- Konu Sahibi nursehulya
ögle
5 adet kofte
2 kasık dolu dolu yogurt
sımdıde bıtkı cayımı ıcırem
5 adet kofte
2 kasık dolu dolu yogurt
sımdıde bıtkı cayımı ıcırem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çokk güzel kg vermişsin hedefe az kalmış darısı başımıza
Kizlaaaarr selam nasılsınız temizlikten anca kactim
Bildireyim kilomu
+100 gr
Gecen haf: 65.7
Bu haf:65.8
Bu kadar dikkat ediyorum daha ne diyim(
Hulyacim uzulme lütfen sende öyle böyle gidecek bu kilolar..kirazim 2 kasik bulgurdan bi si olmaz sakin motivasyonunu bozma sakkin
Gelirim sonra kizlar öpüyorum
kizlar,
Sabah ackarnina tartildm.
84.5 geldiiimmm.
Şole soyleyim size, haziran temmuz gbi kilom 93.3 idii..
O zmndan bu zamana 8.800gr gitmisss. Bu iyi bise dimi![]()
Sabah salata yaptim yedim.
Ögleen karnibahar, brokoli, havuc, kabak ve dana etini hasladim. Ustune de yogurt doktum yedim afiyetle.
Sonra ara ogunde muz seftali yedim.
Oo da yarim.
Smdi de su iciyorum.
Sonra sekersiz turk kahvesi yapicam
Selam canım , olacak bu iş hiç yılmadan devam etmek lazım,bu hafta çok saldım...sanada önereyim diyet başarı öykülerinde güldemirin başarı öyküsü var 42 kg vermiş çok güzel bir yazı okumanı tavsiye ederim...Malum bugün tartı günüydü ve ben dün akşam çok pişmandım kaçamaklarımdan dolayı yazıyı okudum ve kendime geldim resmen...
Merhaba arkadaşlar yarın İnşallah yola çıkıyoruz memelekete gitmek için belki bayrama kadar giremem şimdiden bayramınız mübarek olsun sevgiler ,saygılar bayram sonrası görüşmek dileğiyle![]()
Canım iyi yolculuklar dilerim. Bayramın mübarek olsun..sen yinede sağ salim geldim diye haber vermeye calisirsan seviniriz.yolun açık olsun. .sevgi saygi bizden :)))))
bizim lugatımızda negatif kelimesi artık yok
senki 6 ay kadar bir sürede 10un uzerınde kilo vermiş bir insani 1 hafta verememesımı negatıflege surukleyecek hiçte bikeremmmm öyle bir dünya yokkk
o başarı oykusunu her olumsuzluga dustugunde aç oku bende oyle yapıcam cok faydalı oluyor bır anda dunyam degıstı benımde sımdı
bu arada şekerlemem şunu dıyeyım benım bugun işteki son gunum kasım2ye kadar yokum işe gelmıyorum bayram ıznıyle yıllık 15 gunluk ıznımı ard arda kullanıp eve kapanıp ders calısacagım ... fırsat buldukca molalarımda evden girecegim ...
ve evde daha duzenlı ymk yıyebılecegım ınsallah ...
sızde bol bol dua ıstıyorum sınavım ıcın kardeslerım kulun kula duası makbuldur ..![]()
Citirlar(siz artık nerdeyse citir oldunuz be yav) bayramınız kutluuuu olsuuuuuun![]()
Selam şekerler Bayramınız mübarek olsun nasılsınız? bende diyet miyet kalmadı bayramdan sonra devam edicem yapamıyom hepinize mutlu bayramlar![]()
Sanada mutlu huzurlu bayramlar canım..bende yapamiyorum sabah 1 kilo arti ciktim uzerine bu gun birsürü tatli çikolata yedim. Allam yaaa tum verdiklerimi alcam..su tatil bi bitse(
Yok be canim nerdeee citirlik,kendi adıma söyleyim buraya yazmadigim gunlerde abarttimda abarttim..temizliktedikkat edilmiyor şimdide bayram malum tatlilar börekler derken artiyla cikma ihtimalim kesinnn bayramdan.
Bi de sanirim buraya guveniyorum gizliden gizliyeicimdeki deniz ye kizim nasılsa arkadaşlarınla elbirligiyle verirsin diyooo aman allahim ben nee yapiyorummm
Bu arada sen nasılsın canim, keyifler nasıl, cocuklarin nasıl? ??? Umarim harika bir bayram geciriyorsundur tum sevdiklerinle:))
Sanada mutlu huzurlu bayramlar canım..bende yapamiyorum sabah 1 kilo arti ciktim uzerine bu gun birsürü tatli çikolata yedim. Allam yaaa tum verdiklerimi alcam..su tatil bi bitse(
Selam şekerler Bayramınız mübarek olsun nasılsınız? bende diyet miyet kalmadı bayramdan sonra devam edicem yapamıyom hepinize mutlu bayramlar![]()