Basaramiyorum

Ben kendim hep başladım bıraktım hep başladım bıraktım 5 kilo bile verememiştim. Hatta burda diyet gruplarına girdim fakat bilinçli degilmism. Aralıkta online danışmanlik aldim ve bu benim son şansım dedim :) çünkü onlada yapamazsam demek ki böyle biriyim ben diye düşündüm aralıktan beri 14 kilo verdim daha 10 kilom var ve o kadsr dikkat ediyorum ki kacamak yapmak bana kirilmak anlamina geliyor , şimdi platese de başladım daha önceleri hep bahanelerim vardi şuanda evet cok zorlaniyorum yaparken ama kendime guvenim geldi. Kıyafetlerim hic olmuyor bundan mutluyum oncede zaten farkinda degildim ama güzel olmuyordu.giysi almak istemiyorum 10 kilo var bikac parca alip bitince diyet alirim diyorum. Aslında diyetisyen motive ediyor insani, kaçamaklar ne boyutta neler var bunlarda tatli turu şeylerde diyetisyeninden tarif isteyebilirsin seni rahatlacak. Kac kilo fazlan var.

Vayy be 50 kilo olda istersen beni aldat diyen bir koca
Adam gibi adamlarda bugün

Her kelimesine katılıyorum

Şimdiki erkekler hepsi ağır ş...
Tırnağını kırmana bile değmezler
Üniversitede kanka olduğum bir erkek arkadaş vardı Türk erkeklerin hayali türbana girmiş barbara pavlin derdi
Erkek kadında yok eğitime yok fedakar olmasına yok karakterine yok az para harcamasına bakmaz derdi
Lafa gelince böyle kızları övüp dururlar icraate gelince bambaşka olur diye
Çok kavga ederdim çocukla ne biçim düşünce yapın var diye zaman onu haklı beni haksız çıkardı

Katiliyorum
Adam gibi adam, onurlu erkek yok artik
Su tiplere sebep tirnagimi bile oynatmam
Hepsinin gozu basi ayri oynuyor ellerinde telefon soytari olmuslar
Cindy Crawford olsan aldatip bahane ariyorlar

Katiliyorum
Adam gibi adam, onurlu erkek yok artik
Su tiplere sebep tirnagimi bile oynatmam
Hepsinin gozu basi ayri oynuyor ellerinde telefon soytari olmuslar
Cindy Crawford olsan aldatip bahane ariyorlar
Lafa bakar mısın evi toplamasaydın namusunla oturmasaydında bakımlı fit olsaydın
Bunu söyleyen adama bir daha ne erkek ne sevgili ne eş gözüyle bakabilirdim midem bulandı
Hoş dediği şey tamamen palavra
Ev işi yapmayıp Kendine baksaydı yemek yapmayı beceremeseydi kadını kendi ailesinden kaynanasına yan komşuya kadar anlatıp rezil ederdi

Kadının en ufak bir r flörtözlüğünü görse anında bilmem ne ilan edip döverek kapı dışarı ederdi
Keçe sudan çıkmış azgın teke sendromuna girilmişte böyle konuşuyor
topu ikiyüzlüler
Sonuç olarak
Türk erkeği pişmanlıktır

sanmıyorum.

bikaç erkekle sohbet ettiğimde unutamadığı sevgilileri hep çok fit tiplerdi ve baya flörtöz muhtemelen başkalarıyla görüşen kadınlardı. durup durup fotolarına falan bakarlardı. ayrılan da kadın tarafıydı hep.

yani işte erkek kafasının bu olduğunu bildiğimden hiçbir sevgilime hizmetlenmedim ben. evlenirsem de hizmetlenmeyi düşünmüyorum. kendi yapmak istemiyorsa parasını verir hizmetçi tutar.

erkeklerin dediğine bakmayın. onlar politikliği öğrenmişler ayak yapıyorlar.

Kadın gibi kadın ifadesine öyle gıcığım ki. Kendim olmak istiyorum kadın gibi kadın olmak nedir, nedir bunun çerçevesi tanımı

Bence onlarınki elde etme güdüsü o kızlarla evlenselerdi otur sen spor yap ben bulaşığı yıkarım demezlerdi
Ama haklısınız erkek milletini süründüren kızlar yarıyor

Kusura bakma konu sahibi konunu işgal ettim ama cidden sinir bozucu geldi adamın dediği bana
Bu arada kilo boy kaç

annemle çok konuşuyoruz bu muhabbetleri.

bakımlı 2 arkadaşı var. yemek falan yapmazlar. yaşları 60a geldi ama hala kocaları peşlerinde pervane olur.

bence erkekler için söz konusu değil bu.

ama kadınlar çocukları için eve bakıyor zaten adamlar için değil bence.

bak bu doğru, çalışıyorken 2 ayda 11.5 kilo verdim işsiz kaldığımdan beri 3 alıp 4 veriyorum sabitledim evde olmak insanı can sıkıntısından yemeye itiyor

Yememeye alışınca artık mideniz sizi durduruyor mideniz almıyor..
Burdaki diyet grupları da faydalı olacaktır

Güzel bir kahvaltı tüm günün kaliteli geçmesini sağlayabiliyor bazen. Tavsiye ederim :))

Kan tahlilleriniz yapıldı mı diyet öncesi? İnsülin direnci probleminiz var mı? Yoksa yalnızca irade problemi mi? Önce bu soruların cevabını bulun :)

Benimde pişirmemem gerekiyor artık ama çok fazla gelenim gidenim oluyor..yaz yaklaştıkça hem yiyip hem üzülüyorum

Misafir geldiği zaman yaptığım şeyleri yanlarına verip gönderiyorum ya da komşulara dağıtıyorum. Diyetisyen böyle zamanlarda normal yemeğinizi yiyin ve ekstra yaptığınız çeşitlerden bir tanesinden kaçamak yapın dedi, bir dilim börek ya da bir dilim tatlı gibi. Sofrada mutlaka diyetimize uygun bir şey oluyor çeşitin arasında, misafirden sonra evde de tutmayınca sorun kalmıyor. Keçiboynuzu, kuruyemiş gibi şeyler bulundurun evde, bir şeyler yemek istediğinizde onlardan atıştırın, bol su ve ev yoğurdu da iyi seçenekler. Birden herşeyi değiştirmeye çalışıp kendinizi strese sokmayın.

Bende surekli karbonhidrat tatli abur cubur istegi oluyordu. Glutensiz besleniyorum hem istahim azaldi hem de hizla inceldim. Karbonhidrati sadece baklagil ve meyvelerden aliyorum tavsiye ederim

Kadın gibi kadin olmak kendi başına ayakta durabilmektir. Her açıdan güçlü olmaktır. Koca denilen kişi için kendini feda etmeyeceksin. Benim hayattan aldığım en büyük ders ne zaman çok fedakarlık yapıp çok sevsem hersey bozuldu. Çantada keklik olmamalı anladım. Her açıdan bakımlı güçlü ve is guc sahibi olmalı.

Bir psikologa git. Yemek sadece fizyolojik değil, psikolojik bir boyutuda var. O abur cuburu aç oldugundan dolayi değil, mutluluktan, hüzünden, sikildiğinda,.. yiyorsun. Bir psikolog ile beraber bu abur cubur yemeyi çözebilirsin.

Ne kadar kilo fazlan var?

Çok fazla kaçamakla olmaz bu iş.
Kilo vermeye yardımcı bir şeyler deneyin.
Akşamları zencefilli tarçınlı yoğurt.
Cevizli su, beyaz leblebi, kuru meyveler, yeşilçay, kabak veya lahana çorbası v.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…