Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Başak Sevgilisi Olanlar

Bneim eşim başak ben ikizlerim

yaaa ne biliyim dışardan bakan biri olarak iyi yönleri çoktur, genelde tercih edilip,evlenilebilcek erkekler arasındadır ama ilk zamanlar geçtikten sonra çok batmaya başlayabilir :)))

özellikle ve özellikle sabit fikirli oluşları,kendilerini değiştirmeyişleri,yeniliklere kapalı oluşları,basma kalıp yaşamaları (yaşaması diyim) beni fıtık etmektedir,ya ben evde tek başıma banyo yapamıyorum ayağım kayar düşer kafamı vururumda evde başka biri olmadığı için hemen müdahale etmez ölür,komaya girerim falan diye :D bu derecedir yani :D

herşeyin fazlası zarar bu burçta fazla takıntılı,pimpirikli arkadaş yaa :D

ha bide,yaz tatillerinde 60 yaş ve üzeri kamp düzeni şeklinde tatil yapıp,normal hayatta ise sabah 9,akşam 11 memur mantığı ile yaşamını sürdürür ve sürdürttürür :D

banyo faslına çok güldüm allah yardım etsın ama olumlu yönünden düşünün size ne kadar cok deger verıyor

benim kocam başak anlaşamıyoruz cok detaycı olmaları beni sıkıyo .... hiç de sabırlı değil zamanında öok sabretti şimdi acısını çıkarıyor gibi geliyor .:D

inatcilardir hle karsidaki insanda inat ederse vay onun haline
dedigim dediktir asla dediginden vazgecmez
herseyi en iyi bilen o dur birseyi yanlis bilse bile ama onun düsüngüdü dogrudur
pimpiriklidir yanlislikla burnuna biyerine elinizle hafifce vursaniz burnum kirildi ölüyorum galiba der yarim saat boyunca sayiklar
cabuk sinirlenir cabuk sesini yükseltir
soguk davrandiginizda o size buz gibi davranir
haysuzdur

ama kalbi cok temizdir
asla kötülük düsünmez insanlar ona nasil davraniyorsa ayni sekilde o insanlara davranir
sevdigini bazen yerden yere vurur misal elestirileriyle ama elinden geldigince el üstünde tutar sevdigini
sabirlidir
elinden her is gelir
cocuksudur gülmeyi sever
kararinda asla vazgecmez
insana huzur verir güvende hissettirir
cok ilgi bekler cok ilgilenir
özel günleri asla unutmaz
süslüdür süslü kadinlari sever
cömerttir
cocuklari sever cocuklarla cocuk olmayida sever
sevgilisinden esinden cocuk gibi ilgi bekler
ve sevdigimi cok sever kopamaz
benim de ondan kopamadigim gibi :16:

ben boga burcuyum sevgilimde basak.3 yıldır birliktryiz.sabit fikirli sevecen, romantik ama cok fazla degil. romantiklik istediginizi söylerseniz romantik olur bikac gün zoraki romantik yani:) kolay kolay sevmez sevdimi tam sever.sadıktır içten pazarlık yapmaz net düsünür net cevap verir.karsısındakinin düsüncelerine önem verir.simdilik aklıma gelenler bunlar.iyikide vaaarrr cok seviyorum onu....unutmustum bide sekse cok düskündür:))::)

Benim de sevgilim başak bense boğa burcuyum. ne zor zamanlar geçirdik anlatamam.iliğimi kemiğimi sömürdü 1 yılda. kesinlikle çok inatçılar başaklar katılıyorum.alttan almayı sevmeyen ben bile alttan almak zorunda kalıyorum çoğu zmn. ve evet bebek gibiler. sürekli pohpohlanmak hep sevilmek istiyorlar ama bi gün canın sıkkın olsun ilgi bekle sanki halin sana yetmiyormuş gbi tam bi buz dolabına dönüşebiliyor. yinede onu çok seviyorum çok sıcak aslında.kendi içinde romantik,düşünceli ve sevgi dolu ama galiba biraz da zayıf görünmemek için bu özelliklerini öteliyor.ya da mantığına ters düştüğü için :D ve katılıyorum sekse gerçekten düşkünler.benimki sevişmeden bağlanamadı.Allahtan içinde art niyet beslemiyorda idare ediyoruz. çok zor biri bekli ama başak erkeği gerçek aşk ya kim ne derse desin (:

