Başak burcu erkekleri.

xxyyzz12

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2016
10
0
6
Başak burcu erkeği ile konuşuyorduk. Baya iyiydik.duygularımı actim 1 sene sonunda. Benim kendisi icin ideal ve iyi biri oldugumu fakat onun benim icin ideal biri olmadığını söyledi . Konuşmayı sonlandirdi arada konuşalım dedi konuyu kapatti.Bu neydi şimdi?

Başak burcu erkeği ile konuşuyorduk. Baya iyiydik.duygularımı actim 1 sene sonunda. Benim kendisi icin ideal ve iyi biri oldugumu fakat onun benim icin ideal biri olmadığını söyledi . Konuşmayı sonlandirdi arada konuşalım dedi konuyu kapatti.Bu neydi şimdi?
bunun burçla alakasını anlamadım ama adam bahane ile uzaklaşmış,çek çizgiyi üstüne gitsin ideal olabileceği ilişki yaşasın uyuz!

Burca indirgemek yanlis bence
Sevgilisi olabilir ya da baska biri eger dedigin kadar baya iyiseniz

Sorun sende değil bende demiş. Vardır bir bildiği.. Bir ilişki için emin ve net duruşu olmayan erkeklerden uzak durmanı tavsiye ederim. Boşver sen en iyisi bu başağı.. Başka başaklara inşallah..

Burc olayina girmek istemezdim ama belki fikir edinmek isteyen olabilir diye.normalde takildigim bir durum degil.burcum balık.

Sen balık duygusalsın o tam tersi gerçekçi.. Biz eşimle öyleyiz ben duygusalım o gerçekçi..

Olayı salt burca bağlamak tabiki doğru olmaz.
Ama benimde sozlum basak burcu. Uzun yillar onu anlamaga calistim ve çözdüm.
Tamamen gercekci bir yapisi var. Seninle ilerisini goremez kafasina yatmaz ise direk resti cekebilir.
Ama şükür benim en dogru kisi oldugumu biliyor.
Bence oda ilerisini sizle gorememis ve ayrilmis.

Burçla yüreyecek iş değil tabiki
Ama adam belliki sizi evlilik için ilerisi için hayal etmemiş
Ters dönüş yapmış uzaklaşmış
Arada konuşalım ne demek ya ÇOÇUK mu avutuyor
Bırakın gitsin......

Tabiki biraz indirgemek istedim durumu burctan bahsederek muhim degil elbet. Cok iyi anlasiyorduk ama . O da ilgiliydi kisi anlar karsi tarafın tavırlarını bir süre sonra.uzun sure izledim onu gizliden gizliye.ideal biri oldugumu bilmesi de bisey onun odasında yer edecegimi düşünüyorum . Arada tabii ki yazmayacağım

Olayı salt burca bağlamak tabiki doğru olmaz.
Ama benimde sozlum basak burcu. Uzun yillar onu anlamaga calistim ve çözdüm.
Tamamen gercekci bir yapisi var. Seninle ilerisini goremez kafasina yatmaz ise direk resti cekebilir.
Ama şükür benim en dogru kisi oldugumu biliyor.
Bence oda ilerisini sizle gorememis ve ayrilmis.

Burclar var anladim :) her neyse sorun da bu.benim onun icin ideal oldugumu dusunuyor.fakat kendisi benim icin ideal degilmis.duygularimi acarak ideal oldugunu gostermis oluyorum aslinda tabi anlayana. Beni takip ediyor sosyal medyalardan farkindayim.bu durumun ustune gitmeli miyim yani fikri değişebilir mi ? Görünür de sıkıntı bende değil cunku.kendisinde.benim icinde ideal biri olduğunu ona nasil kabul ettirebilirim ?

Burclar var anladim :) her neyse sorun da bu.benim onun icin ideal oldugumu dusunuyor.fakat kendisi benim icin ideal degilmis.duygularimi acarak ideal oldugunu gostermis oluyorum aslinda tabi anlayana. Beni takip ediyor sosyal medyalardan farkindayim.bu durumun ustune gitmeli miyim yani fikri değişebilir mi ? Görünür de sıkıntı bende değil cunku.kendisinde.benim icinde ideal biri olduğunu ona nasil kabul ettirebilirim ?

Madem takip ediyor bırakın devam etsin üzerinize o düşsün o zaman
Zaten siz ilk adımı atmışsınız bunun ilerisi bir erkek olarak onun elinde
Seven ve isteyen adam bunu zaten yapar

Bunuda okudu bu gözler burç meselesinden anlaşamayan iki insan :)) başak erkeğiyle evliyim benimki tam burcunun insanı titiz düzenli falan filan takıntılı olabiliyor biraz zor yani :)

Aynı ;) bende oyle biriyim o yüzden anlasiyorduk ortak cok fazla noktamiz var.gelgelim kafasinda tutturmus ben senin icin iyi değilim diye.hayir ben adim atmisim daha ne istiyorsun ne yapalım zaman tabi ;)

Back
X