• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Başak Sevgilisi Olanlar

Kızlar yazdıklarınızın neredeyse hepsine katılıyorum.kesinlikle romantizmden anlamadıkları bi gerçek 16 mayıs doğum günüm dün gelmiş yanıma doğum gününde ne alayim sana diyo neye ihtiyacın varsa onu alayim diyo ayyy sinirden kayıcaktım yaaa:D çok sabit fikirliler,çok titizler,hep kendi istediklerinin olmasını istiyorlar,hayal kurmayı,gelecekle ilgili plan yapmayı fazla sevmiyorlar,adrenalinden heyecandan uzak durağan bi yaşam tarzları var,hatalarını kabul etmekten ve özür dilemekten hiç hoşlanmıyorlar,çok çabuk sinirleniyor,bi kadının gönlü nasıl hoşnut edilir pek bilmiyorlar ve karşılarındaki kadını şımartacak,kadın olduğunu hissettirecek davranışlar sergilemiyorlar .çok mükemmeliyetçiler baştan savma işi hiç sevmiyorlar onlara göre birşey yaa tam olacak ya da hiç olmayacak ve son olarak ince düşünceli değiller yani nası örnek vereyim mesela uğraştınız güzel bi yemek yaptınız ona ellerine sağlık aşkım ne kadar lezzetliydi ahh ne çok uğraşmışsın benim için falan demesini beklemeyin yanii (desede dilinin ucuyla söyler) yemeğini yer köşesine çekilir:D çok genel konuştum kızlar tabiki istisnalar vardır ama benim gözlemlediklerim bunlarr.

sevgilim başak.. herşeyi ben bilirim havası,sabit fikri ve aşırı derecede kıskanclıkkkk huyları hariç herşeyinii seviyorumm :):)

adam herkese yanıt veriyor.Benle konuşmuyor.Ki tanışma evresindeyiz.Benle alakalı hiçbir kötü olayı yoktu.....Onuru kırılıyor insanın,yokmuş gibi davranılmak:5:

yengeç burcu biriyle olmayı çok isterdim aslında ama :D aşk işte ikimizde çok seviyoruz birbirimizi hatta fazla çok ama anlasamıyoruz <3
tecrübesi olan varmı önerisi olan teşekkürler

Kızlar yazdıklarınızın neredeyse hepsine katılıyorum.kesinlikle romantizmden anlamadıkları bi gerçek 16 mayıs doğum günüm dün gelmiş yanıma doğum gününde ne alayim sana diyo neye ihtiyacın varsa onu alayim diyo ayyy sinirden kayıcaktım yaaa:D çok sabit fikirliler,çok titizler,hep kendi istediklerinin olmasını istiyorlar,hayal kurmayı,gelecekle ilgili plan yapmayı fazla sevmiyorlar,adrenalinden heyecandan uzak durağan bi yaşam tarzları var,hatalarını kabul etmekten ve özür dilemekten hiç hoşlanmıyorlar,çok çabuk sinirleniyor,bi kadının gönlü nasıl hoşnut edilir pek bilmiyorlar ve karşılarındaki kadını şımartacak,kadın olduğunu hissettirecek davranışlar sergilemiyorlar .çok mükemmeliyetçiler baştan savma işi hiç sevmiyorlar onlara göre birşey yaa tam olacak ya da hiç olmayacak ve son olarak ince düşünceli değiller yani nası örnek vereyim mesela uğraştınız güzel bi yemek yaptınız ona ellerine sağlık aşkım ne kadar lezzetliydi ahh ne çok uğraşmışsın benim için falan demesini beklemeyin yanii (desede dilinin ucuyla söyler) yemeğini yer köşesine çekilir:D çok genel konuştum kızlar tabiki istisnalar vardır ama benim gözlemlediklerim bunlarr.

nasıl bir özetleme bu :)) kesinlikle katılıyorum. ben koç burcuyum, tam tersiyim, ama yükselenim yengeç, ordan anlaşıyoruz sanırım. seviyorum ya, burç murç dinlemiyor işte :16:

Teraziyim, sevgilim basak. benim uyusuk sevdicegim. Ben cok daha hareketli ve gezip tozmayi seven biriyim onunla kiyaslayinca. O yavrucakta bana uyum saglamaya calisiyor ama ona kalsa hicc evden disari cikmayacak. bu biraz beni rahatsiz ediyor. ama onun disinda iki senedir arkadasiz, guvenirim, kafadengi bulurum, her konuyu rahatlikla benimle tartisir, yargilamaz, kararlari secimleri genelde bana birakir, yalniz alisveristen nefret eder, arkadaslarina cok duskundur, agir basli, biraz da soguktur.

başak burcu erkeği..!!! bende bir başak erkeği ile tanışmıştım... bazen burçlar az da olsa fikir veriyormuş meğer.. önce başakla ilgili yazılanlara inanmak istemedim ama ... neyse...... haftada bir mesaj atardı.. ilk mesajı da ben atardım... doğru düzgün aramazdı.. fazla ilgi ve duygusallığı yok.. mutfak olayını pek sevmezler... kısaca yaptığınız fedakarlığın pek farkında olmayabiliyorlar.... aman başak erkeğine aşıksanız ilgi romantizm beklemeyin... çok iç dünyada yaşarlar karşıdan beklerler adımı.... inşallah ALLAH karşıma romantizmi ve kadına nezaketi bilen hayırlı bir insan çıkarır.... ... ALLAH kimseye fiyasko yaşatmasın bu konularda.. bu başak erkeği bitti benim için:( yaptığım fedakarlığa üzülüyorum ya neyse herşeyde bir hayır vardır....