Benim de sevgilim başak bense boğa burcuyum. ne zor zamanlar geçirdik anlatamam.iliğimi kemiğimi sömürdü 1 yılda. kesinlikle çok inatçılar başaklar katılıyorum.alttan almayı sevmeyen ben bile alttan almak zorunda kalıyorum çoğu zmn. ve evet bebek gibiler. sürekli pohpohlanmak hep sevilmek istiyorlar ama bi gün canın sıkkın olsun ilgi bekle sanki halin sana yetmiyormuş gbi tam bi buz dolabına dönüşebiliyor. yinede onu çok seviyorum çok sıcak aslında.kendi içinde romantik,düşünceli ve sevgi dolu ama galiba biraz da zayıf görünmemek için bu özelliklerini öteliyor.ya da mantığına ters düştüğü için :D ve katılıyorum sekse gerçekten düşkünler.benimki sevişmeden bağlanamadı.Allahtan içinde art niyet beslemiyorda idare ediyoruz. çok zor biri bekli ama başak erkeği gerçek aşk ya kim ne derse desin (:

adam seni kullanıyor sen de buna aşk diyorsun :1::1::1::1::1:

tecrübeyle sabit eşim başak ve çok zor.sinirlidir sinirlenince cinnet geçirir gibi olur.ama siniri çok sürmez.anlayışlı ve sosyaldir.sana öle çok karışmaz rahat bırakır seni ailesi konusunda çizgileri vardır.tertipi düzeni temizliği sever.ve titizdir.zeki insanları severler.
hakikaten zor bi burç iyi yönleride var tabi biz çok şükür iyi anlaşırız.birbirimizin uçlarınızı biliriz o damara basmayız :27:
zoru seven kadınlar için başak tavsiye edilir
nazlı alıngan ve sinirliyseniz ben görmezden duymazdan gelemem derseniz başağa yaklaşmayın
ama benim gibi çok kafaya takmassanız.pozitif olursanız başak idealdır yine dünyaya gelsem yne eşimle evlenirdim heralde:17:

Ya peki dış görünüş konusunda ne kadar duyarlıdırlar? Güzel giyinmeyi kastetmiyorum, güzel giyinen kadın severler biliyorum. Ama vücut kusurları konusunda düşünceleri nasıldır?

Tam bir takıntı abidesidir kendileri. İnatlarına zaten diyecek yok! Kolay kolay biriyi hayatına almaz, bir insana kıl kaptı mı acayip belli eder, adeta gözüne sokar. Aşırı kıskanç bu bazen boğucu olabiliyor. Ataerkil yapısı yüzünden kır dizini otur modunda dolanır ama bu benim için sıkıntı değil ben uysal birisi olduğum için hoşuma da gidiyor azıcık birazcık. Bence erkek baskınlığını korumalı :16:

Ya peki dış görünüş konusunda ne kadar duyarlıdırlar? Güzel giyinmeyi kastetmiyorum, güzel giyinen kadın severler biliyorum. Ama vücut kusurları konusunda düşünceleri nasıldır?

Bunu bende merak ediyorum. Başakla evli bayanlar yorumunuz ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya bu başaklarla nasıl anlaşıyorsunuz? Kayınpederim başak ve kayınvalidem tansiyon hastası oldu onun yüzünden.. Bizim eve geldi mi hepimiz kaçacak delik arıyoruz. Kaşla göz arasında buzdolabını karıştırır. Şu bozulcak şu atılcak niye yemiyorsunuz israf yapıyorsunuz zaten hep böylesiniz vır vır vır zır zır zır..Yok yerde toz varmış yok çocuk oyuncakları kırmış hiç mi bakmıyormuşuz bu çocuğa sorumsuzmuşuz hiçbirşeyin kıymetini bilmiyormuşuz. Eşim diyor senin kayınvalideliği babam yapıyor diye. Hakikaten doğru.. Arkadaşımda başak burcu erkeğiyle sevgili oldu illallah dedi kız.. Benden uzak Allah a yakın olsun diyor başka şey demiyor.

Benim de eşim başak burcu... Romantizmden pek anlamazlar :) çok sevselerde romantık olamazlar pek fazla... eşim ile severek aşk evliliği yaptık ama bana evlilik teklifi etmedi.. nikahımızdan 1 gün önceye kadar evlilik teklifi yapmasını bekledim beklediğimi bildiği için çok uğraştı ama beceremedi :) biraz beceriksiz oluyorlar böyle konularda sanırım :) yalan söylemeyi de beceremiyorlar ayrıca... dürüst güvenilir oluyorlar... Ayrıca başak burcları çok titiz burç olarak anılırlar ama benim eşim başakların bu özelliğinden sanırım nasibini alamamış :) biraz dağınık kendisi :) ama ne hikmetse dağınıklığı da hiç sevmiyor :)

sevgilim başak burcuydu. burda yazılanların hepsi onda mevcut. hatta aşkı mantıkla yaşar demişler aynen öyle.. işi dolayısıyla yurtdışına gitti geldi vs anlaşmazlık oldu ayrıldık. tekrar başlamak için konuştum ağzı hayır diyor ama kalbi ve tavırları farklı. ve mantığına yerleştiremiyormuş.kararı ve fikri netmiş. ama duygularınıda inkar etmiyor.kısacası inat ediyor. bu başakların inadı nasıl kırılır ki ??

