Basaramiyorum

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba hanımlar...
Ben kilo vermeyi başaramıyorum diyetisyene de gidiyorum ama cok fazla kacamaklarim oluyor..bir türlü uyamiyoum tam listeye beni aç bırakan bi listede değil..ama benim hırsım yok galiba...neler yapmalıyım lutfen yardın edin

Calisiyor musunuz?
Evde oturunca insan surekli sirada ne yesem diye dusunuyor. Evden cikin. Is bulun yok calismicam derseniz de , yuruyus yapin, cikin parkta oturun, vitrin gezmeye gidin ama evde oturmayin. Kafanizi mesgul edemezseniz yemeye yonelirsiniz. Evde oturcaksaniz da hobi edinin, puzzle alin mesela 1000lik 2000lik kafaniz oyalansin.

Diyetisyen bile başaramamışken biz nasıl yardım edelim
Diyetisyen ne dediyse onu deriz başka sanladan ne yapılabilir

evdeyim çalışmıyorum bu önerinizi uygulamaya çalışacağım teşekkür ederim

evdeyim çalışmıyorum bu önerinizi uygulamaya çalışacağım teşekkür ederim

Kitap alin, TV acin, puzzle yapin ama ilginizi ceken bir seyler olsun ki kafanizi oyalasin. Havalar da guzeldi, her gun 2 saat mesela saat 2-4 arasi misal vitrin bakmaya gitseniz ya da kafeye kahve icmeye gitseniz yine kar.

Spor yapın. Sporu bıraktığımda battı balık yan gider mantığıyla bir salıyorum ki, evi damı yiyorum. Bu pis huyumu bildiğim için uzun vadede asla sporu bırakmıyorum. İnsan spor yapınca hem o kadar emek boşa gitmesin, sağlıklı besleneyim moduna giriyor, hem de daha mutlu hissettiği için yeme ihtiyacı azalıyor. Bu boşuna yemelerin çoğu gerçek açlıktan değil, duygusal açlıktan zira.

Bende senin gibiyim, iki aydır eşimle birlikte diyet yapıyoruz, diyetisyen kontrolündeyiz, spora da yazıldık, onun kadar azimli olmasam da en azından iki gün gidiyorum, hava güzel olunca açık havada yürüyoruz. 6 kilo verdim, eşim de 8. Tüm mutfağımı değiştirdim, evde makarna,pilav, börek, çörek pişmiyor artık. Yeme krizlerine karşı sağlıklı atıştırmalıklarımız var. 41 yaşındayım çok ağır gidiyor artık ama sabretmeye çalışıyorum. Aşırı yeme isteklerim geçti şimdilik, dün küçük bir alış veriş yaptım 40 beden keten bir bluzun içine girebildim, epey moral oldu. Biraz sabır arkadaşım, diyetisyeninle irtibatta ol, kaçamakları düzenliyorlar, nerde çok acıktığını, öğünlerinin yetip yetmediğini konuşun, herkesin diyeti aynı değil, doktor açlık krizlerime göre düzenledi benim diyetimi

Zaman zaman irade zayıf olabiliyor. Biz ne kadar anlatsak da insanın kendi beyninde biten bir şey bu. Ben de iki veriyorum bir alıyorum bakalım ne zaman ulaşacağım 58 kiloya pof.

Benimde pişirmemem gerekiyor artık ama çok fazla gelenim gidenim oluyor..yaz yaklaştıkça hem yiyip hem üzülüyorum

Ben hiç konuşmamam gerekiyor bu kilo olaylarında sorulmamış ama büyük ihtimalle benden daha zayıfsın konu sahibi

Ama bir çok diyet deneye deneye bir hal olmuş biri olarak şunu söyleyeyim en başarılı diyetlerde biri Fransız semalarında gelen dukan diyetidir
Ne kadar fazla protein o kadar çabuk zayıflama düşüncesiyle ortaya çıkmış diyetisyenim dediğini uygulamaya çalış eğer olmazsa bu diyet bir çok kişiyi zayıflattı

Bir arkadaşım anlattı bugün. Dünyalar iyisi birisi kendisi ve eşi çocukları için kul köle oldu yıllarca. Eşi başka birini bulmuş. Arkadaşım da neyi eksik ettim ki namuslu onurlu, evi derleyip düzenleyen, sana destek es oldum deyince keşke bunlar olmasaydı da kadın gibi olsaydın demiş. Fit bakımlı ve kadın gibi kadin olsaydın demiş. Hepimiz kendimiz için bakımlı ve fit olalim.

Simdi, eladami icin bakimli ve fit olmaktan once insan kendi icin saglikli ve fit olmali diye dusunuyorum. Ote yandan baliketli olmak, 5 kg fazla bulundurmak da sagliksiz degil yeter ki insan duzenli spor yapsin ve makul sekilde islenmis besini cok abartmadan beslensin. Onemli olan saglikli ve mutlu olmak.

Eeee simdi bunu diyen abi Brad Pitt degildir eminim, ortalama toplum erkegimiz kel gobekli Murtaza abi. Kendisi de spor salonundan cikmayan bir tip degildir eminim yani, coluk cocuk aile demek erkekler icin en az +10 kilo demek. Peki o kadinin cani yok muymus o niye aldatmamis? Bence bu iyi bir ornek degil, adam serefsizligine bahane ariyormus.

Ote yandan su sacini supurge etmeye terk edilsen de edilmesen de ben karsiyim zaten. Karsindaki de hepi topu bir insan, bir tarafin karsi tarafa hayatini adamasi ve ona sebep kendi hayatini hcie saymasi bana sacma geliyor. hele ki bunu yapan tarafin kadin olmasi cok aci. Kactir yazdim, kocaya tapinmayin, koca odakli hayat yasamayin, knediniz odakli olun diye. Neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…