sewglim başak burcu titiz biri değil herşeyd tam olarak mantık arar yükselen burcuyla alakalı ama onu öle kabul ederm çok aşığım

Hemen anlatıyorum.. :9:
1.Aşırı kıskanç
2.Romantik fakat aşırı diyemiceğim kadar az..Tam bana göre ideal aşırı romantikliği sevmem tatlı sert yani :16:
3.Fazla mantıklı
4.Genel olarak çoook titiz :21:
5.Beraberken ve sakin ortamlarda çocuklaşmaya bayılırrrrrrr
vs vs vs.. aklıma gelenler bunlar arkadslar . Benim askım burcunun özelliklerini pek yansıtmıyomu ne:27:

Sevgilim başak burcu ve burdaki çoğu kişinin yazdığı gibi inatçının teki kendisi. :9: Bir şeye inat ederse vay halimize yani..
Ara sıra romantik oluyor aşkım şimdi hakkını yemeyim.
Aşırı derece kıskanç. Bazen sebepsiz kıskançlıklar yaptığı bile oluyor yani o derece.
Ama olsun ben onu böyle seviyorumm.

Son düzenleme:
Benim de 2 aydır konuştuğum biri var. O da başak burcu. Birbirimizden hoşlanmaya başladık bu süre içinde. Belli etti hep benden hoşlandığını ama söyleyemedi. En sonunda geçen hafta itiraf etti. Ben de itiraf ettim sonra ondan hoşlandığımı. :) İtiraf ettikten sonra soğudu gibi geliyor bana. :( O tatlı sözlere ara verdi sanki. Acaba ders çalıştığı için falan mı pek ilgilenmiyor. Son sınıf çünkü halletmesi gereken çok şey varmış saydı da saydı bi ara. Okulu da başladı. Ve burada yazılanların çoğu gibi pek romantik değil :27::27:
Yalnız şu susma huyuna sinir oluyorum. Fırçayı yiyince konuşmuyor hiç mesaj atmıyor. :47::47:
Veee bazen çok ilgi gösterse de çoğu zaman tam odun. Beni hiç takmıyormuş gibi geliyor. Yanlış mı düşünüyorum acaba? :)

Son düzenleme:
bende tanıdığım 2 başak erkeğine dayanarak şunu söyleyebilirim ki
dengesizler
asla romantik değiller
fazla tutumlular
eleştirmeyi çok severler
ne düşündüklerini asla anlayamazsınız,ketumdurlar
ha bide aşırı bakımlı kadın seviyolar,makyajlı olacak muhakkak,kıyafetleri kaliteli uyumlu olacak..
kendileride öyleler hoş..
umarım bıdaha bir başak erkeğine denk gelmem:)

Son düzenleme:
ilk başta idare etmesi geçinilmesi kolay gözüken ama sonra öyle olmadığı anlaşılan erkekler oluyorlar bence. başakları severim, birçok yakın arkadaşım başaktır ama ne hikmetse eski sevgilim bir başaktı ve hayatımda tanıdığım en karaktersiz insandı.

Evet aynen öyle ben yazmasam yazmıyor aramasam aramıyor ,ama bir arada iken daha içten daha samimi :)

ilk adımı siz atarsanız inanın herşeyi sizden bekleyecek. siz yazmadan yazmaycak msn,msj yada telefon bile açmaycak. bu kadar zor bir inanla uğraşmak isterseniz buyrun. :D
tamamen bir kız nazı çekebilecekmisiniz?
ben artık kendimi erkek gibi hissetmeye başlamıştım :D.

Eşi veya sevgilisi başak olan arkadaşlar, size hoşlandığını nasıl belli etti? Başaklar hoşlandığı kıza hislerini belli etmezler, kaçarlar vs diyorlar, doğru mu?Siz mi ona hislerini ilk belli eden taraf oldunuz?İlişkiniz başlamadan başkalarının yanında size tavırları nasıldı,siz konuşmak isteseniz de sizden kaçtığı, uzak davrandığı oluyor muydu?

Benim eşimde başak ben balık burcuyum iyi anlaşıyoruz.Benim eşim aşırı doğrucu ve dürüst herşey onun için net olacak pek romantik değil olmak istesede beceremiyor :52: ama ben onu her haliyle seviyorum.Birde aşırı titiz ve yemek yemeği çook seviyor.

başak balığı gorunce yorum yazmadan edemedım benım nısanlım başak ben balık bazen dıyorum bız nasıl anlaşıyoruz bız balıklar hassas mantıkla ısı olmayan herşeye duygusal yaklaşan başak ise herşey mantık dogrucu davut ben hıc bıseyı ınce dusunmem o ise herseyı en ınce ayrıtısına kadar sorgular ama bunun yanında cok sadık dusuncelı guvenılır sıcak uysal guler yuzlu (istedıgı olmayınca o guleryuz ole bır asılıyorkı ben bıle tanıyamıyorum:)ve sanırım cok ıı bır baba:)

Back
X