- 20 Ocak 2015
- 9.620
- 14.063
- 448
- 41
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Vayy be 50 kilo olda istersen beni aldat diyen bir kocaBir arkadaşım anlattı bugün. Dünyalar iyisi birisi kendisi ve eşi çocukları için kul köle oldu yıllarca. Eşi başka birini bulmuş. Arkadaşım da neyi eksik ettim ki namuslu onurlu, evi derleyip düzenleyen, sana destek es oldum deyince keşke bunlar olmasaydı da kadın gibi olsaydın demiş. Fit bakımlı ve kadın gibi kadin olsaydın demiş. Hepimiz kendimiz için bakımlı ve fit olalim.
Her kelimesine katılıyorumSimdi, eladami icin bakimli ve fit olmaktan once insan kendi icin saglikli ve fit olmali diye dusunuyorum. Ote yandan baliketli olmak, 5 kg fazla bulundurmak da sagliksiz degil yeter ki insan duzenli spor yapsin ve makul sekilde islenmis besini cok abartmadan beslensin. Onemli olan saglikli ve mutlu olmak.
Eeee simdi bunu diyen abi Brad Pitt degildir eminim, ortalama toplum erkegimiz kel gobekli Murtaza abi. Kendisi de spor salonundan cikmayan bir tip degildir eminim yani, coluk cocuk aile demek erkekler icin en az +10 kilo demek. Peki o kadinin cani yok muymus o niye aldatmamis? Bence bu iyi bir ornek degil, adam serefsizligine bahane ariyormus.
Ote yandan su sacini supurge etmeye terk edilsen de edilmesen de ben karsiyim zaten. Karsindaki de hepi topu bir insan, bir tarafin karsi tarafa hayatini adamasi ve ona sebep kendi hayatini hcie saymasi bana sacma geliyor. hele ki bunu yapan tarafin kadin olmasi cok aci. Kactir yazdim, kocaya tapinmayin, koca odakli hayat yasamayin, knediniz odakli olun diye. Neyse.
Her kelimesine katılıyorum
Şimdiki erkekler hepsi ağır ş...
Tırnağını kırmana bile değmezler
Üniversitede kanka olduğum bir erkek arkadaş vardı Türk erkeklerin hayali türbana girmiş barbara pavlin derdi
Erkek kadında yok eğitime yok fedakar olmasına yok karakterine yok az para harcamasına bakmaz derdi
Lafa gelince böyle kızları övüp dururlar icraate gelince bambaşka olur diye
Çok kavga ederdim çocukla ne biçim düşünce yapın var diye zaman onu haklı beni haksız çıkardı
Lafa bakar mısın evi toplamasaydın namusunla oturmasaydında bakımlı fit olsaydınKatiliyorum
Adam gibi adam, onurlu erkek yok artik
Su tiplere sebep tirnagimi bile oynatmam
Hepsinin gozu basi ayri oynuyor ellerinde telefon soytari olmuslar
Cindy Crawford olsan aldatip bahane ariyorlar
Lafa bakar mısın evi toplamasaydın namusunla oturmasaydında bakımlı fit olsaydın
Bunu söyleyen adama bir daha ne erkek ne sevgili ne eş gözüyle bakabilirdim midem bulandı
Hoş dediği şey tamamen palavra
Ev işi yapmayıp Kendine baksaydı yemek yapmayı beceremeseydi kadını kendi ailesinden kaynanasına yan komşuya kadar anlatıp rezil ederdi
Kadının en ufak bir r flörtözlüğünü görse anında bilmem ne ilan edip döverek kapı dışarı ederdi
Keçe sudan çıkmış azgın teke sendromuna girilmişte böyle konuşuyor
topu ikiyüzlüler
Sonuç olarak
Türk erkeği pişmanlıktır
Kadın gibi kadın ifadesine öyle gıcığım ki. Kendim olmak istiyorum kadın gibi kadın olmak nedir, nedir bunun çerçevesi tanımıBir arkadaşım anlattı bugün. Dünyalar iyisi birisi kendisi ve eşi çocukları için kul köle oldu yıllarca. Eşi başka birini bulmuş. Arkadaşım da neyi eksik ettim ki namuslu onurlu, evi derleyip düzenleyen, sana destek es oldum deyince keşke bunlar olmasaydı da kadın gibi olsaydın demiş. Fit bakımlı ve kadın gibi kadin olsaydın demiş. Hepimiz kendimiz için bakımlı ve fit olalim.
Bence onlarınki elde etme güdüsü o kızlarla evlenselerdi otur sen spor yap ben bulaşığı yıkarım demezlerdisanmıyorum.
bikaç erkekle sohbet ettiğimde unutamadığı sevgilileri hep çok fit tiplerdi ve baya flörtöz muhtemelen başkalarıyla görüşen kadınlardı. durup durup fotolarına falan bakarlardı. ayrılan da kadın tarafıydı hep.
yani işte erkek kafasının bu olduğunu bildiğimden hiçbir sevgilime hizmetlenmedim ben. evlenirsem de hizmetlenmeyi düşünmüyorum. kendi yapmak istemiyorsa parasını verir hizmetçi tutar.
erkeklerin dediğine bakmayın. onlar politikliği öğrenmişler ayak yapıyorlar.
Bence onlarınki elde etme güdüsü o kızlarla evlenselerdi otur sen spor yap ben bulaşığı yıkarım demezlerdi
Ama haklısınız erkek milletini süründüren kızlar yarıyor
Kusura bakma konu sahibi konunu işgal ettim ama cidden sinir bozucu geldi adamın dediği bana
Bu arada kilo boy kaç
bak bu doğru, çalışıyorken 2 ayda 11.5 kilo verdim işsiz kaldığımdan beri 3 alıp 4 veriyorumCalisiyor musunuz?
Evde oturunca insan surekli sirada ne yesem diye dusunuyor. Evden cikin. Is bulun yok calismicam derseniz de , yuruyus yapin, cikin parkta oturun, vitrin gezmeye gidin ama evde oturmayin. Kafanizi mesgul edemezseniz yemeye yonelirsiniz. Evde oturcaksaniz da hobi edinin, puzzle alin mesela 1000lik 2000lik kafaniz oyalansin.
aynı durumdayız...Zaman zaman irade zayıf olabiliyor. Biz ne kadar anlatsak da insanın kendi beyninde biten bir şey bu. Ben de iki veriyorum bir alıyorum bakalım ne zaman ulaşacağım 58 kiloya pof.
Benimde pişirmemem gerekiyor artık ama çok fazla gelenim gidenim oluyor..yaz yaklaştıkça hem yiyip hem üzülüyorum
Bende surekli karbonhidrat tatli abur cubur istegi oluyordu. Glutensiz besleniyorum hem istahim azaldi hem de hizla inceldim. Karbonhidrati sadece baklagil ve meyvelerden aliyorum tavsiye ederimMerhaba hanımlar...
Ben kilo vermeyi başaramıyorum diyetisyene de gidiyorum ama cok fazla kacamaklarim oluyor..bir türlü uyamiyoum tam listeye beni aç bırakan bi listede değil..ama benim hırsım yok galiba...neler yapmalıyım lutfen yardın edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?