Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Arkadaşlar bayramdan sonra yine burda buluşuyoruz İnşallah... ben belki tatilde giremem yada çok nadir girebilirim o nedenle şimdiden bayramınızı kutlarım unutmadan...

Kizlaaaarr selam nasılsınız temizlikten anca kactim
Bildireyim kilomu
+100 gr
Gecen haf: 65.7
Bu haf:65.8

Bu kadar dikkat ediyorum daha ne diyim:((
Hulyacim uzulme lütfen sende öyle böyle gidecek bu kilolar..kirazim 2 kasik bulgurdan bi si olmaz sakin motivasyonunu bozma sakkin

Gelirim sonra kizlar öpüyorum

Kizlaaaarr selam nasılsınız temizlikten anca kactim
Bildireyim kilomu
+100 gr
Gecen haf: 65.7
Bu haf:65.8

Bu kadar dikkat ediyorum daha ne diyim:((
Hulyacim uzulme lütfen sende öyle böyle gidecek bu kilolar..kirazim 2 kasik bulgurdan bi si olmaz sakin motivasyonunu bozma sakkin

Gelirim sonra kizlar öpüyorum

Kolay gelsin canım...:54::54:

kizlar,
Sabah ackarnina tartildm.
84.5 geldiiimmm.
Şole soyleyim size, haziran temmuz gbi kilom 93.3 idii..
O zmndan bu zamana 8.800gr gitmisss. Bu iyi bise dimi:-)
Sabah salata yaptim yedim.
Ögleen karnibahar, brokoli, havuc, kabak ve dana etini hasladim. Ustune de yogurt doktum yedim afiyetle.
Sonra ara ogunde muz seftali yedim.
Oo da yarim.

Smdi de su iciyorum.
Sonra sekersiz turk kahvesi yapicam

kizlar,
Sabah ackarnina tartildm.
84.5 geldiiimmm.
Şole soyleyim size, haziran temmuz gbi kilom 93.3 idii..
O zmndan bu zamana 8.800gr gitmisss. Bu iyi bise dimi:-)
Sabah salata yaptim yedim.
Ögleen karnibahar, brokoli, havuc, kabak ve dana etini hasladim. Ustune de yogurt doktum yedim afiyetle.
Sonra ara ogunde muz seftali yedim.
Oo da yarim.

Smdi de su iciyorum.
Sonra sekersiz turk kahvesi yapicam

Selam canım , olacak bu iş hiç yılmadan devam etmek lazım,bu hafta çok saldım...sanada önereyim diyet başarı öykülerinde güldemirin başarı öyküsü var 42 kg vermiş çok güzel bir yazı okumanı tavsiye ederim...Malum bugün tartı günüydü ve ben dün akşam çok pişmandım kaçamaklarımdan dolayı yazıyı okudum ve kendime geldim resmen...

Selam canım , olacak bu iş hiç yılmadan devam etmek lazım,bu hafta çok saldım...sanada önereyim diyet başarı öykülerinde güldemirin başarı öyküsü var 42 kg vermiş çok güzel bir yazı okumanı tavsiye ederim...Malum bugün tartı günüydü ve ben dün akşam çok pişmandım kaçamaklarımdan dolayı yazıyı okudum ve kendime geldim resmen...

inan bende bu hafta saldim yaaa.. hoos sadece gozleme yedm sbhlari , o da 2gun. Pismqn oldumdu amaaa..
Hemen bakiyorum cnm tsk ler

Merhaba arkadaşlar yarın İnşallah yola çıkıyoruz memelekete gitmek için belki bayrama kadar giremem şimdiden bayramınız mübarek olsun sevgiler ,saygılar bayram sonrası görüşmek dileğiyle:16::16::16::16:

Merhaba arkadaşlar yarın İnşallah yola çıkıyoruz memelekete gitmek için belki bayrama kadar giremem şimdiden bayramınız mübarek olsun sevgiler ,saygılar bayram sonrası görüşmek dileğiyle:16::16::16::16:

Canım iyi yolculuklar dilerim. Bayramın mübarek olsun..sen yinede sağ salim geldim diye haber vermeye calisirsan seviniriz.yolun açık olsun. .sevgi saygi bizden :)))))

Canım iyi yolculuklar dilerim. Bayramın mübarek olsun..sen yinede sağ salim geldim diye haber vermeye calisirsan seviniriz.yolun açık olsun. .sevgi saygi bizden :)))))

İnşallah verebilirim en kötü 2. yada 3. günü annemlere gitmiş olurum oradan yazarım size İnşallah küçüklerin gözlerinden öperim...

bizim lugatımızda negatif kelimesi artık yok :20::20:

senki 6 ay kadar bir sürede 10un uzerınde kilo vermiş bir insani 1 hafta verememesımı negatıflege surukleyecek hiçte bikeremmmm öyle bir dünya yokkk :21::21:

o başarı oykusunu her olumsuzluga dustugunde aç oku bende oyle yapıcam cok faydalı oluyor bır anda dunyam degıstı benımde sımdı :9::9:

bu arada şekerlemem şunu dıyeyım benım bugun işteki son gunum kasım2ye kadar yokum işe gelmıyorum bayram ıznıyle yıllık 15 gunluk ıznımı ard arda kullanıp eve kapanıp ders calısacagım ... fırsat buldukca molalarımda evden girecegim ...

