atar unutursa hatırlatırım yahu takılma artık şunlara hem nişanlınızın kardeşinin eşi iyi olmak ister tabiki
Sinirini içinde yaşaman ve dışarıya yansıtmaman, geceleri rahat uyuman vs. gelişme olduğunu gösteriyorDaha iyi olursun inşallah canım en azından böyle şeylerin çözümü var bak psikoloğa da gidiyormuşsun dert etme sakın kendine
lorena siz ayrılmamış mıydınız?
barışmam diyordun
ne bileyim o kadar şey yaptı barışamk için dayanamadım ben de
bence boşuna konu açtın sen
nasıl olsa yine yorumlar boşa çıkacak ve biraz zaman sonra tekrar aynı kıskanclık konularından acacaksın.
gercekten bak konuya yorum yapanların zamanı gdiyor böyle
Allah korusun az da olsa yol aldım bence
ayrıca zamanının gideceğini düşünen arkadaşlaryazmazlar kendileri düşünebilirler bunu yani
zaten buraya yazanlar ben dahil zamanımızın gideceğini düşünmeden yazıyoruz.
daha önceki konularında da dökmediğimiz dil kalmadı ama hep ardından aynı konuları açtın bu konuda da oldugu gibi.
insanların bunu düşünmesi için önceki konularını bilmeleri gerekir.ben sana garezim oldugu için söylemiyorum bunları.
barışmana şaşırdım en son konuştuğumuzda ayrılmak için zaman ayarlıyordun. mutluluklar sana. herkesin önemsediği şeyler farklıdır kız da mesaj atmış olabilir. kendi tarafına çekmek derken ? savaşta mısınız siz ??
evt ama bu konum diğerlerinden çok çok farklı çünkü dediğim gibi bi gelişme var bende.
kimsenin vaktini çalmak gibi bi niyetim yok amacım sadece konuşmak dertleşmek ki buda bu forumun bi üyesi olarak en doğal hakkım,bunları konuşabileceğim yakın bi arkadaşım da yok.
şu an mesela bu bölümde vaktimi çalabileceğini düşndüğüm bi çk konu var ben gidip yorum yapmıyorum mesela.
konuma yazanlarda bana yardımcı olmak isteyen insanlar herkesin kendi tercihi
ben değil kız benimle kendince bi savaşta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?