Başanicam ama

Ben de bu KK nin herkese boşan demesine bayiliyorum. Yahu hangi evlilik 4 4 lük.

Söyleyeyim sen nankörlük etmiyorsun evlilik böyle bir sey. Çook mutlu huzurlu olmak isteyen insan evlenmeyecek. Yani bu olmaz baska sıkıntı olur. İnsan annesiylr babasiyla evladiyla yüzde yüz anlasamiyor. İki farkli insansiniz yüzde yüz anlasamazsiniz. Asil sorunun kocanin disinda mutlu olmayi bilmemen. Her seyin ona cok bagli halbuki kendi hayatin olsun biraz onun disinda da mutlu olmayo ogren cocuklarinla ilgilen kurslara git böylece ona da bu kadar kafayi takmazsin...

Bende takıntılıyım opsesif lık te var onu çok seviyorum korkuyorum beni bırakır mi dışarıda kimler ne yapıyor diye çok düşünüyorum hastalıklı bi ruha sahip gibiyim

Bende takıntılıyım opsesif lık te var onu çok seviyorum korkuyorum beni bırakır mi dışarıda kimler ne yapıyor diye çok düşünüyorum hastalıklı bi ruha sahip gibiyim

Valla hastalikli misin bilemem ama benim dusuncem senin fazla boş zamanin var bunu doldur. Sirf ev isiyle gun gecmez cocuklarin da büyüyor. Calissan iyi olur ama yok baskasinin agiz kokusunu cekemem diyorsan da dedigim gibi halk egitim merkezlerinin ucretsiz kurslari var onlara git hem arkadas edinir hem kafa dagitirsin. Hem de daha neşeli bir insan olursun. Böylece kocanla evliliginle kafayi da bozmassin bunca yil nasil kabullendiysen devam eder gidersiniz. Allah yardımcin olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…