Başa sarmak istemiyorum:(

Başka bir üye açsa bu konuyu, kardeşinin eşinden neden rahatsız olduğunu anlamaya çalışırdım. Ama bu konuda anlamaya çalışmayacağım..İstesem de anlam veremiyorum çünkü.

Bence psikiyatriye de gitmelisin, sadece terapiyle çözülecek bir durum değil senin durumun.

Benim ailemde önem vermez d.günü falan kutlanmaz ama ben kutlarım eşimde ayrıca kız senin d.gününü kutlamıyorsa bu senden kaynaklıdır bence sen hareketlerinle ondan hoşlanmadığını belli ediyorsundur kesin oda kutlamaz doğal olarak

rengina bende sana katılmıyorum. tamam zamanın gidiyor diye düşünemiyor olabilirsin ama işin varsa girmessin zaten bu siteye.

rengina bende sana katılmıyorum. tamam zamanın gidiyor diye düşünemiyor olabilirsin ama işin varsa girmessin zaten bu siteye.

bu zaten işin varken girilecek bir site değil. müsaitsen gir.

benim ne zaman siteye girip girmeyeceğime ben karar veririm.

siteye girmek demek zamanı boşa harcamak da değildir.

ayrıca demek istediğimi zaten anlamadıgınız için yorumlaşmaya gerek yok.
ben konu sahibinin her konusunda yardımcı olmuş insanım..
ve size değil lorenaya yaptım yorumumu

Son düzenleme:
Samimi söylüyorum dün yolda aklıma geldi durduk yere, "lorena barışmıştır herhalde" diye. Girip bakayım dedim, bingo. Hemen barışma, hemen yine senaryolar şüpheler kuruntular, üstelik değişmek istediğini söylediği halde kendini bu kuruntulara ikna edip haklı çıkarma çalışmaları.

Ne diyeyim. Daha önceki konunuzda söylemiştim, sizin düşünce yapınızı görmek gerçekten benim psikolojimi bozuyor diye. O nedenle size sadece ve sadece Allah kolaylık versin diyorum, böyle bir psikolojiyle yaşamak hakikaten zor.

Yolunuz açık olsun.

Terapilerin hiçbir faydası olmamış bence.
Sen faydalı olacak diye düşündüğün için sadece rahat uyuyabilmişsin psikolojik olarak.
Yengesi nasıl ve neye göre savaşta seninle bilmiyorum ama eğer ki bir savaşın içindeyse seninde ondan farklı kalır bir yanın yok.
Sende kafanda ve duygularınla bir savaşa girmişsin onunla.
Ve unutma bu tarz savaşlar insanı küçültür. Yengesi bir savaştaysa bile sen ona uymamalısın, böyle düşünmemelisin bile.
Ama diğer arkadaşların dediği gibi yazılanlardan pek bir şey anlayıp değişeceğini sanmıyorum, kendi doğrularının ve burnunun dikine giden birisin ne yazık ki.
Sana önceki konunda da demiştim. Kafanın fazla rahat olduğunu düşünüyorum.
Düşünecek ve kafanı yoracak hiçbir şey olmadığından nişanlına sarıyorsun.
Senin hayatın bir erkeğe hapsolmuş. Hayatta başka şeylerinde olduğunu görsen bunları hiç önemsemezdin bence.

aslında haklısın. daha özür dilerim.

o gelişmeyi gösterebilirim inş.tşk ederim

evt olabilir ama şöyle bşy var kızın bana karşı davranışları anormal burda birkaçını anlatmıştım anlatmadığım şeyler de var,ve bir kaçına nişanlım ve anneside şahit oldu,takılma kıskanmıştır dediler bana.nişanlım bunları görüp hala ona yakın davranabiliyosa zaten bana değer vermiyo demektir.çünkü bende onun sevmediği birine yakın davransam oda bunu kabul edemez bence

Yine başa sarmışsın...

Hatta hep ordaydın, gelişme göstermen için daha erken...

evt daha erken galiba

nişanlana mesaj yazmasından yola çıkarak mı karar verdin?

hayır,bi çok şey oldu

yok ben kasıtlı yaptığına eminim

Kime göre neye göre savaşta?
ona sormak lazım

ben ona normal davranıyorum sevmediğimi belli edicek bşy yapmıyorum,o tam amen kötü niyetli olduğundan böyle davranıyor

amin.tşkler
ama yine yanlış anlaşıldım heralde,ben kötü bşy düşünmüyorum ki aklımdan bile geçmez
sadece şunu söylüyorum kız bana farklı nişanlıma farklı davranıyo,tmm beni sevmeyebilir bende onu hiç ama hiç sevmiyorum ama bazı şeyleri kasıtlı yapıyo
neyse ben onu görmezden gelerek çözücem bu sorunu en iyisi bu

