- Konu Sahibi esmergirl356
Kızlar yazdıklarınızın neredeyse hepsine katılıyorum.kesinlikle romantizmden anlamadıkları bi gerçek 16 mayıs doğum günüm dün gelmiş yanıma doğum gününde ne alayim sana diyo neye ihtiyacın varsa onu alayim diyo ayyy sinirden kayıcaktım yaaa
çok sabit fikirliler,çok titizler,hep kendi istediklerinin olmasını istiyorlar,hayal kurmayı,gelecekle ilgili plan yapmayı fazla sevmiyorlar,adrenalinden heyecandan uzak durağan bi yaşam tarzları var,hatalarını kabul etmekten ve özür dilemekten hiç hoşlanmıyorlar,çok çabuk sinirleniyor,bi kadının gönlü nasıl hoşnut edilir pek bilmiyorlar ve karşılarındaki kadını şımartacak,kadın olduğunu hissettirecek davranışlar sergilemiyorlar .çok mükemmeliyetçiler baştan savma işi hiç sevmiyorlar onlara göre birşey yaa tam olacak ya da hiç olmayacak ve son olarak ince düşünceli değiller yani nası örnek vereyim mesela uğraştınız güzel bi yemek yaptınız ona ellerine sağlık aşkım ne kadar lezzetliydi ahh ne çok uğraşmışsın benim için falan demesini beklemeyin yanii (desede dilinin ucuyla söyler) yemeğini yer köşesine çekilir
çok genel konuştum kızlar tabiki istisnalar vardır ama benim gözlemlediklerim bunlarr.