- Konu Sahibi nursehulya
kahvemı ıcıyorum
aksam
sadece yogurt yıcem ya da sut ıcıcem ....
aksam
sadece yogurt yıcem ya da sut ıcıcem ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sürekli bol ve uzun seyler gıymekten bıktımm kilom yuzunden resmen yaşım bıle buyuk gosterıyor yuzum şiş gibi her ne kadar güzel olsamda kilom bunu örtbas etmeye yetıyor ............
artık buna bır son verıyorum .....
kilolu olmuyacagımm ve yıllar onceki halım gıbı 60 kılo olacagımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
sınıfta kadının bırı ;
evli ( çocugu var )
yüksek lisans yapıyor ( ayrıca onun ıcın derslere gırıyor üniversıtede )
smmm ıcın kursa gelıyor hafta sonları
ve çalısıyorrrrr
bende dıyetle sınav surecını bırlıkte programlı planlı bır sekılde yurutebılırım mıllet neler neler yapıyor arkadas ya ..........
azimm ve hırs![]()
Tabikide 60 kilo oll...İnsan kilo alınca en çok zayıf halini özlüyor onu ariyor.hayal ederek kilo veriyor motive oluyor...
evet en zayıf fotomu cıkartıcam monıtoro yapıstırcamgaz olsun dıye
![]()
Bende kilo verme dışında o hırsı yakalayamıyorum yoksa yapacak o kadar şeyim var ki...
ASLINDA ıstedıkten sonra yapamayacagımız hıcbırsey yok ... İstemek şartt
Yürü beee kim tutar seni bacımm...![]()
Canım doğru söylüyorsunda bazende prosedürlere takılıyo..Ben hemşireyim ama öğretmen olmak isterdim...Şuan olamazmıyım olma şansım var sağlık meslek liselerinde pedagojik formasyon alabilirsem ama sağlık bakanlığından milli eğitime kadromu yakmadan geçebilirmiyim bilmiyorumm
bu konularda benımde pek bılgım yok ama sen genede detaylı arastır canım .. ne guzel hemsıresın bır meslegın var eve tıkılıp kalma derım evladın var evet herkes evladı onunla buyusun her anını onunla dolu dolu yasasın ıster ama bır sure sonra yas ılerledıkce ıyıce sıkılıp bunalacaksın .... meslegın gayet guzel maddıyat olarakta manevı olarakta artısı olur dıye dusunuyorum ....
ayrıca çalışan kadın olupta pırlanta gıbı evlat yetıstıren anne orneklerıde oldukca çok ....
Ben ücretsiz izindeyim canım başlayınca ne yapıcam kime emanet edicem onun derdindeyim.Ama senin en son yazdığın cümleyi çok beğendim bana nasip etsin Rabbim öyle anne olmayı...
ucretsız ızınde oldugunu bılmıyordum ... suan sehır olarak nereye yerlestınız canım ordan oraya dolanıyordunuz aklımda en son ıstanbulda kardesının yanında oldugunuz kaldı
annen yada kayınvalıdene cok mu uzaksın ? bır surelıgıne onlar bakardı
merhaba canım...turşu dışında menün güzelmiş...spor falanda yapıyormusun ?
Merhaba hkmt kirazin doğum gününu kutlarken senin menunu atlamisim
Gayet hafif besleniyorsun dikkatimi cekti.yalniz ben de sabahki nugget a takildim kizartildigi için o biraz agir geldi.sabah sabah iyi yiyosun valla eti:))
Tursuyu zararsız diye biliyorum ama süs biberi metabolizma hızlandırıyor diye duymustum
Hülya sen farkli biliyosan bi desene dolap turşu doludaa:))
Tursu metabolzmayi hzlandiriyorr.
6aylikvbebegm var. Vakit buldkca yapmaya calisiyrm. Bisiklt var ewde, 20dk fln onu suruyorm. Kol bacak calisiyrmm..
Nugget i kizartmiyrm ki, tost makinesnde isityrm sadece. Hergun yemiyorm.
Bugn salatami gorsen ne derdn o zmn.
Yesil mercimek, domates, salatalik, peynir, bol pul biber, nar eşkisiaz da z.yag
![]()
İzmirdeyiz canım annemde kayınvalidemde gelemez görümcem var bi tek![]()
Günaydın arkadaşlar ilk bildirim yapan ben olacağım galiba sabah tartım 63.5 i gösterdi yani -1200 deyim![]()
erken uyandım bugünden itibaren haftasonuna yatılı misafirim gelecek bir nevi diyet benim için yalan olacak gibi haftasonu artık pazartesiden itibaren başlarım bildirimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum...