Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana bagırdı amaBaşaklar sinirli değildir aksine çok yumuşak efendi ve naiftir
Vay terbiyesiz. Size bağıran birini yanınızda tutmayın.Bana bagırdı ama
Telefon da bagırdı yaVay terbiyesiz. Size bağıran birini yanınızda tutmayın.
Nerde bağırdığının bir önemi yokTelefon da bagırdı ya
Sen nesin burç olarakOlmaz başak seviyorda seviyordur sevmiyorsa sevmiyor20 yıldır kendisiyle birlikteyim ve çrvremde kadın erkek çok var biraz zorlar ama gayet anlaşılabilir insanlar seni sevmiyor bence
Yoldayım arabavsürüyomm dediNerde bağırdığının bir önemi yok
Evet gerçekten sevmediklerine acımasızlar. Ben de 1 buçuk senede bunu gördümOlmaz başak seviyorda seviyordur sevmiyorsa sevmiyor20 yıldır kendisiyle birlikteyim ve çrvremde kadın erkek çok var biraz zorlar ama gayet anlaşılabilir insanlar seni sevmiyor bence
Beni sevmiyormuEvet gerçekten sevmediklerine acımasızlar. Ben de 1 buçuk senede bunu gördüm![]()
Ben de sürüyorum sürerken kimseye bağırmışlığım yokYoldayım arabavsürüyomm dedi
Yüzde 99Beni sevmiyormu
O bagırdı sesli konuşsana diyeBen de sürüyorum sürerken kimseye bağırmışlığım yok
OlabilirYüzde 99
Koç çok uyumsuzuz aslında ama benim gibi net insanlar o yüzden anlasabiliyorum yaylarla sanmam olmaz :)Sen nesin burç olarak
Ben net değilmiyim kiiKoç çok uyumsuzuz aslında ama benim gibi net insanlar o yüzden anlasabiliyorum yaylarla sanmam olmaz :)
sana bağıran adamla ne iliskisi istiyorsun anlamiyorumBana bagırdı ama
Bide yanlışlıkls aramıştım açtı daha da yazmam zaten aramam dasana bağıran adamla ne iliskisi istiyorsun anlamiyorum
en allah belasini versin cehennemlere odun olsun dualarimda olan deccal exim bile bagirmamisti bana.
kim kime bagirir hayvan gibi? neden buna izin veriyorsunuz?
Ne güzelBen de sürüyorum sürerken kimseye bağırmışlığım yok