Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül basak erkegini evlilige ikna nasil ederim

schmetterling89

Kelebek
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
847
12
118
daha dogrusu 3 yil sonra diye planliyor
ama bana 3 yil cok geliyor acaba ne yapabilirim sürenin kisalmasi icin ?

lütfen yardim kizlar

vallaha bende öyle düsünüyorum ama bi ihtimal olsa :)

cok zor bir insan illa planli programli

herseyin mükemmel olmasini istiyor en ince detayina kadar oysa ben fazla birsey de istemiyorum ici rahat etmesi gerek sanirim

bende bi başak burcuyum çok aşıkta olsam sevgilim bana deseki hadi hemen evlenelim die ben korkarım yani kendini hazır hissetmiodur onun varya şimdi kafası acaip kalabalıktır çok düşünceler geçiodur daha şimdiden mükemmeliyetçidir herşeyin sorunsuz dakik düzenli olmasını ister bence bekle inan beklediğine değecek şeyler yapacak buna emin olabilirsin başak burcu biraz garanticidir herşeyi garantiye almak ister sorun çıkmasından hiiç mi hiç haz etmez uzun lafın kısası sen onu rahatlatmaya bak çokta üstüne varma tartışabilirsiniz sabret bak gör buna değicek bi başak burcu olarak bunu bilir bunu söylerim cnm :) hakkında herşey hayırlı olsun :)) inşallah

Ben de tam tersi oldu bir başak erkeği beni evliliğe ikna etti.
Evlilik teklifini 6. ayımızda yaptı.
8. Ayda nişanlandık önümüzdeki yaz da evlenicez kısmetse.
Ama dedikleri gibi başak erkeği bir karar vermişse karşı taraf onu değiştiremiyor.
Çünkü başak erkeği kolay karar vermez enine boyuna düşünür ve kararını öyle verir.
Hakkında hayırlısı canım.

benim sevgilimde başak erkeği:) detaycıdır o planı programı detayıyla yapmıştır zaten siz hiç yorulmayın zamana bırakın belki planı bozadabilir veya onunla inat gitmiyecek şekilde güzel bi ses tonuyla konuşursanız ama kesinlik üzerine gidilmeden ters teper yoksa :) ozaman anlyada bilir

Başak erkekleri çok ilginç gerçekten. Onlara bir şeyi rızası yoksa yaptıramazsın imkansız.
Benimkisi mesela kendi kafasında falan planladı evliliği, evleneceğimiz yılı vs. Hatta çocuk yapacağız yıla kadar düşün. :9::9:
Tabi daha bunlara çok var ama işte şimdilik öyle hayal kuruyoruz beraber.

Son düzenleme:

lütfen yardim kizlar

çok ufak detaylar olacak ama aklıma gelenleri sayıyorum..
öncelikle bol bol kitap oku, başak erkeği her konuda ağzı laf yapabilen ve donanımlı olan kızlardan ciddi anlamda etkilenir ve asla bırakamaz.
kesinlikle yalan konuşma, inanılmaz bi hafızaları var ve bir duyduklarını asla unutmuyorlar..
giyimine çok önem göster.. uyumlu giyin, güzel giyin.. ne kapalı giyin ne açık.. gözüne hitap et :)
dil bilgisi kurallarına uygun mesaj/mail yaz :) inanılmaz ama tanıdığım bütün başak burcu erkekleri buna gereğinden fazla önem gösteriyor..
biraz entelektüel bir görüntü sergilediğin anda zaten senden asla vazgeçemez ve elinden kaçmaman için süreyi öne çeker :)
kısacası hem güzel hem akıllı/zeki olman lazım :)

bence budur..

lütfen yardim kizlar

sana %100 çalışan bi yöntem söyleyeyim:)
ayrıl ve o arayana kadar sakın arama 2 tane başak sevgilim oldu, ne zaman ayrıldık ve sallamadım ikisi de direkt evlenelim moduna girdiler
daha başakla ilgili merak ettiğin varsa sorabilirsin başak kankalarım da oldu ciğerlerini bilirim:)

Son düzenleyen: Moderatör:
sana %100 çalışan bi yöntem söyleyeyim:)
ayrıl ve o arayana kadar sakın arama 2 tane başak sevgilim oldu, ne zaman ayrıldık ve sallamadım ikisi de direkt evlenelim moduna girdiler
daha başakla ilgili merak ettiğin varsa sorabilirsin başak kankalarım da oldu ciğerlerini bilirim:)

sen bu konuda cıddımısn??valla benım derdımde aynı bızımkıde basaktı ben sureklı baskı yaptım evlenelım dıye kactı gıttı ya nolur bırazcık daha acıklama yaparmsın bıraz umutlanıyım lutfennnnnnnnnnn:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

canımsın vuvuzela özelden mesaj atıcam ama henüz 50 mesaj daha tamamlamam gerekiyomuşş..yarına tamamlamış olurum...ozaman yazarım olur mu:)

vuvuzela burçlarla mı ilgilisin başak erkeğini mi iyi tanıyorsun ona göre bende erkek arkadaşımın burcunu söyleyim :26:

astrolojiyle ilgili bilgim iyidir
onun dışında deneyim ve gözlemlerime dayanarak iyi tanıdıgım huylarını falan artık çok iyi bildigim burclar da var

Son düzenleyen: Moderatör:
sen bu konuda cıddımısn??valla benım derdımde aynı bızımkıde basaktı ben sureklı baskı yaptım evlenelım dıye kactı gıttı ya nolur bırazcık daha acıklama yaparmsın bıraz umutlanıyım lutfennnnnnnnnnn:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

baskı yapmakk en büyük hatalardan biridir misal.. ama kaybetmiş sayılmazsın. gittiyse umursamaz ol başak kadar dönüp dolaşıp geri gelmeye meyilli bi burç daha yok:)
gelirse de baskı değil de evli olmanızın onun için daha ideal bi durum olacağı fikrini çaktırmadan onun bilinçaltına yerleştirmelisin:)

astrolojiyle ilgili bilgim iyidir
onun dışında deneyim ve gözlemlerime dayanarak iyi tanıdıgım huylarını falan artık çok iyi bildigim burclar da var

canım o zaman bana terazi erkeği hakkında bilgi verebilir misin?
3 yıldır beraberiz bi ara nişana kalkıştık sonra vazgeçtik bende evliliğe ikna etmek istiyorum ama bu konudan bunaldı artık. oysaki önceden nişan fikrini kendi ortaya atmıştı beni heveslendirdi sonra ortak bi kararla ertelemeye karar verdik...

Back
X