Basak burcu sevgili ve sorunlarimiz

Benim eşim de başak, temiz, tertipli, çalışkan vs... Bir o kadar da yavaş, bilindik, huzur yüklü...

Konu açtımdı geçende buraya, belki biraz bakabilirsiniz. Bizim sorun da onun bana nazaran fazla evli moduna bürünmesi idi. Baya iyi gelişmeler yaşadık, hallettik bu (benim için önemli) uyumsuzluğu.

Sizin başak, sizi fazlaca ele almış gibi geldi bana, hani burçlarla da ne derece alakalı bir durumdur bilemeyeceğim ama, giyiminize, hatta ayağınızdaki basit bir sandalete kadar üzerinizde söz sahibi olması, sizin de buna "Beni beğensin istiyorum" düşüncesiyle yatkın davranmanız, ileride sizden dahasını istemesine, sizi tamamen ele alıp şeklen yönetmesi ve dönüştürmesine neden olacak sinsi bir başlangıç.

Siz hududunuzu belirleyip, aynı eleştirileri ona doğru çevirecek, odak noktasını kendisi haline getireceksiniz ki önce kendine bakacak, kendiyle uğraşırken sizi yontmaya fırsatı olmayacak. (Burçsal bir yorumla toparlayayım) Yay ne derece başarılı olur başak karşısında bilmiyorum ama ben de bir kova olarak özgürlüğümü başağın kafasına balyoz gibi indiren indire elime aldım. Bundan anlıyorlar :)

belki de o da sana yakıştırdığı için kimse bakmasın beğenmesin diye güzel olmamış diye ayak yapıyordur?

"sevdigim insan beni begensin istiyorum sevgilim oldufunu bile bile siniftan bi cocugun yanima gelip hic samimiyet yokken bugun cok guzel olmusun demesini bilirim ben"

Burda anlatılmak istenen ne,sevgilim beğenmiyo ama başkası beğeniyo mu demek istedin

Ben de başağım bu arada, söylememe gerek var mı hemen eleştirdim bak
Yükselenim de koç üstelik
Hayir o degil. Sadece kotu giyinen bakimsiz olan elestirilecek kadar kotu giyinen biri degilim ama yinede elestriyor

Benim eşim de başak, temiz, tertipli, çalışkan vs... Bir o kadar da yavaş, bilindik, huzur yüklü...

Konu açtımdı geçende buraya, belki biraz bakabilirsiniz. Bizim sorun da onun bana nazaran fazla evli moduna bürünmesi idi. Baya iyi gelişmeler yaşadık, hallettik bu (benim için önemli) uyumsuzluğu.

Sizin başak, sizi fazlaca ele almış gibi geldi bana, hani burçlarla da ne derece alakalı bir durumdur bilemeyeceğim ama, giyiminize, hatta ayağınızdaki basit bir sandalete kadar üzerinizde söz sahibi olması, sizin de buna "Beni beğensin istiyorum" düşüncesiyle yatkın davranmanız, ileride sizden dahasını istemesine, sizi tamamen ele alıp şeklen yönetmesi ve dönüştürmesine neden olacak sinsi bir başlangıç.

Siz hududunuzu belirleyip, aynı eleştirileri ona doğru çevirecek, odak noktasını kendisi haline getireceksiniz ki önce kendine bakacak, kendiyle uğraşırken sizi yontmaya fırsatı olmayacak. (Burçsal bir yorumla toparlayayım) Yay ne derece başarılı olur başak karşısında bilmiyorum ama ben de bir kova olarak özgürlüğümü başağın kafasına balyoz gibi indiren indire elime aldım. Bundan anlıyorlar :)
Ayni seyleri yaptim ona denedim mesela o bana kilo al der ben ona sende kilo ver dedim saka yaparak veya saciyla alakali soyledim sonra basladi sen beni sevmiyorsun ben sana yetemiyorum demeye 6 7 gun soylendi zor ikna ettim sevdigime

Ben balik burcuyum 7 yildir beraber olduğum sevdicegim başak burcu biz çok iyi anlasiyoruz. Ben bunun burcla ilgili olduğunu sanmıyorum. Herşey burç değil kişilik bence

:sinirli: bence kisiliklerinizdeki farklililar ile burclari karistirmayin

Canim senin ki basak burcundan degil kiskançligindan.
Not:esimde bende basak burcuyuz❤

Yine ben ve yine sevgilim. Sevgilim kirpi ben tavsan misali birbirimizi deliler gibi seviyoruz ama onun bana surekli dikenleri batiyor yani onun sevgisi bana zarar veriyor ve gelicek endiselerim var

Ben tam bi yay kadiniyim sosyalim surekli yeni heyecanlar pesindeyim ve maymun istahliyim sevgilimde basak burcu herseyimi elestirir mesela buluaucaz 2 saat hazirlanirim sevgilim yataktan kalkar ustune birsey giyer beni almaya gelir sonra bide derki olmamis ustendiki yok makyajsiz daha guzelsin makyaj yapma kizlar ben gercekten kotu giyinen biri degilim tam tersi herkes bayilir kiyafetlerime hep imrenilen o kiz olmusumdur

Bana yazin sandalet giydirmez neymis acik ayakkabi kotuymus simdi diceksiniz ki ona ne ama oyle olmuyor sevdigim insan beni begensin istiyorum sevgilim oldufunu bile bile siniftan bi cocugun yanima gelip hic samimiyet yokken bugun cok guzel olmusun demesini bilirim ben

Nasil birsey bilmiyorum ama cok sevmeme ragmen yaninda bazen mutlu olamiyorum o da farkinda bunun sen bana eskisi gibi degilsin diyor suan bi sekilde idare ediyorum ama ilerde ne yapicam ben 2 bucuk yil oldu o yuzdenmi siradanlasti acaba bazi seyler bide derlerki en cok evde kalan burc basak diye cidden dogrudur inanirim
Ben başak burcuyum eşimde başak yükselenim yengeç eşiminde yengeç o evliliği siz düşünün :))))

Back
X