Basak burcu sevgili ve sorunlarimiz

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Yine ben ve yine sevgilim. Sevgilim kirpi ben tavsan misali birbirimizi deliler gibi seviyoruz ama onun bana surekli dikenleri batiyor yani onun sevgisi bana zarar veriyor ve gelicek endiselerim var

Ben tam bi yay kadiniyim sosyalim surekli yeni heyecanlar pesindeyim ve maymun istahliyim sevgilimde basak burcu herseyimi elestirir mesela buluaucaz 2 saat hazirlanirim sevgilim yataktan kalkar ustune birsey giyer beni almaya gelir sonra bide derki olmamis ustendiki yok makyajsiz daha guzelsin makyaj yapma kizlar ben gercekten kotu giyinen biri degilim tam tersi herkes bayilir kiyafetlerime hep imrenilen o kiz olmusumdur

Bana yazin sandalet giydirmez neymis acik ayakkabi kotuymus simdi diceksiniz ki ona ne ama oyle olmuyor sevdigim insan beni begensin istiyorum sevgilim oldufunu bile bile siniftan bi cocugun yanima gelip hic samimiyet yokken bugun cok guzel olmusun demesini bilirim ben

Nasil birsey bilmiyorum ama cok sevmeme ragmen yaninda bazen mutlu olamiyorum o da farkinda bunun sen bana eskisi gibi degilsin diyor suan bi sekilde idare ediyorum ama ilerde ne yapicam ben 2 bucuk yil oldu o yuzdenmi siradanlasti acaba bazi seyler bide derlerki en cok evde kalan burc basak diye cidden dogrudur inanirim

Yine ben ve yine sevgilim. Sevgilim kirpi ben tavsan misali birbirimizi deliler gibi seviyoruz ama onun bana surekli dikenleri batiyor yani onun sevgisi bana zarar veriyor ve gelicek endiselerim var

Ben tam bi yay kadiniyim sosyalim surekli yeni heyecanlar pesindeyim ve maymun istahliyim sevgilimde basak burcu herseyimi elestirir mesela buluaucaz 2 saat hazirlanirim sevgilim yataktan kalkar ustune birsey giyer beni almaya gelir sonra bide derki olmamis ustendiki yok makyajsiz daha guzelsin makyaj yapma kizlar ben gercekten kotu giyinen biri degilim tam tersi herkes bayilir kiyafetlerime hep imrenilen o kiz olmusumdur

Bana yazin sandalet giydirmez neymis acik ayakkabi kotuymus simdi diceksiniz ki ona ne ama oyle olmuyor sevdigim insan beni begensin istiyorum sevgilim oldufunu bile bile siniftan bi cocugun yanima gelip hic samimiyet yokken bugun cok guzel olmusun demesini bilirim ben

Nasil birsey bilmiyorum ama cok sevmeme ragmen yaninda bazen mutlu olamiyorum o da farkinda bunun sen bana eskisi gibi degilsin diyor suan bi sekilde idare ediyorum ama ilerde ne yapicam ben 2 bucuk yil oldu o yuzdenmi siradanlasti acaba bazi seyler bide derlerki en cok evde kalan burc basak diye cidden dogrudur inanirim
ben basak kadınıyım düsün ben bile kendimi cekemiyorum Allah size kolaylik versin cok zor burçtur acikçasi cinstir

Bence sevgilinize sizin böyle rahat olduğunuzu ve kendinizi beğendiğinizi ama o öyle yorumlar yapınca en değer verdiğiniz insan o olduğu için hevesinizin kaçtığını açıklayın. Ve bir başakla.. Allah sabır versin canım.:KK52:

Bence sevgilinize sizin böyle rahat olduğunuzu ve kendinizi beğendiğinizi ama o öyle yorumlar yapınca en değer verdiğiniz insan o olduğu için hevesinizin kaçtığını açıklayın. Ve bir başakla.. Allah sabır versin canım.:KK52:
Sonu bosanma olmaz demi ilerde

Bu yuzdeen seve seve ayrilinirmi
iste sabır sınırlarınıza bagli kendiniz yasiyorsunuz ama asla begenmez mükemmeliyetçidir ben bisey sirf mükemmel olmadi diye oturup agladigimi bilirim hep kendimden örnk veriyorum cunku anlayin diye yasamadan anlasilmazz ne bilim bunun icinde ayrılınmaz her burcun zor yani vardir her insaninda

Bende başak burcuyum ama sizin konunuzun burçlarla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Sanki ilişkinizden soğumuş gibisiniz sevgilinizden iltifatlar duymak, beğenilmek istiyosunuz ki bence çok normal. Burçlar üzerinden bakmak yerine sevgilinizle bu konuyu konuşmanızı tavsiye ederim.

