Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunun burçla alakasını anlamadım ama adam bahane ile uzaklaşmış,çek çizgiyi üstüne gitsin ideal olabileceği ilişki yaşasın uyuz!Başak burcu erkeği ile konuşuyorduk. Baya iyiydik.duygularımı actim 1 sene sonunda. Benim kendisi icin ideal ve iyi biri oldugumu fakat onun benim icin ideal biri olmadığını söyledi . Konuşmayı sonlandirdi arada konuşalım dedi konuyu kapatti.Bu neydi şimdi?
Başak burcu erkeği ile konuşuyorduk. Baya iyiydik.duygularımı actim 1 sene sonunda. Benim kendisi icin ideal ve iyi biri oldugumu fakat onun benim icin ideal biri olmadığını söyledi . Konuşmayı sonlandirdi arada konuşalım dedi konuyu kapatti.Bu neydi şimdi?
Burçla yüreyecek iş değil tabiki
Ama adam belliki sizi evlilik için ilerisi için hayal etmemiş
Ters dönüş yapmış uzaklaşmış
Arada konuşalım ne demek ya ÇOÇUK mu avutuyor
Bırakın gitsin......
Olayı salt burca bağlamak tabiki doğru olmaz.
Ama benimde sozlum basak burcu. Uzun yillar onu anlamaga calistim ve çözdüm.
Tamamen gercekci bir yapisi var. Seninle ilerisini goremez kafasina yatmaz ise direk resti cekebilir.
Ama şükür benim en dogru kisi oldugumu biliyor.
Bence oda ilerisini sizle gorememis ve ayrilmis.
Burclar var anladim :) her neyse sorun da bu.benim onun icin ideal oldugumu dusunuyor.fakat kendisi benim icin ideal degilmis.duygularimi acarak ideal oldugunu gostermis oluyorum aslinda tabi anlayana. Beni takip ediyor sosyal medyalardan farkindayim.bu durumun ustune gitmeli miyim yani fikri değişebilir mi ? Görünür de sıkıntı bende değil cunku.kendisinde.benim icinde ideal biri olduğunu ona nasil kabul ettirebilirim ?
Bunuda okudu bu gözler burç meselesinden anlaşamayan iki insan :)) başak erkeğiyle evliyim benimki tam burcunun insanı titiz düzenli falan filan takıntılı olabiliyor biraz zor yani :)