Kizlar anlatin bakalim kocaniz veya sevgiliniz Basak burcuysa.. karakteri nasil ..

anlasabiliyormusunuz ? boshayallersmile*

:teytey:
Sevgilim Başak burcu. Sevgili oldukça ince detaylı düşünür.Benim göremediğim en ufak şeyleri farkedip bunu dile getirir.Yalandan hiç hoşlanmaz.Aileye önem verir.Yemek konusunda da oldukça seçici davranıyor. Söyleyeceklerim bu kadar :)

ayrıntılara dikkat ederler ama romanntik değillerdir. hiç bişeyi unutmazlar titiz ve evcimendirler iyi bi baba olurlar ama romantik bi sevgili olamazlar. ailelerine bağlyı oluyorlar bide hiç bişeyi kolay kolay beğenmezler

Benim eski sevgilime başaktı. Bende basak burcuyum ilk adımı ben atmistim arkadaşların gazına geldim telefon numarasını buldum. İlk mesajı ben attım. Sonra buluştuk ikimizde öğrenci olduğumuzdan ayda bir gorusebiliyorduk ama yan yana olunca cok tatli cocuk gibi oluyordu :) zaten çok kapalı kutu gibiler ama içinden ne gelirse onu söylerler yalan söylemeyi sevmiyorlar gerçekten romantik olmayı beceremiyorlar ayrıca öpmeden sarılmadan da yerinde duramıyorlar o kadar aşırı titiz değildi benimki olmasi gerektiği kadardı yani. Eğer basak burcu erkegini istiyorsanız saf ve dürüst olacaksınız. Saf dediğim hani kimseye kötülük düşünemeyen tipler olur ya dizilerde görürüz onlardan değil iyiyi de kötüyü de görüp bilerek iyiyi seçen tiplerden bahsediyorum. Biraz zekanizi ortaya çıkarın temiz olun yeri geldiğinde postayı da koyun varsın konuşmasın birkaç gün sonra tıpış tıpış kendileri geri dönecek zaten.

Kızlar yazdıklarınızın neredeyse hepsine katılıyorum.kesinlikle romantizmden anlamadıkları bi gerçek 16 mayıs doğum günüm dün gelmiş yanıma doğum gününde ne alayim sana diyo neye ihtiyacın varsa onu alayim diyo ayyy sinirden kayıcaktım yaaa:KK70: çok sabit fikirliler,çok titizler,hep kendi istediklerinin olmasını istiyorlar,hayal kurmayı,gelecekle ilgili plan yapmayı fazla sevmiyorlar,adrenalinden heyecandan uzak durağan bi yaşam tarzları var,hatalarını kabul etmekten ve özür dilemekten hiç hoşlanmıyorlar,çok çabuk sinirleniyor,bi kadının gönlü nasıl hoşnut edilir pek bilmiyorlar ve karşılarındaki kadını şımartacak,kadın olduğunu hissettirecek davranışlar sergilemiyorlar .çok mükemmeliyetçiler baştan savma işi hiç sevmiyorlar onlara göre birşey yaa tam olacak ya da hiç olmayacak ve son olarak ince düşünceli değiller yani nası örnek vereyim mesela uğraştınız güzel bi yemek yaptınız ona ellerine sağlık aşkım ne kadar lezzetliydi ahh ne çok uğraşmışsın benim için falan demesini beklemeyin yanii (desede dilinin ucuyla söyler) yemeğini yer köşesine çekilir:KK70: çok genel konuştum kızlar tabiki istisnalar vardır ama benim gözlemlediklerim bunlarr.[/QUOTE

tıpki eşimi anlattın ve ben artık katlanamıyorum bu hallere

2017 Şubat Ayı Başak Burcu Yorumu
2017 Şubat Ayı Başak Burcu yorumları Kadınlar Kulübü TV'de! Astrolog Barış Özkıırış Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor. Aşk, iş, sağlık, aile gibi birçok konuda Başak Burcunun Şubat ayı nasıl geçecekmiş birlikte öğrenelim!
Kadınlar Kulübü kadınları olarak sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye desteklerinizi bekliyoruz sevgili üyeler! Haydi bakalım Kadınlar Kulübü TV olarak sitemize ve sosyal mecralarımızı takipte kalın! :)

https://www.facebook.com/kadinlarkulubutv/
https://www.instagram.com/kadinlarkulubutv/
https://www.kadinlarkulubu.tv/

Başak burçları romantiktir sevdin mi kopamayacak dereceye gelirsin iyi babadır biraz titizdir ama:))))

Back
X