- 4 Kasım 2014
- 396
- 138
- 123
- Konu Sahibi esmergirl356
konuyu hortlatacağım ama ☺ başak erkeğinin ilgilendiğini nasıl anlarız :) . İlgilenmiyormuş gibi söylüyor direk konusu geçnce ama sürekli mesaj atıyor görüşmek istiyor ilgili davranıyor. Anlamadım ben bu adamı :)

. Kendisinin, ailesinin ve sevdiklerinin sağlığına önem verirler (bi yerin mi ağrıyor, hadi hadi durma doğru doktora! Gidene kadar da başının etini yerler. Hastayım demeye korkarsın). Ailesine düşkün olurlar, bu bakımdan iyi bir eş ve baba olurlar diye düşünüyorum. Ancaaaakkk, kendilerini beğenmiş olup egoları tavandır!. Hiçbir zaman hatalarını kabul etmezler. Herseyi bilirler(!), herseyin en iyisi kendisindedir. Ve sahip olduğu herşeyle (telefon, araba vs) da övünmeyi, böbürlenmeyi (maalesef) çok severler. Verilen işi ve görevi ciddi bir titizlikle ve disiplin anlayışı ile yaparlar, hakkını verirler, ancak yapmak istemediği bir şeyi mümkün değil yaptıramazsınız. Bunların bir comfort zone'u var, onun dışına çıkarmaya çalışırsanız, bu kibar, sevecen ve düşünceli beyfendi kalbinizi orta yerinde çatt diye kırar. Sonra özür diler ama nafile! O yine bildiğini okur. Bu konuda gizli bir bencildir! Sizi önemsiyormuş gibi durur ama kendi isteklerinden ve düşüncelerinden kolay kolay taviz vermez. Bir de bilmiyorum tüm başak erkekleri mi böyle ama tanıdıklarıma baktığımda, gerçekten sevdiklerinde o kişiden vazgeçmeleri çok zor oluyor, yani ciddi seyreden bir ilişkide ayrılmak isteyen taraf başak erkeği olmuyor.