ve evde daha duzenlı ymk yıyebılecegım ınsallah ...

sızde bol bol dua ıstıyorum sınavım ıcın kardeslerım kulun kula duası makbuldur .. :5:

Canim seninde bayramin mübarek olsun cok bayramlar goresin inşallah. .tamam tatlım kasim 2 ye kadar merak etmeyiz seni ama arada gir kafan dağılır
Sana kocaman kocaman başarılar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin.dua edelim inşallah sevgilerrrr

Citirlar(siz artık nerdeyse citir oldunuz be yav) bayramınız kutluuuu olsuuuuuun:16:

Yok be canim nerdeee citirlik,kendi adıma söyleyim buraya yazmadigim gunlerde abarttimda abarttim..temizliktedikkat edilmiyor şimdide bayram malum tatlilar börekler derken artiyla cikma ihtimalim kesinnn bayramdan.
Bi de sanirim buraya guveniyorum gizliden gizliye :1: icimdeki deniz ye kizim nasılsa arkadaşlarınla elbirligiyle verirsin diyooo aman allahim ben nee yapiyorummm

Bu arada sen nasılsın canim, keyifler nasıl, cocuklarin nasıl? ??? Umarim harika bir bayram geciriyorsundur tum sevdiklerinle:))

Selam şekerler Bayramınız mübarek olsun nasılsınız? bende diyet miyet kalmadı bayramdan sonra devam edicem yapamıyom hepinize mutlu bayramlar :16::16::16:

Selam şekerler Bayramınız mübarek olsun nasılsınız? bende diyet miyet kalmadı bayramdan sonra devam edicem yapamıyom hepinize mutlu bayramlar :16::16::16:

Sanada mutlu huzurlu bayramlar canım..bende yapamiyorum sabah 1 kilo arti ciktim uzerine bu gun birsürü tatli çikolata yedim. Allam yaaa tum verdiklerimi alcam..su tatil bi bitse:((

Sanada mutlu huzurlu bayramlar canım..bende yapamiyorum sabah 1 kilo arti ciktim uzerine bu gun birsürü tatli çikolata yedim. Allam yaaa tum verdiklerimi alcam..su tatil bi bitse:((

Evet canım aynen tatlı çikolata o u şu herşeyden yiyorum baskülümde yok + kaçlardayım bilmiyorum...bitsede düzenimize dönsek...Bu arada herkes zayıflamışsın diyor bende cesaret alaraktan paso yiyom.

Yok be canim nerdeee citirlik,kendi adıma söyleyim buraya yazmadigim gunlerde abarttimda abarttim..temizliktedikkat edilmiyor şimdide bayram malum tatlilar börekler derken artiyla cikma ihtimalim kesinnn bayramdan.
Bi de sanirim buraya guveniyorum gizliden gizliye :1: icimdeki deniz ye kizim nasılsa arkadaşlarınla elbirligiyle verirsin diyooo aman allahim ben nee yapiyorummm

Bu arada sen nasılsın canim, keyifler nasıl, cocuklarin nasıl? ??? Umarim harika bir bayram geciriyorsundur tum sevdiklerinle:))

Evet canım ya aynı duygular bendede var
nasil olsa elbirliği ile veririz diyorum:27:
felaket şiş durumdayım bende...yarın 73 filan çıkarım sanki
o kadar yani:18::17:
Umarim çabuk toparlarız
canim benim cocuklarda simdi iyiler sukur
hastaliklarimizi tam atlatamadik ama... Oglum ates düşürücuyle dolanıyor ...
ben hariç evdeki herkes hasta...
Şükürler olsun güzel bi bayramdi...aaaaah ah bide zayıflamış olsaydım :))))
ins bi daha ki Bayram hic böyle bi sorunumuz kalmasın Allah ömür verirse
senin oglusunla, bebişin nasıl :) annelerinin Bayramı'da güzel geciyordur umarım :16:

günaaaaaydin kizlarr..
Sabah sabah guldurdunuz beni :-)
Bu tatil hicbirmze yaramadi.
Bnde tatli degilde ciku ya vurdm kendmi.
Aylardn beyaz ekmegn b sini bilmeyen ben, tost yedim. Pisman oldm ama snra aciktm yne yedm.
Bi tabak kavurma yedim, ekmeksiz ama :-).
Tartida 1kilo fazlackio gbiym.
Ama bol su ictm, bi de 3ogun de limnlu sirkeli su ictmm.. surekli lavaboya tasindm.
Byramdan snra yani ptesi diyetn alasina baslicam.
Hele dun aksam inanlmz bas agrisi cktm.
Esimde babasna adana durum al deis.
Ondan once pirinc lapasini yapip yiyim dedm.
Kocaam askm sen bunu muyiceksn dedi. Yuzume aciyarak bakti. Sonra dürümü soyledi iste. Kizlar, bi acikmism ama bi yedm sormayin. Mis gibiydi. Bnm bas agrim mideme vuruyr, bulanti bulanti.. onca kendmi kusturark kendm geldm. Mide de bos olnca yedmmm tümünü:-)
Bugn adana dayagmur var. Disari cikarmy blmiorum. Araba da var ama eşim pimpirikli, oglan hastaolur falan diyebilr. Bakalm.
Size iyi gunleeer

Back
X