Terapi görmeniz çok güzel fakat sonuçları için çok çok erken...
Şu anda sorununuzla yüzleşme aşamasına bile gelmemişsiniz.
Hala aşırı kıskançlık söz konusu.
Abisinin eşi sizi sevmek zorunda değil fakat sevgiliniz ona saygı göstermeli çünkü abisinin eşi siz daha eş adayısınız.
Savaş derken de neden bunu savaş olarak algılıyorsunuz bi doğum günü kutlamasıyla kendi tarafına çekmek ne demek ?
Sizi saf dışı bırakıp abisinden boşanıp sevgilinizle beraber olacak kişilikte mi ? Ya da önem verdiği için mi ilgileniyor sevgilinizle ?
Akraba ne demek bi inceleyin derim.

Valla bukadar konu açıyosun gayet anlıyoruz biz nişanlının eşimi anlamıcak senin onu sevmediğini hiç sanmıyorum herkes çözdü burda seni bakışlarınla herşeyi belli ediyosundur sen söze lafa ne hacet. Bide kötü niyetli diyorsun kimin kötü niyetli olduğu tartışılır

kimse beni tanımıyor ki ayrıca çözmüş fln değil.
adımdan nasıl eminsem kızın niyetinin kötü olduğunada o kadar eminim bunun tartışlcak bi tarafı yok.

tüm içenliği ile ilgilenen herkese tşk ediyorum ama daha fazla yorum istemiyorum

Ben de esimin erkek kardesiyle samimiyim kendi capimda. Dogum gununu de kutlarim cunku o benim kardesim gibi. Bi iliskisi var ve bana yenge hangi hediyeyi alayim, hangi sozle gonlunu alayim vs konularda bile danisir ve ben de hic kizin aleyhine bi sey demem haksiz bile olsa. Belki yengeniz de bu kadar deger veriyordur size ama caktirmiyordur. Esinizin ailesinde dogum gunu kutlamasi olmayabilir ama yengeniz o aileden degil, baska bi ailede buyumus bi hanim. Kiskanmayi birak, sevgilimin/esimin hatrini saydigi icin memnun olurum, gereksiz bulmam. Savastigimizi da dusunmem. Ustelik burada esime de yengesine de hicbir sekilde suc bulmam, bulamam.

Bu nasıl bir zihniyet.Kardeşi mesaj atmaz,doğum günlerini umursamıyordur,ya da akıl edememiştir,öyle inceliği yoktur.Çocuğun kardeşinin eşi,EŞİ yani,nişanlısı sevgilisi dış kapının dış mandalı da değil eşi aileden biri akrabası bir nevi yengesi doğumgünü mesajı atmışsa ne olmuş.Yaranıyor demek ne demek.Seviyordur,yakındırlar.İnsanalrın her hareketinin altında birşey aramak,art niyetle bakmak...bunlara kafa bile yorulmaz yani.

Tamamen değişmen diye bir şey yok ki. Yani şu an bu konuya verdiğin tepkinin temelinde senin kişiliğin yatıyor. Mesela başka birini bu kadar etkilemeyebilirdi bu olaylar. Bu senin kişiliğinde olan şifrelerle ilgili bir durum.
Yeniden doğmuş gibi olacağını sanıyorsan yanılıyorsun.
Ama mutlaka faydası olacaktır. Art niyet yoksa kızda takma. Sen takmadıkça belki batmayacaktır sana.

Yorum falan istemiyorsan 01.03 de yazılmış msja cevap vermeseydin zaten konuyu tekrar sen hortlatıyosun

Veya direk konunun kapatılmasını istiyorum de kapatılsın bukadar basit canin sıkıldıkça kk ya girip kafa buluyosun bizimle sen artık zaten

bence gelişme var, sen de diyorsun daha rahatım diye...

devam et, ben inanıyorum daha iyiye gideceksin

Benim eltim de aynı, habire eşimi arar eşim aramaz aramıyo diye trip atar geçen çocuğu oldu işte ismini eşimle büyük kaynımın ismini koycakmış da aramıyolar diye koymaktan vazgeçmiş. İlk defa sana bi konuda hak veriyorum yani gereksiz. Ona ne yani tutp ben kaynımla bi kere konuşmam niye doğum gününü kutlayım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kardeşinin eşinden neden rahatsız oluyosun anlamadım.Sana atmaması normal eltiler genelde birbirlerini sevmezler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…