- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi aklikarisik
-
evdeyim çalışmıyorum bu önerinizi uygulamaya çalışacağım teşekkür ederimCalisiyor musunuz?
Evde oturunca insan surekli sirada ne yesem diye dusunuyor. Evden cikin. Is bulun yok calismicam derseniz de , yuruyus yapin, cikin parkta oturun, vitrin gezmeye gidin ama evde oturmayin. Kafanizi mesgul edemezseniz yemeye yonelirsiniz. Evde oturcaksaniz da hobi edinin, puzzle alin mesela 1000lik 2000lik kafaniz oyalansin.
evdeyim çalışmıyorum bu önerinizi uygulamaya çalışacağım teşekkür ederim
Merhaba hanımlar...
Ben kilo vermeyi başaramıyorum diyetisyene de gidiyorum ama cok fazla kacamaklarim oluyor..bir türlü uyamiyoum tam listeye beni aç bırakan bi listede değil..ama benim hırsım yok galiba...neler yapmalıyım lutfen yardın edin
İstediğiniz kiloya inince ilk giymek istediğiniz kıyafeti alın şimdiden,gözünüzün önünde dursun hep.
Benimde pişirmemem gerekiyor artık ama çok fazla gelenim gidenim oluyor..yaz yaklaştıkça hem yiyip hem üzülüyorumBende senin gibiyim, iki aydır eşimle birlikte diyet yapıyoruz, diyetisyen kontrolündeyiz, spora da yazıldık, onun kadar azimli olmasam da en azından iki gün gidiyorum, hava güzel olunca açık havada yürüyoruz. 6 kilo verdim, eşim de 8. Tüm mutfağımı değiştirdim, evde makarna,pilav, börek, çörek pişmiyor artık. Yeme krizlerine karşı sağlıklı atıştırmalıklarımız var. 41 yaşındayım çok ağır gidiyor artık ama sabretmeye çalışıyorum. Aşırı yeme isteklerim geçti şimdilik, dün küçük bir alış veriş yaptım 40 beden keten bir bluzun içine girebildim, epey moral oldu. Biraz sabır arkadaşım, diyetisyeninle irtibatta ol, kaçamakları düzenliyorlar, nerde çok acıktığını, öğünlerinin yetip yetmediğini konuşun, herkesin diyeti aynı değil, doktor açlık krizlerime göre düzenledi benim diyetimi
Ben yarından itibaren evde börek çörek kurabiye poğaça tatlı kek konusunu kapatıyorum. Yapabiliyosan sen de yap. Denemekten zarar gelmez.
Bir arkadaşım anlattı bugün. Dünyalar iyisi birisi kendisi ve eşi çocukları için kul köle oldu yıllarca. Eşi başka birini bulmuş. Arkadaşım da neyi eksik ettim ki namuslu onurlu, evi derleyip düzenleyen, sana destek es oldum deyince keşke bunlar olmasaydı da kadın gibi olsaydın demiş. Fit bakımlı ve kadın gibi kadin olsaydın demiş. Hepimiz kendimiz için bakımlı ve fit olalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?