biri benimi çağırdı. başağım ama öyle düzenli değilim. çokta rahatımdır. canımın kıymetini çok iyi bilirim. başaktan çok yükselenim aslanın etkisi var bende sanırım...,merhaba tipik bir basak burcu kaduniyim. okadar pipirikli inceeleyen biriyim bazen kendimden bikiyorum. merak ima yenildim her basak benim gibimi acaba. sizlerde boyle kilikirk mi yararsiniz titiz temiz tertip duzen. yataktan kaljamayacak kadae hasta olsamda illa temiz ve duzenli olacak heryer daha birsuru ayrinti. her basak aynimi acaba.simdiden tsekkurler paylasanlara...
merhaba tipik bir basak burcu kaduniyim. okadar pipirikli inceeleyen biriyim bazen kendimden bikiyorum. merak ima yenildim her basak benim gibimi acaba. sizlerde boyle kilikirk mi yararsiniz titiz temiz tertip duzen. yataktan kaljamayacak kadae hasta olsamda illa temiz ve duzenli olacak heryer daha birsuru ayrinti. her basak aynimi acaba.simdiden tsekkurler paylasanlara...
merhaba tipik bir basak burcu kaduniyim. okadar pipirikli inceeleyen biriyim bazen kendimden bikiyorum. merak ima yenildim her basak benim gibimi acaba. sizlerde boyle kilikirk mi yararsiniz titiz temiz tertip duzen. yataktan kaljamayacak kadae hasta olsamda illa temiz ve duzenli olacak heryer daha birsuru ayrinti. her basak aynimi acaba.simdiden tsekkurler paylasanlara...
ben basak burcuyum ve malesef hastalık derecesinde titizim evim temizken bile sanki bi yerlerde bişey eksik tam temizlenmemiş gibi hissediyorum sürekli bide gittiğim yerde de dağınıklık yada kirli bişey gördüğüm zaman onu toparlayamıyorsam huzursuz oluyorum
Kizim 2yasinda basak burcu. Ins oda titiz olur. Eger boyle giderse olmaz gibi. Ev bomba patlamis gibi suannnnn
malesef basak erkegi kadinindan bin beter oluyor. valla isin zor ama olsun tek kusur o olsunNefret ediyorum basak burcundan esimin boyle bi insan olmasinin sebebi oysa.kahvalti sofrasini hemen toplayip mutfagi temizlemeyeceksem kahvalti hazirlamamaliyim. En romantik animizi bile mahvedebilir duzen konusundan. Amaaaaa hic temiz degildir. Duzen hastasi ama dip temizligini cok gereksiz goruyo ben de tam tersi dezenfekte etmeyi severim temiz bir evde daginiklik o kadar bozmaz.
Burası bir derdim var / eşi ve ailesi bölümü konunuzun yeri burası değil.
benim esimle yada ailesiyle bur sorunum yok allaha sukur konumun yerinide sana soracak degilim
Konuyu esi ve esinin ailesi bolumune acmissin
Elmeyrayi yanlis anladin
bennim de en yakın arkadaşım başak burcu o da yaptığı işte çok titiz
didik didik yapar en ince ayrıntısına kadar bi grup çalışması yapsak hiçbirşeyi beğenmez hepimizi bıktırırdı
ama evi filan çok dağınıktı mesela o konuda titiz değildi hiç bulaşıkları filan tezgaha biriktirir gece yıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?