Yanında mutlu olamıyorsan bu bir sıkıntıdır ama tek nedeni yaptığı bu yorumlarsa kesinlikle aşılamayacak şey değil. Konuşun inşallah düzelecektir. :KK54:

Cok seviyorum bazen o kadar iyiyizki teomanin bi sarkisi varya o anlar icin omur bile verilir
Canim ben aslan kadınıyim esim basak erkegi bi insan herseyi elestirebilirmi?
Evet ama olsun aptal bi erkek yerine akıllı bi erkek tercihimdir
Birlikte gülüp eglenebiliyosan zamanla dediklerinede alisiyosun degismiyo
Ablasina başım agriyor dedim ablası diyoki sende o eş varken migren bile olursun:)
Düşün kendi ablası

Canim ben aslan kadınıyim esim basak erkegi bi insan herseyi elestirebilirmi?
Evet ama olsun aptal bi erkek yerine akıllı bi erkek tercihimdir
Birlikte gülüp eglenebiliyosan zamanla dediklerinede alisiyosun degismiyo
Ablasina başım agriyor dedim ablası diyoki sende o eş varken migren bile olursun:)
Düşün kendi ablası
Ben biraz ask kadiniyim sanirim kor kutuk asik olmasinu bekledim hep ama hep mantik cizgisini asmadi ve dedigim gibi hic belli olmuyir bazen gulebiliyoruz ama bazen birbirimizi yiyoruz sıkıntıdan pek belli olmuyor yani

Benim esim basak burcu ben de oglak burcuyum ve gercekten basak burcu erkegi cok zor. yazdiklarinin tamami esimi anlatiyor. Makyaj yapmami sever ama asla fondöten surmemi istemez.
Hicbir zaman cok guzel olmussun demez sunun şurası olmamis der.
Yaptigim yemeklerde hicbir zaman tam olmus demez. ya salcasi fazladir ya sulu olmustur ya baharat koyma der illaki bir elestiri vardır yani.
Mutfak cekmeceleri buz dolabi ondan sorulur
Daha neler neler cok zor gercekten

Benim erkek arkadasimda basak burcu ama Allaha sukur boyle elestirme huyu yoktur - keza kardesimde oyle - ama eski gorustugum bir erkek ise inanilmaz elestirirdi ve ben kendisine bu huyumdan hic isinamadim kendisini hep yuzeysel buldum. Normal kilofa olmama ragmen kilo ver falan derdi.

Benim esim basak burcu ben de oglak burcuyum ve gercekten basak burcu erkegi cok zor. yazdiklarinin tamami esimi anlatiyor. Makyaj yapmami sever ama asla fondöten surmemi istemez.
Yaptigim yemeklerde hicbir zaman tam olmus demez. ya salcasi fazladir ya sulu olmustur ya baharat koyma der illaki bir elestiri vardır yani.
Ayni cidden benimkininde makyaj dedigi fondoten zaten peki nasilsinuz ? Hic evlenmeseydim bu adamla diyir musunuz nasil bi aile babasi

Ya ilginc olanda o aslinda o kadar mukemmel bir evliligimiz var ki 6 senelik evliyim daha tartistigimizi bilmiyorum. Ben kizarim soylenirim o hicbirsey olmamis gibi davranır. bebegim askim pesimde gezer.
Asla istedigim bir seye hayir demez agzimdan cikamasi yeterlidir.
eve gelir gelmez aldıklarını yerlestirir evi toplar hemen ogluyla ilgilenmeye baslar.
Sorun sadece herseyi onun biliyor olmasi bir konuda kendini hakli cikarana kadar savas verir hep onun dedigi dogrudur.
Yani evde oturusunu bile elestirir hep bakimli olucaksin ama dogal tabiki
Attigin her adimi elestiren birine tahammul edebilirsen gerisi gercekten cok guzel.
Bir sure sonra duymuyorsun zaten

Butun basak erkekleri boyle galiba. Ben de ates grubundanim kocam basak. Hic anlasamiyoruz. Basak erkegi gordun mu arkana bakmadan kac

Ufff hepsi ayni bunlarin :27:

Ben de oglak burcuyum esim basak. Bazen onun pimpirikliginden o kadar yoruluyorum ki anlatamam. Hastalik hastasidir. Her seyi kafaya takar. Titizliginden bahsetmiyorum bile. Basak burcu erkegiyle evli ya da sevgili olanlari en iyi ben anlarim Allah sabir versin yapcak bisey yok seven katlaniyor

Back
X